Така, така... Кой е казвал, че съм негативно настроен?! Ти, hromatid-е, си много скаран с логическото мислене очевидно, защото правиш изводи от несъществуващи твърдения, ама нищо, де... Сигурно си мислиш, че когато влезеш право, това ще се компенсира ("Блажени вярващите!"). Също бих се радвал да разбера какво е това понятие "фалшиво мнение", много секси звучиhromatid написа:А ти като си толкова негативно настроен какво правиш изобщо там и защо вземаш мястото на някой който наистина иска да го учи.Защо не си се записал в УНСС да станеш и ти класен икономист.Мога да ти кажа 4е познавам преподавателИ от УНСС които не стават за ни6то.Омръзна ми да слушам фаливото мнение на си4ки като теб които са си скъсали гъза от у4ене за да влезнат там а сега се оплакват.Докато има такива като теб наистина професията адвокат 6те зжу4и размито на хората.
Какво да уча - съвети?
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- explorer
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Какво да уча - съвети?
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
- Grunge_Down
- Драскач
- Специалност: право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Колега, остави го, не ти ли прави впечатление, че всяка година има по някой агресор кандидат-студент, който плюе по всичко живо и си мисли, че в СелУ във всяка зала седят по един светец и поне петима апостоли... Не се тормози да излизаш на глава с него - и без друго най-вероятно няма да го видим наесен.
Don't think you are, know you are!
- explorer
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Права си! По-добре да си продължа с ИБДП-то, че понеделник иде...Grunge_Down написа:Колега, остави го, не ти ли прави впечатление, че всяка година има по някой агресор кандидат-студент, който плюе по всичко живо и си мисли, че в СелУ във всяка зала седят по един светец и поне петима апостоли... Не се тормози да излизаш на глава с него - и без друго най-вероятно няма да го видим наесен.
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
-
hromatid
- В началото бе словото
Добре тогава, ти защо избра да учиш точно право.А и не е зле да си смъкнеш малко самочувствието и да не мислиш че разбираш от всичко.Сигурен съм 4е и двамата с твоя колега, който те съветва да ме оставиш, сте от някоя дълбока провинция предвид явните комплекси,които ми демонстрирате.И ще се радвам ако ми отговориш защо учиш право все пак.
- ники
- Легендарен флуудър
- Курс: пети
Хроматиде, стегни се малко. Започва да ставаш много смешен. Кво се палиш толкова? Всеки си знае, що е влязъл. Теб какво те бърка?
-
hromatid
- В началото бе словото
Не че ме бърка.Но такива хора просто убиват всяко желание у мен да уча право.
-
hromatid
- В началото бе словото
Не, но ми се убива желанието като гледам ,че хората,които учат там го плюят.Имах някакви надежди че средата в СУ е по-добра, но явно ще се откажа да кандидатствам там.
- ники
- Легендарен флуудър
- Курс: пети
Ти да не искаш като минаваме през СУ да се кръстим и да му се кланяме? Има си и страни. Аз никога не съм се заблуждавал, че едното влизане е мана небесна.
-
hromatid
- В началото бе словото
Много зле говори за студентите на СУ че не си харесват университета.Затова в УННС кандидатстват 13000 а в СУ-3000.яВНО СУ лежи наистина само на стари лаври.
- theDarkSite
- Танцуващия с клавиатури
Хубаво де, кой изобщо тука е споменал, че не си харесва университета о.О А и честно казано които не го харесват, следващата година веднага си се местят, така че едва ли остават много СУ-хейтъри тук о.О Да не говорим, че познавам хора, които си плюят и другите ВУЗ-ове, УНСС, НБУ, всички 
И още нещо - ти нали сам каза, че УНСС е някаква пародия на университет
Тогава какво ти пука, че за там се натискат повече хора -> те губят от това
(принципно причината, заради която в УНСС кандидатстват повече хора е, поне доколкото разбрах когато аз кандидатствах от мои приятели и съученици, че там има много предварителни изпити, и повечето хора вече са приети още преди предварителните на СУ, и общо взето предпочитат да си останат на сигурните места
)
Така че не се пали толкоз и недей да даваш такива коментари без покритие
Няма как да разбереш това, което говориш само от един форум и няколко отговора на съфорумници. Влез, виж как е, и ако не ти хареса, се премести, ако ти хареса, остани и изкарай докрай специалността си
П.П. на мен лично страшно много ми харесва в СУ, вярно, че съм в ЦИЕК, където всички (от колеги до преподаватели) са готини и подбрани хора заради рядкостта на специалностите, но не мисля, че е коренно различно и в останалите факултети
И още нещо - ти нали сам каза, че УНСС е някаква пародия на университет
Така че не се пали толкоз и недей да даваш такива коментари без покритие
П.П. на мен лично страшно много ми харесва в СУ, вярно, че съм в ЦИЕК, където всички (от колеги до преподаватели) са готини и подбрани хора заради рядкостта на специалностите, но не мисля, че е коренно различно и в останалите факултети
-
hromatid
- В началото бе словото
Единственото което ме притеснява е 4е виждам как трудно се влиза и вече не съм сигурен дали си заслужава.
- theDarkSite
- Танцуващия с клавиатури
Това дали си заслужава си зависи изцяло от тебhromatid написа:Единственото което ме притеснява е 4е виждам как трудно се влиза и вече не съм сигурен дали си заслужава.
Много ми става интересно и смешно някой като го каже това нещо.hromatid написа:Много зле говори за студентите на СУ че не си харесват университета.Затова в УННС кандидатстват 13000 а в СУ-3000.яВНО СУ лежи наистина само на стари лаври.
hromatid, можеш ли конкретно да кажеш какви са тези "стари лаври" и защо да са стари?
И защо те притеснява това, че се влиза трудно? Това означава, че критериите на Университета са високи. Ти как искаш да е?
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
and persue that flighty temptress, adventure.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Съветвам ви да заложите на специалностите с математика, това е хубава наука. Има хляб в нея, питайте някой добър програмист колко взима. Доста добри пари. Ами в Стоп. Факултет? Не е истина - и там има пари.
Само не искайте право, че много станахме и виждате на какво дередже е държавата - всеки 2 има право и всякакви влизат, всякакви излизат и после ги псуваме като правят законите или решават делата...
Само не искайте право, че много станахме и виждате на какво дередже е държавата - всеки 2 има право и всякакви влизат, всякакви излизат и после ги псуваме като правят законите или решават делата...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Feed Me!