ФМИ -Студентски стол
ФМИ -Студентски стол
Хей абе нещо огладнях, я кажете студентите от ФМИ къде ходят на студентски стол 
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
Никъде...
Най-близкия стол е във ВИАС - там е евтино и не е с купон за супа, основно и десерт, а кой каквото си избере (2 основни и 4 десерта излизат 2 лв. и нещо).
Имаше и подобие на стол във ФзФ, но не студентски, а по-скоро преподавателски - кой студент ще си позволи да даде 4 лв., минус 10% отстъпка за студенти, за 3 яденета... На някои преподаватели даваха купони за отстъпка - на тези, които са с вредни условия на труд - радиация, химикали и др., но не съм наясно. А и столът вече е затворен - май от ХЕИ...
Най-близкия стол е във ВИАС - там е евтино и не е с купон за супа, основно и десерт, а кой каквото си избере (2 основни и 4 десерта излизат 2 лв. и нещо).
Имаше и подобие на стол във ФзФ, но не студентски, а по-скоро преподавателски - кой студент ще си позволи да даде 4 лв., минус 10% отстъпка за студенти, за 3 яденета... На някои преподаватели даваха купони за отстъпка - на тези, които са с вредни условия на труд - радиация, химикали и др., но не съм наясно. А и столът вече е затворен - май от ХЕИ...
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
мда, нямаме си стол - е, ако не броим лавката, дето баничката е 70 стинки и изглежда все едно вчера е била част от нечия обувка (поне има избор - подметка, език, стелка..). та там, както казвах, сервират няква храна, картофи, месо, ориз.. ама е яко скъпо. аз го карам на сухи закуски от баничарницата до площада при Семинарията - ефтинийка е, и винаги са пресни. иначе стола на ВИАС, както каза Димо, е най доброто решение ако имаш време 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
До преди нова година имаше стол във Физическия факултет , не беше евтино, но пък е готвено!!! На входа има сега има бележка ,на която пише, че стола е затворен за неопределено време.
Колко бавно се развиваше човешката личност и колко много път трябваше да извърви тя , докато разбере необятната сложност на нещата , хората и събитията! -Димитър Димов
- icaci
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Силно се надявам столът да е затворен, понеже някой ме е изпреварил и е алармирал данъчните и ХЕИ. Столът беше под всякаква критика. Предишните собственици поне бяха любезни към клиентите си (правили са ни пържоли на двама души в 19:00, тъй като нямаше нищо за ядене по него време). Новите не само зас*аха фоаето с "ретро"-стила на барчето, ами и направиха така, че клиентелата да намалее максимално много. И касови бележки не издаваха. А храната ... на няколко пъти съм намирал печени и варени хлебарки в яденето
Ядях там само заради един колега, на който му се полагаха ежедневно купони от 2 лв заради вредните условия в катедрата. Добре, че се усетих на време, че за същите пари мога да се храня и в заведението до автомивката, и в същото време да се чувствам като бял човек от обстановката и качеството на храната. Жалко за колегите, които бяха принудени да ядат в "стола" заради 2-та лева.
Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.