Убиха студент на метри от НДК
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Re: Убиха студент на метри от НДК
Лека му пръст на момчето. А вие мислете малко преди да пишеше и имайте поне капка уважение.
JudyRamone написа:До кога ще продължава тази смърт?! ДО КОГА ??!
До края на вселената.
Утре изпращаме Найден, ако някой иска да дойде пишете.
eat, drink and be merry
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не, глупако...
Който е толкова малоумен
Абе, я се стегнете малко и прочетете заглавието на темата. Уф, че ме ядосвате...Вие глупаци...
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Панахидата е утре от 13:00 в църквата Св. Георги.peterdi написа:Колега, направо пиши тук дата, час, място!
Поне аз така знам...
ДА.Jamesmagno написа:Панахидата е утре от 13:00 в църквата Св. Георги.peterdi написа:Колега, направо пиши тук дата, час, място!
Поне аз така знам...
За тези които ще идват от западни райони като мен се събираме 12.15 пред МОЛ.
eat, drink and be merry
демек това е само ебавка така ли?
Наистина ако има желаещи да дойдат пуснете ми ЛС.
Аз така или иначе ще бъда там.
Наистина ако има желаещи да дойдат пуснете ми ЛС.
Аз така или иначе ще бъда там.
eat, drink and be merry
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Не искам да ровя (отново) ничия пръст и памет...
Не мислите ли, че темите свързани със смърт станаха прекалено много...
...помня преди как почти всяка седмица минаваше новина за наръган пред "Авеню"...все едно минава прогнозата за врмето...
Сега всяка смърт започва да се използва за...вече и аз не знам какво...
Който иска да почете смъртта на момчето...ОК. Аз нямам навика да ходя на изпращане на живота на хора....чийто живот в крайна сметка не познавам...
А на този, който в подписа си желае "Смърт"...ще кажа,
Приятелю... Студентски град не е виновен, че един намушква/рита/стреля друг... предполагам, че не си много по-голям/малък от мен... Не мислиш ли, че е редно на тези години да не скачаме на смърт, а всеки ден да празнуваме живота??!?!?!?!
За това, въпреки, че не одобрявам 99,9% от постовете на Бетон...ще ти го дам все едно за пример...той празнува доста често
...помня преди как почти всяка седмица минаваше новина за наръган пред "Авеню"...все едно минава прогнозата за врмето...
Който иска да почете смъртта на момчето...ОК. Аз нямам навика да ходя на изпращане на живота на хора....чийто живот в крайна сметка не познавам...
А на този, който в подписа си желае "Смърт"...ще кажа,
Приятелю... Студентски град не е виновен, че един намушква/рита/стреля друг... предполагам, че не си много по-голям/малък от мен... Не мислиш ли, че е редно на тези години да не скачаме на смърт, а всеки ден да празнуваме живота??!?!?!?!
За това, въпреки, че не одобрявам 99,9% от постовете на Бетон...ще ти го дам все едно за пример...той празнува доста често
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Помисли още малко и ще разбереш защо.Дичоу написа:Не искам да ровя (отново) ничия пръст и памет...
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
чета ви коментарите и се чудя във в-бокс ли съм влязъл, в замунда ли... а то - форума на софийския...
лека му пръст на момчето, ама, както каза Боромир, има една поговорка - да би мирно седяло не би чудо видяло... аз повече по тая тема няма да коментирам щото се изсраха всички в нея, пък казах квото имам да казвам. И пак ще е обвинят, че сея форумни раздори.
лека му пръст на момчето, ама, както каза Боромир, има една поговорка - да би мирно седяло не би чудо видяло... аз повече по тая тема няма да коментирам щото се изсраха всички в нея, пък казах квото имам да казвам. И пак ще е обвинят, че сея форумни раздори.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
kvo da vi kaja hora....24 godishen SELQNIN ot Vraca, doshal v Sofiq, profukal na bashta si parite ot transportnata firma koqto imal choveka predi da pochine, napil li se e nadrusal li se e neznam, samo che ubi takova dobro i svqstno momche - lichno go poznavah!!! PROSTO NQMAM DUMI - za men opraviq nqma v taq darjava, osobeno kogato vsichkite selqni se izsipaha v Sofiq. Momcheto e izrasnalo po teq ulici i nqkav si Selqnin ot Vraca shte mu vika da ne vdiga shum - prosto nqmam dumi, toq bih mu otkasnal vsichkite krainici bavno i machitelno i posle shte go ostavq da se garchi kato chervei
POCHIVAI V MIR PRIATEL4E, VINAGI SHTE SI SPOMNIAME ZA TEB VSI4KI!!!!!
Bethany написа:а и на всичкото отгоре са били съседи!Бeтон написа:Да затвориме НДК!
Хайде на протест!
Сега даже и заведение не може да се обвини, защото са пили в частна собственост.
kvi sasedi be brato?? toq e nekav selqnin ot vraca, tam e pod naem, a mom4eto e izrasnalo tam po teq ulici???????????
Бeтон написа:Добре тогава. Да затворят цялата кооперация със всичките бабички вътре![]()
![]()
![]()
![]()
Тъй като убийството на Стоян Балтов се преекспонира, тоя случай въобще не ми е интересен, колкото и черно да звучи. Народа се наслуша на всякакви речи и от двете страни и от третата - държавните институции. Стига толко! Сигурно има други по-интересни новини от деня.
ama ne e vaprosa interesen li ti e ili ne sluchaq, a tova che trqbva da mu se dade glasnost, zashtoto tezi neshta trqbva da se preustanovqt veche, ne moje da te zakolq selqnin s nov prez vas na Vitoshka, a i imai malko uvajenie - kato ne ti e interesno ne 4eti, ima 1000 temi drugi, 4estno ne moga da gi razbera teq hora kato tebe - kav ti e problema v sluchaq 4e se izkazvash nepodgotveno? ebasi bezsramieto nqmam dumi!!! darjavata ni e palna s takiva kato teb! tova ni e glavniq problem!
Бeтон написа:Последно НДК ще затваряме лиили кооперацията с бабичките вътре
![]()
![]()
bahti bezo4livoto jivotno si nqmam dumi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NE TE E SRAM - i ne se smei tolkova 4e takiva kato teb nai hubavo se smeqt ako me razbirash....