Нов български университет

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
RecalcitrancE
В началото бе словото
Обратна връзка:

Въпросче-русокосче! :)

Мнение от RecalcitrancE »

Само не можах да разбера как да стане номера да учиш паралелно в две висши училища - примерно, СУ и НБУ, като на двете места искат за записване ОРИГИНАЛ от диплома за завършено средно образование. Този документ се съхранява при тях до завършване и не може да бъде факсимилиран с юридическа валидност. Или може? Някой само да каже как става тоя фокус с дипломите при записването?
Който се опасява да го оповести пред всички във форума, да ме достигне лично...(лични съобщения и пр.)
Хвала предварително!
Истински врагове предпочитам пред мними приятели!
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Така ли не разбрахте, бееее! Отиваш ПЪРВО в НБУ. Там си ПОКАЗВАШ оригинала на дипломата и оставяш КОПИЕ. После отиваш в СУ, където оставяш оригинала.

Вие какво си мислите, че сме извън закона ли? :?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
RecalcitrancE
В началото бе словото
Обратна връзка:

Хм.

Мнение от RecalcitrancE »

Надявах се да разбера грандиозна тайна и да те натопя пред МВР! Е, жалко...Ама НБУ примиряват ли се толкова лесно, че няма да им оставиш дипломата си?
Виж си личните съобщения, за да не дойда да те видя аз. :shock:
:?: Вярно ли, че имали по 10 лекции на седмица в НБУ, вкл. езика?
ПОЗДРАВИ! :oops:
Истински врагове предпочитам пред мними приятели!
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Те не ти я искат бе, разбери, само трябва да я покажеш. После си вземат копието.
Да, вярно е. Колко мислиш, имаме в СУ?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Жрецът на Болката
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Жрецът на Болката »

Аз също съм в НБУ и нещо не съм доволен, уча в "Масови комуникации", първи курс съм и направо се изумих от наличието на 5 лекции седмично (не ходя на език, защото съм направо на изпит), от които може би 1 или 2 са важни откъм присъствие.

Искам да попитам: Мога ли тази година да кандидатствам в СУ (примерно) и ако ме приемат да се запиша без да съм се отписал от НБУ?
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

Можеш !

Оригинала от дипломата ти е необходим и успешно полагане на изпитите !
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Frostburn
В началото бе словото

Мнение от Frostburn »

един въпрос : някой да се е пробвал на специализирания изпит по Визуални изкуства или по Компютърни медийни технологии в НБУ-то, щото искам да знам на какво ниво трябва да е това "представяне на портфолио – фотографии, рисунки, графики, илюстрации или създаване на текст по художествено изображение." за Визуални изкуства,
и "папка с рисунки, изпълнени със свободни техники – акварел, маслени бои, акрилни бои или графични техники; като допълнение могат да бъдат представени и собствени графични компютърни разработки" за Компютърни медийни технологии
и ако можете да дадете малко подробности по този специализиран изпит.
също така в страницата на университета пише за изпита: "Представя се папка с рисунки, изпълнени със..." ;
"Кандидат студентът избира една или повече от следните възможности за проверка на креативността му: представяне на портфолио – ... "
да разбирам ли под това че за да те оценят трябва да представиш готови творби, а не да те тестват на място ? :? ; ти можеш да си ги правил 100 години, че да са станали перфектни или дори да си ги зел на готово
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мммммммм, ще те свържа с един приятел, той учи там точно това, влезе без проблем, но си е и талантлив. Нека само мине утре, че ми е напечено.
В края на ноември
Linda_pld
В началото бе словото

Мнение от Linda_pld »

.....
Последно промяна от Linda_pld на 18 Авг 2006, 19:01, променено общо 1 път.
Аватар
peterdi
Легендарен флуудър
Специалност: ГИСК
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от peterdi »

Със сигурност има и много такива.... но надали всички
НЕ НА АПАТИЯТА
Изображение
Linda_pld
В началото бе словото

Мнение от Linda_pld »

дано не са всички...би било жалко...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Амииии...някои хора оттук са ме виждали, така че могат да кажат къде си паркирам БМВто. Майтапът настрана, донякъде е вярно. :wink:
В края на ноември
Linda_pld
В началото бе словото

Мнение от Linda_pld »

Търговецът на кристал,много обезнадеждаващо....голям ли е процентът на подобни индивиди?
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Край НБУ има ли паркинг за луноходи, щото заради
някакъв университет не смятам да си купувам БМВ :lol:
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Много са, да, така е. Хората са странни, но има и читави. Зависи от специалността, а и от човека. Нещо като в НАТФИЗ, само че повечето от тях имат доста повече пари от пишман-хартистите :)
В края на ноември
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”