1-ви курс Право (2008 - 2009)
-
elena.GOCHEVA
- В началото бе словото
- Специалност: право
- Курс: първи
Re: 1-ви курс Право (2008 - 2009)
Някакви новини от 3-та група?
Ами те трябва да са започнали в 12.00, стискам палци!!
- chaosmaster
- От дъжд на вятър
- Адрес в галерията на СУ: http://www.psysurfeur.com/psygif/psygif126.gif
- Обратна връзка:
всички стискаме палци на колегите и чакаме новини около техния изпит 
keep it deep... http://www.atys-music.blogspot.com
- alhana_
- В началото бе словото
- Специалност: Право
Ей, какво стана с 3-та група? Професорът да не ги е изял?

- pink floyd
- Пишеща машина
Е какво и е на администрацията - аз в методологическия кабинет висях 10 мин и разгръщах разни списъци с оценките по МО, за да ги кажа на колеги, а едната жена даже повтаряше: "Не се притеснявайте, няма проблем"; друг е въпросът, че същите преди една седмица ме пратиха за зелен хайвер, когато издирвах безследно изчезналия Кьосев за подпис; въпрос на настроение от тяхна страна;
---
като сте при Токушев, питайте излизащите от стаята по какво са говорили; тези въпроси той ги отделя на отделни две купчинки пред себе си и поне що се касае до въпросите на последните няколко колеги, при нас не се падаха отново; внимавайте за изказа: "присъжда/отсъжда/назначава глоба" (примерно) го дразни, което не е във ваш +
---
конспекта на Дачев няма ли най-сетне някой да го публикува

---
като сте при Токушев, питайте излизащите от стаята по какво са говорили; тези въпроси той ги отделя на отделни две купчинки пред себе си и поне що се касае до въпросите на последните няколко колеги, при нас не се падаха отново; внимавайте за изказа: "присъжда/отсъжда/назначава глоба" (примерно) го дразни, което не е във ваш +
---
конспекта на Дачев няма ли най-сетне някой да го публикува
- joruuu
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право, 7група
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Искам да попитам, тези които са минали през изпита по ИБДП нещо.
Задава ли проф. Токушев от няколкото допълнителните въпроса, които ас. Матеев ни каза или пита и за други допълнителни неща ?
Задава ли проф. Токушев от няколкото допълнителните въпроса, които ас. Матеев ни каза или пита и за други допълнителни неща ?
Студени са сградите,
но нашият град,
той не е само купчина от камъни...
но нашият град,
той не е само купчина от камъни...
-
dimeto
- От дъжд на вятър
- Специалност: 1група право
Na men lichno mi zadade dopulnitelni vyprosi ,no ne ot tezi, koito kaza Mateev ,a po moita tema .Nz za dr kolegi, te da kajat.Btw imam use6taneto ,che Tokushev ne razburkva bilet4etata, za6toto az vzeh poslednoto bilet4e ot nova iztoriq i mi se padna 19 mai (a do predi tva edna kolejka be6e izteglila antievreiskoto, tq be6e vtora podred za izpitvane i kaza , 4e e vzela poslednoto bilet4e ).Su6to taka vzeh i edno ot poslednite (ne poslednoto) ot srednovekovieto i mi se padna Obichaino nakazatelno pravo ,koeto e 31? ako ne se luja.Tova e samo predpolojenie ne garantiram prosto sega se setih , 4e ima nqkakva zakonomernost.Moje i da si vyobrazqvam.
- pink floyd
- Пишеща машина
Диме, мисля, че няма закономерност; аз изтеглих от средата на зелената купчинка и ми се падна №62 (т.е. един от последните)
Ами днес не беше сякаш в същото настроение от вчера. Имаше 3-ма скъсани, няколко тройки, 4-5 шестици и другото е ясно. НО забиваше с въпроси, което изисква по-твърда психика от изпитвания. Абе въобще днес беше сложна работа.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
И според мен В НАЧАЛОТО не са разбъркани, защото теглих от средата и двата пъти въпросите наистина бяха от среднитеpink floyd написа:Диме, мисля, че няма закономерност; аз изтеглих от средата на зелената купчинка и ми се падна №62 (т.е. един от последните)
- pink floyd
- Пишеща машина
е, така по-може;rkk написа:И според мен В НАЧАЛОТО не са разбъркани, защото теглих от средата и двата пъти въпросите наистина бяха от средните
от друга страна с теб бяхме заедно в стаята - по тази логика и аз съм бил "в началото";
с тия разбъркани въпроси май разбъркахме представите на колегите
Еми ако някой вземе най-горния билет 
-
dimeto
- От дъжд на вятър
- Специалност: 1група право
Яска, сигурно си прав.Аз вече изтрещявам от толкоз учене.Ама има логика в началото да са подредени ,а после всеки кат взима да става кашата.Абе, аз спирам да го мисля и бягам да мисля Дачев :p.Ники, спокичката и си ти ! Успех на всички утре
.
Няма закономерност в подреждането. Закономерност е, че ако има само 1 група за изпитване, няма шанс да се повтори някой въпрос.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.