предложения за протест и искания от правителството
Re: предложения за протест и искания от правителството
Знаете ли какво забелязвам, много по актуална е темата" За или против декриминализацията на марихуаната?" отколкото темите засягащи пряко БЪЛГАРИЯ и нейния народ.
Честно боли ме щото си мисля, че май на никой не му пука какво точно става в държавата, по интересно ни е да си чешем езиците отколкото да говорим по - сериозни неща от които зависи не само нашето но и това на децата ни бъдеще.
Честно боли ме щото си мисля, че май на никой не му пука какво точно става в държавата, по интересно ни е да си чешем езиците отколкото да говорим по - сериозни неща от които зависи не само нашето но и това на децата ни бъдеще.
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Че тва си е наболял въпрос...
Поинтересувай се кои "чакат човека" на градинката където бе убит Стоян Балтов?!?
Поинтересувай се кои "чакат човека" на градинката където бе убит Стоян Балтов?!?
Последно промяна от Дичоу на 21 Яну 2009, 20:19, променено общо 1 път.
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Днес, 21 януари 2009 г., студентите, природозащитниците, майките, хората с увреждания, земеделците и пчеларите ще продължат протеста срещу политиката на правителството по мирен начин и с конкретизирани искания. ОЩЕ
Аз имам предложение за нова постоянна форма на протест пред сградата на НС, почерпена от българската литературна класика:
http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID= ... 90&Level=1
а за този, който го мързи да го изчете цялото, цитирам само есенцията във финала:
От тогава веч минуват
Месеци, години,
Много случки и преврати
Видеха очи ни.
А грамадата расте се
Неусетно, тайно
И камънте върху нея
Фърчат непрестайно.
Че сюрмашки сълзи клети
Лесно не изсъхват,
Злите спомени в душата
Скоро не заглъхват...
Ех, дядо Вазов
http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID= ... 90&Level=1
а за този, който го мързи да го изчете цялото, цитирам само есенцията във финала:
От тогава веч минуват
Месеци, години,
Много случки и преврати
Видеха очи ни.
А грамадата расте се
Неусетно, тайно
И камънте върху нея
Фърчат непрестайно.
Че сюрмашки сълзи клети
Лесно не изсъхват,
Злите спомени в душата
Скоро не заглъхват...
Ех, дядо Вазов
Жокер, съгласен съм с предложението ти дори изчетах всичко, ама май само последните три куплета отговарят на това, което може да се направи пак и да ти кажа хайдутлъка много не ми се нрави.
Да бе, аз си мислех за грамадата, а не за разходки по природата.. 
- scharan
- В началото бе словото
- Специалност: scharan
- Курс: завършил
До кога ще искате и ще се надявате, а не си вземете сами??
Шаранчо, за да си вземем сами не трябва на протестите да намаляваме прогресивно, а да се увеличаваме прогресивно. Дали изобщо някои забеляза каква голяма инсинуация направиха управляващите за да предотвратят по нататашни протести. Всички много добре знаем, че и мафия и правителство вървят ръка за ръка, то всъщност думичката "МАФИЯ" точно и това означава.
Е явно нашите управници имат силно желание да изкарат мандата си до край.
Ами да го изкарат !!!! на тези избори обаче ми се иска тях да не ги пращаме в парламента, щото май ще я загазим повече !!!???
Е явно нашите управници имат силно желание да изкарат мандата си до край.
Ами да го изкарат !!!! на тези избори обаче ми се иска тях да не ги пращаме в парламента, щото май ще я загазим повече !!!???
- scharan
- В началото бе словото
balhara, нямаш представа, колко си прав. Само че, мъжко д.
веднъж се е. На 14 ноември 89г.(ако не се лъжа), София беше залята от толкова народ, че и цариградското до 4ти км. беше задръстено!?!?!???????????????????????????????
А, колкото до изборите, то е ясно. Преди 10 ноември комунистите печелеха 99.9%. След 10 ноември, макар и с 17-18%, пак са на власт!?!??????????????????????????????
Ако допуснеме да фалшифицират и следващите избори, не само, че ще я загазиме,(то къде повече), ами България повече няма да я има.
веднъж се е. На 14 ноември 89г.(ако не се лъжа), София беше залята от толкова народ, че и цариградското до 4ти км. беше задръстено!?!?!???????????????????????????????
А, колкото до изборите, то е ясно. Преди 10 ноември комунистите печелеха 99.9%. След 10 ноември, макар и с 17-18%, пак са на власт!?!??????????????????????????????
Ако допуснеме да фалшифицират и следващите избори, не само, че ще я загазиме,(то къде повече), ами България повече няма да я има.
Добре де scharan, гледа ли снощи новините дето господина излезе сам но протест заради дупките в София. Видя ли и как онази спер........ му се развика, видя ли как никои не го подкрепи. Та това е абсурдно всеки да се оплаква и всеки нищо да не прави. Понякога имам чувството, че тези, които искат да протестират са само единици и всички останали само седят и се смеят. Ама и народа си е за е..... щото "Защо на Вуте да му е добре, като може и на двамата да ни е зле!!!!". Ей до това сме стигнали, ей това трябва да премахнем мисля, че ще е най-добре да сменим надписа на парламента "Съединението прави силата" с този ппо горе, май повече ще ни приляга.
Пък и на изборите за кого да гласуваш като всички са "МАСКАРИ".
Та си мисля, за тези избори да гледаме внимателно за кого гласуваме, и като видим някой от сегашните управници да си помислим дали пак да го вкараме в парламента.
А дали пък военно положение няма да ни оправи.
Пък и на изборите за кого да гласуваш като всички са "МАСКАРИ".
Та си мисля, за тези избори да гледаме внимателно за кого гласуваме, и като видим някой от сегашните управници да си помислим дали пак да го вкараме в парламента.
А дали пък военно положение няма да ни оправи.
Военното положение - според военните... 
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Само дето не останаха военни 
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Пък аз все си мисля, че това е основната причина хората да не ходят по протести вечеbalhara написа:Пък и на изборите за кого да гласуваш като всички са "МАСКАРИ".
Peace is a lie. There is only passion.
Smoking Mirror и аз съм си мислел нещо такова и за това сега си мисля също, че за да не ни управляват тези маскари трябва да не ги вкарваме в парламента. Ама и друго си мисля, че даже се и страхувам дали другите дето влязат няма пък да са по-големи МАСКАРИ. 
- scharan
- В началото бе словото
Балхарчо, не се притеснявай, по-големи от тези маскари няма.Те знаеха какво ги чака и за това унищожиха армията (40000), а увеличиха полицията (80000). Жалко, много жалко. Гърците се усетиха на време и постъпиха много правилно. Затова българите ходят сега да им чистят кенефите.