Граждански протести
- peterdi
- Легендарен флуудър
- Специалност: ГИСК
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: 14, 15 и 16-ти - Граждански протести пред парламента
Клякането ми се струва супер идиотско. Аз лично не съм чул нищо такова, нито инструкциите които са ми дали съдържат нещо подобно. Може някой умник да го е казал по микрофона в момент, в който не съм бил на самия площад а някъде около него.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
Стига с тея протести. Ченгетата почват да се държат с хората като с животни. А аз не съм им хвърлял огради по главите.
Даже тука трябваше да напиша отзива от днес, каква среща имах с тея, както и да е
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 79#p531679
Даже тука трябваше да напиша отзива от днес, каква среща имах с тея, както и да е
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 79#p531679

- Bagatur
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Няма значение дали хвърляш, полицаите винаги прибират на произволен принцип. Възрастни хора също са били налагани, доколкото разбрах.Бeтон написа:Стига с тея протести. Ченгетата почват да се държат с хората като с животни. А аз не съм им хвърлял огради по главите.
Strength and honor.
- Да живей словото
тия протести бяха чиста пародия
аааа и *** за протестиращите, които бяха с голямото знаме. Направиха го на гъз, то не беше тъпкане то не беше чудо

Цензурирано от Пора
аааа и *** за протестиращите, които бяха с голямото знаме. Направиха го на гъз, то не беше тъпкане то не беше чудо
Цензурирано от Пора
България над всичко
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
Ало, юнаци, какво става с протестите?
Няма ли да се обединявате пак, да се борите срещу арогантността, да търсите съмишленици...

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Чакай да мине сесията. В момента арогантност няма.
Сега не са активни граждани

Сега не са активни граждани

- peterdi
- Легендарен флуудър
- Специалност: ГИСК
- Обратна връзка:
Камелия написа:Ало, юнаци, какво става с протестите?Няма ли да се обединявате пак, да се борите срещу арогантността, да търсите съмишленици...
![]()
![]()
Кой, е казал че протестите приключват? Борбата няма да приключи току-така. За да бъде в България истинското гражданско общество, трябва хората да дадат от себе си много, най-вече да се простят със закостенелите представи и стериотипи... И най-вече, това трябва да стане с нашите управляващи! Срам ме е от тях. Срам ме е от тези, които ги подкрепят. Срам ме е от тези, които спинкат. Срам ме е от тези, които, вместо да дадат истинско конструктивно предложение, се присмиват на усилията на други, които не могат да търпят сегашното положение. Не пътя е най-важен, а посоката.
ЦЪК
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Борбата с арогантността не е лоша идея. Мисля да започна, като ти отправя предупреждение да спазваш добрия тон, съгласно чл. 2 от правилника на този раздел.Камелия написа:Ало, юнаци, какво става с протестите?Няма ли да се обединявате пак, да се борите срещу арогантността, да търсите съмишленици...
![]()
![]()
На форумното ченге, което не каза 1 дума, докато ме обиждаха, нямам намерение да му отговарям.peterdi написа:Камелия написа:Ало, юнаци, какво става с протестите?Няма ли да се обединявате пак, да се борите срещу арогантността, да търсите съмишленици...
![]()
![]()
Кой, е казал че протестите приключват? Борбата няма да приключи току-така. За да бъде в България истинското гражданско общество, трябва хората да дадат от себе си много, най-вече да се простят със закостенелите представи и стериотипи... И най-вече, това трябва да стане с нашите управляващи! Срам ме е от тях. Срам ме е от тези, които ги подкрепят. Срам ме е от тези, които спинкат. Срам ме е от тези, които, вместо да дадат истинско конструктивно предложение, се присмиват на усилията на други, които не могат да търпят сегашното положение. Не пътя е най-важен, а посоката.
На този, обаче, си заслужава. Петерди, да ти обясня ли фундаменталната причини за моето присъствие тук, при вас, в това "пространство". Причината е, че е пълно с такива като теб. Хора, които ги е "срам". Хора, които ги е "срам" от другите хора. Хора, които дават мнение. Дават оценка. Хора, които съдят другите. Които са се събрали на една дружинка на апостолите и раздават квалификации: "Вие сте такива, онези са онакива, държавата е такава, онези са маскари, щото не ни подкрепят, срам ни е от вас" и т.н., и т.н.
Тук съм,защото се опитвам да ви набия в канчетата (форумното ченге сигурно е подскочило от уплах какво ще кажа), че сте точно толкова арогантни, колкото и хората, с които си мислите,че се борите. Разликата между вас и тях е, че вие сте и глупави. Единственото нещо, което успяхте да постигнете с перченето си, е че вече повече от 50 човека на протест не се събират. Браво!
Следващият път като седнеш пред компа да пишеш от какво те е срам, прекарай няколко минутки размишлявайки над въпроса "Кой съм и за какво се боря". Основно първата част. Кой си ти?
Какъв си,че да даваш квалификации? Нещо от друго тесто ли си замесен, друга кръв ли ти тече във вените, че си седнал да пищиш, че те е срам от хората? Нещо гениално ли си постигнал, света ли си учудил? Кажи, задавам ти конкретен въпрос - ти кой си. Кажи ми с две изречения "Аз съм едй кой си, направил съм това и това и затова имам претенции да ме срам от света, щото съм много над хората. За това имам претенции да давам квалификации, да обиждам, да наричам хората с имена, заради това имам претенции медиите да се интересуват от мен, заради това искам хората да ме слушат."
Хайде, слушам те.
Ами, то бива летене в облаците и арогантност,ама това вече на нищо не прилича. Все едно всички сме някакви нищожества и, видите ли, дошъл св. Петерди да ни каже, че го е срам от нас. Айде, сиктир...
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Лека нощ.
Утре вечер, защото през деня уча за предстоящия изпит, ще влезна във форума да прочета отговорът!
Сигурен съм, че словата ще са високопарни, няма да е за изпускане.
Утре вечер, защото през деня уча за предстоящия изпит, ще влезна във форума да прочета отговорът!
Сигурен съм, че словата ще са високопарни, няма да е за изпускане.

Камелия, ти си не по-малко арогантна, така, че нямаш право да говориш. Поне не си спомням Петерди да те е обиждал, а и доколко го познавам е под достойнството му да се занимава с такива като теб.Камелия написа:Ами, то бива летене в облаците и арогантност,ама това вече на нищо не прилича. Все едно всички сме някакви нищожества и, видите ли, дошъл св. Петерди да ни каже, че го е срам от нас. Айде, сиктир...
Обичай родината си ,не защото е силна или богата ,а защото е ТВОЯ!!!