Лелеее.. отврат!!Catherine написа:Аз доколкото разбрах тук става въпрос не за даване на напразни илюзии, а за оня тип сляпо влюбени хора, които пърхат след теб като пеперудки, използват всеки удобен момент да ти се натресат, правят се уж на разсеяни, когато им показваш, че интересът им не е споделен и когато има покажеш ясно, че не са желани. С тези хора просто няма друг начин, та дори и да ги нагрубиш. По-добре да ги приземиш малко по-грубо, отколкото да си хранят напразни надежди и да ти почернят деня с досадното си присъствие. И мен много-много не ме свалят, но когато ми се е случвало (), съм изпитвала абсолютна неприязън към тия типове. Никак не ми говори добре за един мъж, когато вместо да приеме мъжки отказа ми и да се оттегли по кавалерски, гледа като теле и упорства, и като му покажеш / кажеш, че не те интересува, пълни очите със сълзи и пита какво толкова е направил, та си груба с него.
Малко съм обстоятелствена, ама имам много лоши спомени в това отношение. Тогава случката беше още по-противна поради факта, че мъжът беше по-възрастен от майка ми.
Така че за такива резачката и никаква милост. Защото като ги жали човек, те му се качват на главата и си правят илюзии.
А на мен често ми се случват такива работи като ходя по концерти и мочетата, дето ми се довличат, са пияни като изроди.....един даже, след като му казах да офейква, почна да ми развива теории как съм била хубавка, но съм имала емоционални проблеми ахахаха! тогава ми преля чашата и ако не ме бяха възпрели щях да го фрасна с кубинката си в тъпото му лице.
Тогава ние тъпо и упорито продължаваме да се държим с него като с приятел и нищо повече, ама тогава вече ще гледаме да не го обидим много сериозно, щото в крайна сметка ни е приятел и не сме си го намерили на улицата.desssy написа:Ами какво се прави, когато от женската страна има приятелски чувства, а от мъжката - по-дълбоки (оф щях да пиша сексуални,разбирайте го както искате) ??