Как се отрязва правилно....

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: Как се отрязва правилно....

Мнение от JudyRamone »

да, абсолютно! хора от подобен тип според мен имат психически/ментални/емоционални проблеми или просто са яко тъпи и нагли. в такива случаи наистина е добре да имаш момче под ръка, което да те спасява. щото ако не си от търпеливите (като мен) може да ти кипне изведнъж и да стане мазало. :evil:
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Mira написа:Зависи.

Ако си му дал дори най-малки надежди на човека, нормално е после да очаква нещо от теб. В такъв случай ти си виновния.
По принцип си права, но ако си му дал немалко надежди, но впоследствие достигнеш до извода, че не е било правилно, а човекът неистово продължава да упорства, тогава къде отива прословутата вина? То виновни винаги има, но точното им определяне не олекотява нещата.
Kristo написа:На първо място трябва да внимаваш какви хора допускаш до себе си, нещо като предварителна проверка, дали човека на среща е годен за комуникация. Съответно и да проучиш, дали не прави номера, като тези в темата. И чак тогава да си решиш, за какво ти е, и какъв да ти е. После вече е след дъжд качулка. Някои и само на "здравей, как си" реагират сякаш са им предложили връзка, секс, брак, любов....
За проучването си ама напълно прав. :salute: Само дето много неща не се научават от предварителното опознаване, щото не можеш ей така да връчиш на някое симпатично момиче въпросник за нейния психологически и душевен мир в размер на 100 въпроса :lol: :lol: И ето, че след успешното преминаване на "предварителната проверка" понякога започват да изскачат неща, дето не са твърде положителни и дето могат доста сериозно да разклатят ентусиазма.
И друго - ако пък твърде много внимаваш с какви хора общуваш, ще си останеш сам като немски войник в Лапландия през 1945. А това не е хубаво. :(
Изображение
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Аз поне нямам никакви проблеми в това отношение с проучването, понеже от пръв поглед ги познавам кви са хората срещу мен (не говоря за някакви дълбоки личностни характеристики, но горе-долу типът характер ми е ясен), та затова мноого често се случва някой да ме отврати още веднага след като съм го видяла. За съжаление някои хора хич нямат усет и после си патят сериозно.
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

Boromir написа:
Mira написа:Зависи.

Ако си му дал дори най-малки надежди на човека, нормално е после да очаква нещо от теб. В такъв случай ти си виновния.
По принцип си права, но ако си му дал немалко надежди, но впоследствие достигнеш до извода, че не е било правилно, а човекът неистово продължава да упорства, тогава къде отива прословутата вина? То виновни винаги има, но точното им определяне не олекотява нещата.
Е, в такъв случай бих предпочела един сериозен и откровен разговор, в който да обясня как стоят при мен нещата, какви са чувствата ми и да се извиня евентуално за залъгването и разиграването. :D И дори ще използвам случая да се извиня на един човек, той ще се познае.
Определянето на виновните не олекотява нещата, но когато зная, че вината е в мен не мога да бъда и груба. Това само ме кара да се чувствам по-зле. Като kyчка. :roll:
Изображение
Изображение
Изображение
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Boromir написа:...понякога започват да изскачат неща, дето не са твърде положителни и дето могат доста сериозно да разклатят ентусиазма.
Например убийство на член от родата? :roll:
Защото, хм, в останалите случаи, на мен лично са ми присъщи човещинки от типа на "прибързах с изводите/преценката", "може би трябва да дам друг шанс", "нека първо опозная човека, преди да ми се разклати ентусиазма" и изобщо допускам редица малки неща/фактори, които могат да се изчистят/разяснят с един нормален разговор :)
Boromir написа:То виновни винаги има, но точното им определяне не олекотява нещата.
Е, да. Но адекватният разговор (ако щете и водещ до адекватна резачка, че да се навържем с темата :mrgreen: ) много помага в такива случаи :> Да те изслушат води до душевния мир, за който ти говориш :>
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Аз обикновено се покривам за известно време и ако намекът не мине, се обяснявам накратко, но не по телефона... :| Имало е и сцени... :o
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Аз имах един такъв случай преди около 2 години с едно много нахално момиче. Проблемът се реши като аз сигурно 15 пъти й казах "не" като обаче се стараех да не съм груб, щото знам, че е гадно.
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър
Специалност: Журналистика
Курс: втори

Мнение от proUSA »

Няма бъдеще за нашата връзка!
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Да бе, ако беше момиче щеше да знаеш колко бързо се изпълваш с погнуса и отвращение към некви прошляци, които идват да ти се натискат, та думата "връзка" нема да си я помислиш никога, повярвай ми, или ако си я помислиш, ще си изповръщаш червата след това.
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

В генералния случай "прошляците" не търсят връзка. :wink: :lol: А най-тъжното е, че се намират момичета, които поведението на "натискане" не отвращава.
Изображение
desssy
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент

Мнение от desssy »

JudyRamone написа: некви прошляци
Хахах :lol: адски много ми харесва тази думичка :lol: напълно описва онези нещастни същества, за които между другото понякога ми става мъчно, защото може би се нуждаят от любов.... за какво иначе да се правят на маймуни и да тровят нечии живот??? :shock:
Just Smile! :):):)
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Ако цитирам най-усърдния флудър тук: "обелки"... :mrgreen:
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

WaveMastaa написа:
desssy написа:Добре, този въпрос го изяснихме, към нахалниците е ясно отношението.

Ами какво се прави, когато от женската страна има приятелски чувства, а от мъжката - по-дълбоки (оф щях да пиша сексуални, :lol: разбирайте го както искате) ??
Аааааааааа тези случаи са отвратителнииииииии. Според мен в такива случаи е най-добре да се седне ид а се поговори, ама като мъже. Мъжкото сваля картите, женското същото, стига се до компромис и т.н. Поне при мен така се случи.....не беше кой знае колко ефективно, но все пак имаше някакъв напредък. Иначе в общия случай една от двете страни остава резервирана и тогава дори и "приятелство" започва да се поставя под въпрос. поне според мен де.
Това и според мен е ней-добрият начин. И не винаги води до отчуждаване. На мен веднъж ми се случи с една приятелка (аз бях хлътналият) - поговорихме си открито и колкото и да ми беше кофти, поне се радвах, че сме си изяснили всичко. Известно време умишлено избягвах да се виждам с нея, докато ми мине и сега сме си добри дружки и можем да си говорим общо взето за всичко. (Е, вярно, че аз често-често обръщам разговора на тема секс, ама то аз тва и с други хора го правя :P )
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

pora_e_priqtel написа:... ама то аз тва и с други хора го правя :P )
И други са го забелезАли.. :wink:
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Тъпото е , когато на едния му се говори, а на другия хич не му се говори или пък изобщо не знае как да го направи :pukeright: Тогава е най-гадното, особено за едната страна, щото си остава със съмненията и въпросите :evil:
Като птичка в небесата :)
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”