Какво да правим, когато преподавател се "заяде"?

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
Bethany
Да живей словото

Re: Какво да правим, когато преподавател се "заяде"?

Мнение от Bethany »

JudyRamone написа:Тва, че се сблъсквам със сложна материя, не означава, че няма да я науча, сещаш ли се?? Трябва ми ВРЕМЕ, това е всичко. А оценките съм си ги изкарвала със зверски труд, така че не ми говори простотии за парадокси, щото почвам яко се дразня.
Химията е доста по-различна от математиката, колкото и некои хора да ми казват, че нещата са свързани ,математиката е измислена, за да задоволява нуждите на физиката и химията, така че в случая тя се явява средство, а не цел.
Химията е велика наука, а ако искаш пълен отчет - ще записвам археометрия и дилемата беше дали да запиша първо история или химия, съответно реших, че искам да уча по-усилено химия, тъй като културата ми по история е доста висока, смея да твърдя.
А тъпите си приказки за парадокси ги пробутвай на ония, дето искат да ги слушат, аз не съм от тях.
:)
Обичай родината си ,не защото е силна или богата ,а защото е ТВОЯ!!!
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

JudyRamone написа:......Химията е велика наука, а ако искаш пълен отчет - ще записвам археометрия и дилемата беше дали да запиша първо история или химия, съответно реших, че искам да уча по-усилено химия, тъй като културата ми по история е доста висока, смея да твърдя.
Археометрията ми се струва добра магистърска програма, добре си се ориентирала още от сега, дано да успееш да се реализираш за в бъдеще :wink:
Като птичка в небесата :)
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Показваме му бедро :rr:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

правим вятър :lol:
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
rogertaylor
Летописец Виртуоз
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от rogertaylor »

begemot_ написа:правим вятър :lol:
На него или на супата? :) :lol:
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”