.::Сесия::. (отзиви от изпитите) ФМИ онли :)
Модератори: Methuselah, thegirl
Re: .::Сесия::. (отзиви от изпитите) ФМИ онли :)
Ох, чиста теория.. суууууупир! Но пак има задачи де. Мерси много 
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
КРААААААААААААААЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ НА СЕСИЯТА
По най-добрия начин. 6 по Методика на обучението по информатика. Спец съм по Педагогиките, винаги така приключва изпита.
Винаги правя грандиозни проекти
А днес задачките в писмената част въобще не ги коментирам. 10 минути работа и то се забавих, защото отвикнах от старата подредба на клавиатурата, от стария word и excel... свикнах една, две, три букви да пиша и функциите да ми се появяват в падащ списък... ако си бях взел компютъра, щях да ги изцъкам без да ги усетя.
Парите и те свършиха, празнувам в стаята с останала половин бутилка водка. Даже нямам и сили да празнувам. Много тежък семестър и тежка сесия беше за мен, измъкнах ги без пропуск
Чувствам се страшно изморен. Не съм спал като хората от много отдавна. Сутринта взривовете не чух, блока да беше гръмнал, нямаше да усетя.
Е, вече дойде дългоочакваната почивка, сезонът на дините

По най-добрия начин. 6 по Методика на обучението по информатика. Спец съм по Педагогиките, винаги така приключва изпита.
А днес задачките в писмената част въобще не ги коментирам. 10 минути работа и то се забавих, защото отвикнах от старата подредба на клавиатурата, от стария word и excel... свикнах една, две, три букви да пиша и функциите да ми се появяват в падащ списък... ако си бях взел компютъра, щях да ги изцъкам без да ги усетя.
Парите и те свършиха, празнувам в стаята с останала половин бутилка водка. Даже нямам и сили да празнувам. Много тежък семестър и тежка сесия беше за мен, измъкнах ги без пропуск
Чувствам се страшно изморен. Не съм спал като хората от много отдавна. Сутринта взривовете не чух, блока да беше гръмнал, нямаше да усетя.
Е, вече дойде дългоочакваната почивка, сезонът на дините

- Methuselah
- Легендарен флуудър
Даааааааааааа взех анализ 2 с 6 
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
- Fed
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: четвърти
Е и аз, ама после имах мускулна треска от чакане 
-
SixkilleR
- Пишете, о, братя
- Специалност: ПМ forth edition final
- Курс: четвърти
йеа бейби и аз да се похваля, чак сега, защото чак сега се връщам от вилата, тъй като в петък, след като взех и последния изпит (макроикономика с 3-ка) реших направо да замина за троянския балкан със скромна компаниика, много алкохол и цър пър 
та за 1-ви път си взимам всички изпити от сесията като поледния беше толкова измъчен, че даскала каза "о... какво да те правя... м/у 2 и 3 си, искаш ли 3" което беше толкова реторичен въпрос, колкото Анджелина Джоли, Холи Бери и Ева Лонгория да ме бяха питали "искаш ли да си легнем голи всичките заедно и да играем на море и пролет..."
добре успях да си почина и тези 3 дни на чист въздух и сега се чувствам зареден за подвизи
иначе споделям мнението на бетона, че в края на сесията се чувствах толкова изтощен и изморен както никога до сега.
някак си не мога да се зарадвам, не мога да повярвам, че всичките глупости минаха и съм вече 3 курс
Време е да правим лудница

та за 1-ви път си взимам всички изпити от сесията като поледния беше толкова измъчен, че даскала каза "о... какво да те правя... м/у 2 и 3 си, искаш ли 3" което беше толкова реторичен въпрос, колкото Анджелина Джоли, Холи Бери и Ева Лонгория да ме бяха питали "искаш ли да си легнем голи всичките заедно и да играем на море и пролет..."
добре успях да си почина и тези 3 дни на чист въздух и сега се чувствам зареден за подвизи
някак си не мога да се зарадвам, не мога да повярвам, че всичките глупости минаха и съм вече 3 курс
Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите
Приложната не е за хора
Respect is earned, not given
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите
Приложната не е за хора
Respect is earned, not given
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
Как върви сесията, колеги? Сметнах за уместно и тази година да продължим дискусията по тази тема.
Вчера изкарах първата шестица по Аналитична геометрия при Замковой и Иванов. Остават анализа и алгебрата, ще видим какво ще става там.
Вчера изкарах първата шестица по Аналитична геометрия при Замковой и Иванов. Остават анализа и алгебрата, ще видим какво ще става там.
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Член на Академически съвет на СУ
- innamorata
- Да живей словото
- Специалност: Maтематика и информатика
- Курс: първи
Аз вчера на първия ми изпит по ЛА изкарах 5.70 и малко ме е яд, но нищо. Утре имам пак ЛА, но теория, и ще видя какво ще спретна 
No face, no name, no number...
ФМИ - 2 курс Математика и информатика
ФМИ - 2 курс Математика и информатика
2ка по АГ,2ка по Уп добре ли е 
bobatumba, къде си тръгнал ти може би ? 
Ти можеш ли да спреш гората да се разлистваabstract написа:bobatumba, къде си тръгнал ти може би ?
0x00000000
да но ФМИ си има филтър след ,който на останалите хора горния въпрос си има точно дефиниран отговор 
ФМИ е за роботи 
Не е така ... съвсем нормално си е ...bobatumba написа:ФМИ е за роботи
Имаше една приказка бегло си я спомням ако някъде бъркам може някой да ме поправи... "това че ти незнаеш,не прави другите по-умни" ....нещо такова беше...
0x00000000