КСК 2009 - География
- lLady_MooN_RaiN
- Пишете, о, братя
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: втори
Re: КСК 2009 - География
Да не се бъркаш нещо? Миналата година беше на 8 юни... Тази година разбрах, че са по-рано във връзка с матурите...
много ми се иска да се бъркам, ама увииии НА 6 АПРИЛ Е!!! днес са гласували нови промени има го на главната станица на университета като тема, даже пише и за някъкав изпит по български, който неразбирам дали е задълителен за тая специалност туризъм с английски? а, според вас как е?
Внимавай какво си пожелаваш...
За специалността Туризъм ти трябва изпит само по География + език.Нищо друго.

І група – предварителните изпити, които удвояват шанса на зрелостниците ще бъдат проведени по-рано за разлика от миналата година. Включен е и нов изпит – по Български език и литература. Те ще стартират в началото на м. април както следват:
тва как да го рабирам с българския?
тва как да го рабирам с българския?
Българският няма нищо общо с теб !
Просто се въвежда от тази година и предварителен изпит по БЕЛ.Предните години нямаше.Това е всичко.
Ти мисли само за географията и езика.
Просто се въвежда от тази година и предварителен изпит по БЕЛ.Предните години нямаше.Това е всичко.
Ти мисли само за географията и езика.

ама задължителен за кого е тоя изпит? защото в унсс каквото и да кандидатстваш има задължителен изпит по математика, да не би и в су да са го направили така?
- Nimex
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
А аз ако може да попитам колко парички е т'ва книжле на Славейков и Златунова ? 
Задължителен за всички,които искат да кандидатстват право,българска филология и т.н.Kremcheto написа:ама задължителен за кого е тоя изпит? защото в унсс каквото и да кандидатстваш има задължителен изпит по математика, да не би и в су да са го направили така?
Пак ти казвам - щом искаш Туризъм..готви се по География и чужд език.Нищо друго не ти трябва.
15-20 лв.Nimex написа:А аз ако може да попитам колко парички е т'ва книжле на Славейков и Златунова ?

- lLady_MooN_RaiN
- Пишете, о, братя
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: втори
Като казах, че си се объркала имах предвид, че беше написала, че са преместили изпита от 8 юни на 6 април. А ан 8 юни беше миналата година, а на 6 е тази, а ти сигурно си видяла старата КСК, те от както обявиха датите си пишеше 6 април. И да теб те интересува само географията и езика. Не са го направили като в УНСС и едва ли щего направят
Кофти, ще се опитам да науча 18 теми за 2 месеца, кажете ми кой теми са най-трудни да си спестя поне 2 от тях, а как точно се избира темата? знаете ли? която ти кажат или има някакъв начин?
- Nimex
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Ами те хората си казаха кои теми са най-трудни....води и релеф...като гледам и Югозападния регион може да го изключиш 
да му се невиди по средата съм вече на релеф, ще ме е яд да я оставя, ма наистина много трудна темичка беееее