Как се отрязва правилно....

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: Как се отрязва правилно....

Мнение от JudyRamone »

Catherine написа:Аз доколкото разбрах тук става въпрос не за даване на напразни илюзии, а за оня тип сляпо влюбени хора, които пърхат след теб като пеперудки, използват всеки удобен момент да ти се натресат, правят се уж на разсеяни, когато им показваш, че интересът им не е споделен и когато има покажеш ясно, че не са желани. С тези хора просто няма друг начин, та дори и да ги нагрубиш. По-добре да ги приземиш малко по-грубо, отколкото да си хранят напразни надежди и да ти почернят деня с досадното си присъствие. И мен много-много не ме свалят, но когато ми се е случвало ( :lol: ), съм изпитвала абсолютна неприязън към тия типове. Никак не ми говори добре за един мъж, когато вместо да приеме мъжки отказа ми и да се оттегли по кавалерски, гледа като теле и упорства, и като му покажеш / кажеш, че не те интересува, пълни очите със сълзи и пита какво толкова е направил, та си груба с него. :evil: Малко съм обстоятелствена, ама имам много лоши спомени в това отношение. Тогава случката беше още по-противна поради факта, че мъжът беше по-възрастен от майка ми. :shock: Така че за такива резачката и никаква милост. Защото като ги жали човек, те му се качват на главата и си правят илюзии.
Лелеее.. отврат!!
А на мен често ми се случват такива работи като ходя по концерти и мочетата, дето ми се довличат, са пияни като изроди.....един даже, след като му казах да офейква, почна да ми развива теории как съм била хубавка, но съм имала емоционални проблеми ахахаха! тогава ми преля чашата и ако не ме бяха възпрели щях да го фрасна с кубинката си в тъпото му лице.
desssy написа:Ами какво се прави, когато от женската страна има приятелски чувства, а от мъжката - по-дълбоки (оф щях да пиша сексуални, :lol: разбирайте го както искате) ??
Тогава ние тъпо и упорито продължаваме да се държим с него като с приятел и нищо повече, ама тогава вече ще гледаме да не го обидим много сериозно, щото в крайна сметка ни е приятел и не сме си го намерили на улицата.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Право

Мнение от WaveMastaa »

desssy написа:Добре, този въпрос го изяснихме, към нахалниците е ясно отношението.

Ами какво се прави, когато от женската страна има приятелски чувства, а от мъжката - по-дълбоки (оф щях да пиша сексуални, :lol: разбирайте го както искате) ??
Аааааааааа тези случаи са отвратителнииииииии. Според мен в такива случаи е най-добре да се седне ид а се поговори, ама като мъже. Мъжкото сваля картите, женското същото, стига се до компромис и т.н. Поне при мен така се случи.....не беше кой знае колко ефективно, но все пак имаше някакъв напредък. Иначе в общия случай една от двете страни остава резервирана и тогава дори и "приятелство" започва да се поставя под въпрос. поне според мен де.
Теория на дипломацията от Ал Капоне:
"С усмивка можеш да стигнеш далеч.
Но много по-далеч можеш да стигнеш с усмивка и пистолет!"

Honda JuniorZ Team

Изображение
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Catherine написа: оня тип сляпо влюбени хора, които пърхат след теб като пеперудки, използват всеки удобен момент да ти се натресат, правят се уж на разсеяни, когато им показваш, че интересът им не е споделен и когато има покажеш ясно, че не са желани. С тези хора просто няма друг начин, та дори и да ги нагрубиш. По-добре да ги приземиш малко по-грубо, отколкото да си хранят напразни надежди и да ти почернят деня с досадното си присъствие.

Така че за такива резачката и никаква милост. Защото като ги жали човек, те му се качват на главата и си правят илюзии.
Ама много, много добре казано!!! Риспект!

Само дето има и твърде тежки случаи, дето "резачката" е само стъпка по пътя, далеч не край. :shock: Дето сами се заплитат в разочарование/емоционална нестабилност/омраза/ига-ли-го-още-какво и се почва едно дълбаене... :roll: :?

А това води до главоболия, дето почти само Майк Олдфийлд може да излекува. Но... това е футболът, стават такива работи. Важно е човек да охранява собствения си душевен мир преди всичко. :flower: :flower: :flower:
Изображение
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

Зависи.

Ако си му дал дори най-малки надежди на човека, нормално е после да очаква нещо от теб. В такъв случай ти си виновния.
Ако обаче още от самото начало се държиш резервирано и не му даваш и най-малък повод да си въобразява, че нещо би могло да стане между вас, си заслужава по-грубото...да го наречем отрезвяване.

Аз рядко съм груба в подобни случаи, но понякога се налага. После, естествено, ми е гадно,но се опитвам напоследък да мисля първо за себе си, вместо за наранените чувства на някой друг. :roll: А обикновено използвам метода на Catherine - игнор, хлад, безразличие. Ако е достатъчно умен сам се усеща рано или късно. А и винаги внимавам при нови запознанства да сложа веднага картите на масата, тактично давам да се разбере дали може да очаква нещо повече от мен (предвид страхът ми от обвързване). Друг е въпросът, че повечето хора не го приемат особено сериозно. :scratch:
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Mira написа:Зависи.

Ако си му дал дори най-малки надежди на човека, нормално е после да очаква нещо от теб. В такъв случай ти си виновния.
Ако обаче още от самото начало се държиш резервирано и не му даваш и най-малък повод да си въобразява, че нещо би могло да стане между вас, си заслужава по-грубото...да го наречем отрезвяване.

Аз рядко съм груба в подобни случаи, но понякога се налага. После, естествено, ми е гадно,но се опитвам напоследък да мисля първо за себе си, вместо за наранените чувства на някой друг. :roll: А обикновено използвам метода на Catherine - игнор, хлад, безразличие. Ако е достатъчно умен сам се усеща рано или късно. А и винаги внимавам при нови запознанства да сложа веднага картите на масата, тактично давам да се разбере дали може да очаква нещо повече от мен (предвид страхът ми от обвързване). Друг е въпросът, че повечето хора не го приемат особено сериозно. :scratch:
На първо място трябва да внимаваш какви хора допускаш до себе си, нещо като предварителна проверка, дали човека на среща е годен за комуникация. Съответно и да проучиш, дали не прави номера, като тези в темата. И чак тогава да си решиш, за какво ти е, и какъв да ти е. После вече е след дъжд качулка. Някой и само на "здравей, как си" реагират сякаш са им предложили връзка, секс, брак, любов....

Отделно и понякога трябва да се действа по-агресивно - не просто да браниш дадена позиция, но и да я изтеглиш фронтовата линия напред, за да не може дори да се припарва до позицията ти. Един вид подсигуряване, което може да е грубо, но може и дипломатически да се осигури, зависи от човека.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Kristo написа:... връзка, секс, брак, любов....
офтопик, просто ми стана интерсно как си ги степенувал...
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Мила написа:
Kristo написа:... връзка, секс, брак, любов....
офтопик, просто ми стана интерсно как си ги степенувал...
на random ги писах, защото се чудех кои от тях точно да дам за примери реших да ги пусна както ми идват...
инак класацията ми по важност е

1. Любов
2. Секс
3. Връзка
4. Брак
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

А мойта е
любов - връзка - секс - брак
Как така сексът е преди връзката при теб? :roll:
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

при мен са
1. Брак
2. Секс
3. Любов
4. Връзка
:mrgreen:
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

JudyRamone написа:А мойта е
Името "Крисчън Трой" говори ли ти нещо?
По-сериозния ми отговор - живеем в либерално общество, връзката не е гарант за нищо, просто временнно състояние. Секса е по-важен от който и да е период на човешката история, по неизвестни причини... или ти правиш секс само като имаш връзка?
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

В повечето случаи :lol:
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

JudyRamone написа:А мойта е
:cheers: Браво бе, Джуди! :)

Оф, айде лека нощ, че вече не знам дали То, Аз или Свръх Аз пише от мое име. Обикновено е просто егото, ама вече и то спи. Пфффф...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

JudyRamone написа:В повечето случаи :lol:
Щом вярваш в принципа, това е хубаво, но аз примерно не го вярвам. Макар, че винаги си зависи от човека насреща... субективно е..
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

Мен ме е срам да кажа каква е моята класация :oops:

Крис, аз не мога да съм излишно брутална с някого, все ми е прекалено мъчно да наранявам повече от необходимото :roll: Пък и аз говорех за хората, с които би могло да се разговаря разумно, а не за крайните психопати. Като тоя вчера :shock:
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Mira написа:Мен ме е срам да кажа каква е моята класация :oops:

Крис, аз не мога да съм излишно брутална с някого, все ми е прекалено мъчно да наранявам повече от необходимото :roll: Пък и аз говорех за хората, с които би могло да се разговаря разумно, а не за крайните психопати. Като тоя вчера :shock:
Зависи от човека все пак..... но малко излишна грубост, не бива да те тревожи, все пак трябва да покажеш на човека насреща, че си имаш рогца и си готова да ги използваш, дори и да си по-мила всъщност. Така ги респектираш. А да не говорим че някой си плачат да им затвориш устата. Не говоря за разумни приказки, щото такива хора приемат и разговорите като "даване на шанс"... и едва ли не "тя си говори с мен, след месец, ще се навие да излезем, след още един - тръгнем и т.н" - на такива хора, трябва още в зародиш да им се показва вратата...
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”