Убиха студент на метри от НДК

Модератори: Don Horhe, Lord

Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Re: Убиха студент на метри от НДК

Мнение от ники »

marianski написа:
Бeтон написа:Добре тогава. Да затворят цялата кооперация със всичките бабички вътре :lol: :lol: :lol: :lol:

Тъй като убийството на Стоян Балтов се преекспонира, тоя случай въобще не ми е интересен, колкото и черно да звучи. Народа се наслуша на всякакви речи и от двете страни и от третата - държавните институции. Стига толко! Сигурно има други по-интересни новини от деня.

ama ne e vaprosa interesen li ti e ili ne sluchaq, a tova che trqbva da mu se dade glasnost, zashtoto tezi neshta trqbva da se preustanovqt veche, ne moje da te zakolq selqnin s nov prez vas na Vitoshka, a i imai malko uvajenie - kato ne ti e interesno ne 4eti, ima 1000 temi drugi, 4estno ne moga da gi razbera teq hora kato tebe - kav ti e problema v sluchaq 4e se izkazvash nepodgotveno? ebasi bezsramieto nqmam dumi!!! darjavata ni e palna s takiva kato teb! tova ni e glavniq problem!
Ехааа. Стига не, човек. Всички знаем, че тази случка е нещо гадно. Защо обаче трябва да я използваме, за да покажем, какви "будни граждани" сме? Съпричастни сме, ама чак толкова да преувеличаваме при положение, че дори не го познаваме... Дядо ми като го блъсна кола и никой не скочи да протестира и да се прави на гражданин. А къде е разликата? Айде, стига сте преигравали. Бетон си е адски прав. Убийството на Стоян Балтов се преекспонира и хората накрая го използваха по много гаден начин. И какво разправяте, че на случая не е дадена гласност? Аз го гледах по всички новинарски емисии.
Аватар
BBC
В началото бе словото

Мнение от BBC »

Леле, ма тоя верно ли е от Враца, баси баси баси гадния свят

На Стоян убиеца пък беше от Благоевград.

Софиянци не са гадни хора, тая измет дето идва от селата руши представата за града.

Не мога да разбера какъв кеф им прави да намушкаш безащитен човек!

R.I.P Стояне и Найдене, братлета и ние ще станем трупове като вас, не се ядосвайте!

REST IN PIECES!!!!
eat, drink and be merry
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Айде пак София и провинция... Писна ми, дагоева. Що не се скриете някъде с тия глупости? Нито на умрелите, нито на близките им ще им олекне от подобни изцепки.
Стига вече преекспониране, всеки ден умират хора къде ли не по безумни начини, дайте от всичко да правим зулуми. Щото в зулумите никой няма да пострада.
Ми айде, хващай ханджара и тръгвай на лов за изметта от селата, юнак.

Просто престанете, грижете се за себе си и приятелите си и се опитайте, ако и явно да е непривично за повечето от вас, да мислите с поне две мозъчни клетки, щото в момента едничката ви е попретоварена, явно.

*Защо говоря на "вие" ли? Защото не са малко мненията като горното, които съм чул и прочел. И това е срам :pukeleft: *
Последно промяна от Boromir на 31 Яну 2009, 15:06, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

В случая, момчето каза много правилно. Те идват тук от провинцията не за да учат, не за да допринесат за благосъстоянието на държавата, а за да се напиват и да правят мизерии! Може ли такова нещо?
Провинциалисти, GO HOME!!!
Ibiza DJ
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

DADO написа:В случая, момчето каза много правилно.
А прочете ли това:
Boromir написа:Ми айде, хващай ханджара и тръгвай на лов за изметта от селата, юнак.
@Мариански
Рецептата е в подписа ми. Три поредни поста са твои и в трите ме цитираш.
Личи си, че си адски наскърбен, ядосан, афектиран, целия свят сякаш е срещу теб. Но ти така си мислиш. Малко се поуспокой ;)
Нали се знае личността на убиеца? Ще го съдят за предумишлено убийство, няма да се върне миналото, всички се надяваме да е превенция срещу бъдещи такива случки.
Изображение
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика

Мнение от Бeтон »

DADO написа:Това пък какво общо има с темата?
DADO написа:всякакви дупки в Студентския
:scratch:
Пък в студентски не съм ходил от 18-ти декември, но след две седмици някъде смятам да го почета за новата година.
Изображение
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър
Специалност: Журналистика
Курс: втори

Мнение от proUSA »

Преди два часа погребахме Найден. Опелото започна в 13.00 в "Св. Георги". Хорът на църквата пееше толкова хубаво...... Имаше много хора, колеги на родителите му, приятели......За моя изненада видях началната му учителка Анета Луканова. Жената не можеше да разбере защо погребва свой ученик. Църквата не побра всички желаещи, но всички се простиха с него. Беше много тъжно, защото си изпращахме добър човек. Не съм го чул да злобее, да си подиграва някому. За моя изненада майка му се държа много стоически.Погребахме го в гробищен парк "Малашевци".
Човек е умирал пред мен, погребвал съм близки, но млад човек в ковчег не е нещо,което се понася лесно.
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Ключ на темата.
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

След мноооооого изтрит офтопик и заяждания - отключ на темата.

Всички следващи мнения, съдържащи обиди, или написани на маймуница, ще бъдат трити.
marianski
В началото бе словото

Мнение от marianski »

ники написа:
marianski написа:
Бeтон написа:Добре тогава. Да затворят цялата кооперация със всичките бабички вътре :lol: :lol: :lol: :lol:

Тъй като убийството на Стоян Балтов се преекспонира, тоя случай въобще не ми е интересен, колкото и черно да звучи. Народа се наслуша на всякакви речи и от двете страни и от третата - държавните институции. Стига толко! Сигурно има други по-интересни новини от деня.

ama ne e vaprosa interesen li ti e ili ne sluchaq, a tova che trqbva da mu se dade glasnost, zashtoto tezi neshta trqbva da se preustanovqt veche, ne moje da te zakolq selqnin s nov prez vas na Vitoshka, a i imai malko uvajenie - kato ne ti e interesno ne 4eti, ima 1000 temi drugi, 4estno ne moga da gi razbera teq hora kato tebe - kav ti e problema v sluchaq 4e se izkazvash nepodgotveno? ebasi bezsramieto nqmam dumi!!! darjavata ni e palna s takiva kato teb! tova ni e glavniq problem!
Ехааа. Стига не, човек. Всички знаем, че тази случка е нещо гадно. Защо обаче трябва да я използваме, за да покажем, какви "будни граждани" сме? Съпричастни сме, ама чак толкова да преувеличаваме при положение, че дори не го познаваме... Дядо ми като го блъсна кола и никой не скочи да протестира и да се прави на гражданин. А къде е разликата? Айде, стига сте преигравали. Бетон си е адски прав. Убийството на Стоян Балтов се преекспонира и хората накрая го използваха по много гаден начин. И какво разправяте, че на случая не е дадена гласност? Аз го гледах по всички новинарски емисии.
как къде е разликата ти сериозно ли говориш? коли бутат хора всеки ден, хора изгарят в пожари всеки ден - това е обяснимо, но не е обяснимо как може един 24 годишен селяндур, дошъл тук да живее под наем - излиза да заколя момчето с нож, на 2 преки от дома му, щото така му е кеф (да не пропускаме, че е тръгнал да коля и другите 2 момчета, които са се спасили по чудо) и след това се прибира изкъпва се и си ляга все едно нищо не е станало, докато момчето умира в кръвта си, това не е нормално и не е обяснимо!!!!!!!!И знаеш ли кое е най-страшното?? че този човек е абсолютно нормален и е със всичкия си акъл, просто манталитета и възпитанието му са такива - и те идват точно от село, и там ни е главния проблем - селото. И САМО НИЕ СМЕ ВИНОВНИ ЗА ТОВА САМО НИЕ ХОРАТА, ЗАЩОТО ГО ТОЛЕРИРАМЕ И СЕ СЪГЛАСЯВАМЕ С НЕГО А НЕ ТРЯБВА - ТОВА СЕ ОПИТВАМ ДА КАЖА ПО ДЯВОЛИТЕ
Последно промяна от marianski на 02 Фев 2009, 04:39, променено общо 3 пъти.
marianski
В началото бе словото

Мнение от marianski »

Boromir написа:Айде пак София и провинция... Писна ми, дагоева. Що не се скриете някъде с тия глупости? Нито на умрелите, нито на близките им ще им олекне от подобни изцепки.
Стига вече преекспониране, всеки ден умират хора къде ли не по безумни начини, дайте от всичко да правим зулуми. Щото в зулумите никой няма да пострада.

Просто престанете, грижете се за себе си и приятелите си и се опитайте, ако и явно да е непривично за повечето от вас, да мислите с поне две мозъчни клетки, щото в момента едничката ви е попретоварена, явно.

*Защо говоря на "вие" ли? Защото не са малко мненията като горното, които съм чул и прочел. И това е срам :pukeleft: *
за съжаление само на село така се оправят нещата - с ножа и брадвата - така е по цял свят, но това все пак е СТОЛИЦА, ЕВРОПЕЙСКА СТОЛИЦА!!! ти от къде си???
Последно промяна от marianski на 02 Фев 2009, 04:28, променено общо 1 път.
marianski
В началото бе словото

Мнение от marianski »

Бeтон написа:
DADO написа:В случая, момчето каза много правилно.
А прочете ли това:
Boromir написа:Ми айде, хващай ханджара и тръгвай на лов за изметта от селата, юнак.
@Мариански
Рецептата е в подписа ми. Три поредни поста са твои и в трите ме цитираш.
Личи си, че си адски наскърбен, ядосан, афектиран, целия свят сякаш е срещу теб. Но ти така си мислиш. Малко се поуспокой ;)
Нали се знае личността на убиеца? Ще го съдят за предумишлено убийство, няма да се върне миналото, всички се надяваме да е превенция срещу бъдещи такива случки.
да и като отиде убиеца на топло какво? Ще се върне ли Найден - не!! Писна ми вече в тая скапана държава с тия изроди по улиците на всеки сантиметър и с тва скапано мислене на българите, че като слезнеш от колата и напсуваш и пребиеш някой си много готин и велик....няма да се оправиме никога докато не се промениме и не се говори постоянно за това и не се спира втълпяването на това в празните мозъци на 70-80% от населението ни
Последно промяна от marianski на 02 Фев 2009, 04:27, променено общо 1 път.
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

marianski написа:
Boromir написа:Айде пак София и провинция... Писна ми, дагоева. Що не се скриете някъде с тия глупости? Нито на умрелите, нито на близките им ще им олекне от подобни изцепки.

за съжаление само на село така се оправят нещата - с ножа и брадвата - така е по цял свят, но това все пак е СТОЛИЦА, ЕВРОПЕЙСКА СТОЛИЦА!!! ти от къде си???

на него му е простено :P той не е от европа.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Курс: пети

Мнение от ники »

Абе, мариански, толкоз ли неможеш да разбереш бе? Хора умирали по пътищата "всеки ден"! Еми, умират. Било нормално... Кво му е нормалното? От катастрофи умират средно 300 пъти повече от колкото от наръгване с нож. За?о по дяволите протестираш срещу второто? И айде стига с тия селяни и незнам си какви, защото от нас софианците в това отношение по-зле няма. Изобщо не си прави труда да ми отговаряш, защото всичката ви тая престорена прекомерна солидарност далеч не прави впечатление за всички. Умряло момчето, да гадно е наистина. Никой не спори, ама айде да не се преекспонира и да не правим национална трагедия. Когато парадирахте със смъртта на Стоян Балтов беше още по-тъпо, че хората и до сега се опитват да обеждават, колко са прави.
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

знаете ли, не е случайно, че от хилядолетия насам паметта на починалите се почита с МЪЛЧАНИЕ
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Заключено

Обратно към “България”