Кой е любимият ви преподавателв ХФ?
-
beckata
- В началото бе словото
Re: Кой е любимият ви преподавателв ХФ?
Хинева пък с какво те плаши??? По ЛААГ, нали, много готина дама... 
- IvETka
- В началото бе словото
- Специалност: Ядрена химия
- Курс: втори
Абе Хинева е готина дама,ама и много готино къса!!!Ама много готино! 
Дедо Господ май нема да ми прости...
- gerivas
- В началото бе словото
- Специалност: Химия и информатика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Eто точно това имах в предвид...IvETka написа:Абе Хинева е готина дама,ама и много готино къса!!!Ама много готино!
- gerivas
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Някой може ли да ми каже как е устния изпит по ЛААГ... Освен тест, тя изпитва ли по него или правиш теста, предаваш го и това еIvETka написа:Абе Хинева е готина дама,ама и много готино къса!!!Ама много готино!
Някой може ли да ми каже как е устния изпит по ЛААГ... Освен тест, тя изпитва ли по него или правиш теста, предаваш го и това е
знам, че е малоумен въпрос, но по принцип блокирвам, когато ме изпитва устно
До колкото ни казаха на нас, първо правим теста и след това ще го проверят и тогава ще започнат да ни викат за оформяне. Но нямам никаква представа как ще протече това оформяне. Ако някой знае, може да сподели...
До колкото ни казаха на нас, първо правим теста и след това ще го проверят и тогава ще започнат да ни викат за оформяне. Но нямам никаква представа как ще протече това оформяне. Ако някой знае, може да сподели...
-
beckata
- В началото бе словото
Незнам как е на редовна дата при нея. Аз се явих на този изпит много късно и да, след проверка на теста ни викаше един по един за оформяне чрез устно препитване. Въпросите, които ми зададе бяха много лесни, но все пак бяха за 4... 
Аха...ясно, значи ако издържиш теста наистина има препитване...добре а теста какво точно представлява - подобен на този в учебника, или нещо по-различно... 
- gerivas
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Доколкото разбирам, тя ако се колебае каква оценка да напише м/у 3 или 4 изпитва, но ако са ти еднакви оценки, едва ли не си взел изпита (най - малко три де)
Момичета, много ви благодаря за информацията!
beckata, горе-долу какви ти бяха въпросите и колко? Малее.. тъпи са въпросите, обаче пред изпити, блокирвам мозъка
beckata, горе-долу какви ти бяха въпросите и колко? Малее.. тъпи са въпросите, обаче пред изпити, блокирвам мозъка
-
beckata
- В началото бе словото
Ох, беше много отдавна и не си спомням много добре...
Нещо от типа: Колко члена (елемента) може да има една матрица? Какво е квадратна матрица? Съвсем елементарни неща (ако си чел, разбира се!). И все пак подчертавам, че ме изпитваше за 4... 
- gerivas
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
E, щом задава такива въпроси ...beckata написа:Ох, беше много отдавна и не си спомням много добре...Нещо от типа: Колко члена (елемента) може да има една матрица? Какво е квадратна матрица? Съвсем елементарни неща (ако си чел, разбира се!). И все пак подчертавам, че ме изпитваше за 4...
-
beckata
- В началото бе словото
gerivas, как мина изпита днес? Беше ли много стресиращо 
- gerivas
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Скъсаха ме... Но си го заслужавах, защото само за 4 дни не бях излизала навън да уча по ЛААГ, а трябваше да го направя още в самото начало на семестъра ..beckata написа:gerivas, как мина изпита днес? Беше ли много стресиращо
-
beckata
- В началото бе словото
Наистина съжалявам за ЛААГ-а, но сядай и учи за следващия изпит... 
- gerivas
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
МНогоооооооооооо си права!IvETka написа:Душкин е много умен и много добър човек!!!Изпита му не е труден-естествено,ако знаеш химия де!!!Но Душкин е много готин!!!![]()
![]()
А някой знае ли как е при тази г.ас.Василева (ОНХ II) и при този доц. Такев - МА II
с Такев не съм имала директен сблъсък, но това което съм чувала хич не е хубаво...труден за взимане изпит като цяло, материята е гадна, той като преподавател не съм чувала да го хвалят също 
Василева си изисква доста а и неорганичната химия без редовно учене не става, не се надявай да научиш всичко в последния момент или в последната семдица преди изпита, трябва си системно през целия семестър. имате и тест по някое време при нея и оценките от него се взимат до колкото знам за формирането на крайната оценка.
успех!
Василева си изисква доста а и неорганичната химия без редовно учене не става, не се надявай да научиш всичко в последния момент или в последната семдица преди изпита, трябва си системно през целия семестър. имате и тест по някое време при нея и оценките от него се взимат до колкото знам за формирането на крайната оценка.
успех!