КСК 2009 - География
Re: КСК 2009 - География
за тва питам как се тегли темата? ако е по принципа на томбола е напълно възможно...ама нз как е, някой знае ли?
Внимавай какво си пожелаваш...
- Nimex
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
А може ли някой да ми каже дали в книжарницата на СУ (или там к'вото се води) дали е излезнало новото издание на учебника по география на Славейков и Златунова
Със сигурност,когато се теглят темите не са сложени всички 20 теми от конспекта(поне аз мисля така).Предполагам слагат 10-12 теми,от които теглят 2.Разбира се може само да гадаеш кои теми са включени и кои не.Затова е хубаво да си знаеш всички теми.
Мислиш ли,че случайно преди няколко години се е падала темата Географско положение,ако не се лъжа 3 години поред ?
Kremcheto,ти май не знаеше,че се теглят 2 теми,от които ти избираш за коя да пишеш.
Мислиш ли,че случайно преди няколко години се е падала темата Географско положение,ако не се лъжа 3 години поред ?
Kremcheto,ти май не знаеше,че се теглят 2 теми,от които ти избираш за коя да пишеш.

а знам че се тглят 2, ама въпроса ми е дали случайно се тегли темата или някой я определя, защото 3 пъти все една и съща тема да е изтеглена е малко странно
- lLady_MooN_RaiN
- Пишете, о, братя
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: втори
На редовния изпит бях в залата, в която теглеха темите. Илизат двама от кандидат-студентите и теглат всеки по една тема. И вие си избирата едната и пишете по нея. В пликовете не са сложени всички 20 теми. Но по-добре е да си знаете всичките...
можете ли да ми кавите миналогодишните балове? трудно ли се изкарва 6?
- lLady_MooN_RaiN
- Пишете, о, братя
Ами аз мисля, че отлична оценка не се изкарва хич лесно. А и оценяването е много обективно. Бала за туризъм за момичета беше към 32... Мисля, че това те интересува.
- S.B.Y.
- В началото бе словото
има го от няколко дена в СУ , мойто момиче ми купи 1-вия изибщоNimex написа:А може ли някой да ми каже дали в книжарницата на СУ (или там к'вото се води) дали е излезнало новото издание на учебника по география на Славейков и Златунова
Аз съм богат , без да имам пари !
а като кажат темата само заглавието ли казват, смисъл нали има и съответни точки към нея те зададени ли са?
- lLady_MooN_RaiN
- Пишете, о, братя
Казват само заглавието и го пишат съответно...То имаше си хас да кажат и точките. Нали това се изисква от кандидат-студента - пълнота на информацията, логична мисъл и характерната за всяка тема подредба(т.е точките).
- S.B.Y.
- В началото бе словото
според мен е нужно да се запомнят най-вече точките , и от всяка една от тях да напишеш по малко , но вярно и ще имаме хубави отценкиlLady_MooN_RaiN написа:Казват само заглавието и го пишат съответно...То имаше си хас да кажат и точките. Нали това се изисква от кандидат-студента - пълнота на информацията, логична мисъл и характерната за всяка тема подредба(т.е точките).
Аз съм богат , без да имам пари !
- lLady_MooN_RaiN
- Пишете, о, братя
Знаеш ли и аз си мислех така. Но на предварителния изпит имах четворка. А понеже бях напълно сигурна в подредбата на темата си, отидох да проверя какви точно грешки съм допуснала. В рецензията ми пишеше: Правилна подредба, вярна статистическа информация, на места са допуснати дербни грешки и пропуски. Така че е много важно и това, което ще пишете по точките.
лелеле е та па тия кво искат както е напечата да им я изтатъркаме темата ли? а на редовния колко изкара ако не е тайна,,,, ох почвам да се отчайвам вече
- Nimex
- В началото бе словото
Така...взех си учебника и едно нещо ми направи впечатление....темите са 37, а в конспекта са 20...Кажете сега всичките ли теми трябва да уча или само тези дето са в конспекта