http://www.vbox7.com/play:0315dcee
Коментарчета?

Аре пак. Носителя на всички негативи е чалгата. Радвам се, че ви става хубаво и си обяснявате всички неща от живота.Jamesmagno написа:Боже, колко чалга има по тоя свят, боже...

Ти като един бъдещ преподавател по математика и информатика (примерно), какво те интересува, че учениците ти ги тресе хормона и ходят да се .... по дискотеките? Щом го правят, явно изпитват тези потребности. Да не говорим, че с тези деца почти не се води диалог в семейството, относно темите за полово възпитание и здравна култура. По тези теми си има предмети в училище, но надали се преподава как се прави ...... в кенефа на еди коя си дискотека на фона на еди каква си музика. Така, че училището не е виновно за нищо, най-малко учителите!Бeтон написа: Тук пак ще обвиня даскалите!
Ама ти сама си отговаряш на безмисления въпрос.Bethany написа:Ти като един бъдещ преподавател по математика и информатика (примерно), какво те интересува, че учениците ти ги тресе хормона и ходят да се .... по дискотеките? Щом го правят, явно изпитват тези потребности.
А трябва!Bethany написа:Да не говорим, че с тези деца почти не се води диалог в семейството, относно темите за полово възпитание и здравна култура. По тези теми си има предмети в училище, но надали се преподава как се прави ...... в кенефа на еди коя си дискотека на фона на еди каква си музика. Така, че училището не е виновно за нищо, най-малко учителите!

Млади момко, ти в кой свят живееш? Обучението по "секс въпросите", както ги наричаш ти в училище не се води от който и да е и на принципа "елате тука да ви кажа сега как стоят нещата". Ти май бъркаш нещо предмета, защото все още не съм чула "сексология" да се преподава в средното училище.Бeтон написа: А трябва!
Ти какво очакваш от неква даскалка на 60 години, дето правилата по комунистическо са били
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... B0#p485129
да те възпитава в това отношение?
Много ясно, че така ще стане.
Далеч съм от мисълта, че съм голям спец по секс въпросите (има светила в това отношение - д-р Бостанджиев, примерно, често участваше в едно младежко предаване по БНТ преди време), ама толкова мога да ги науча на общи принципи и да не участват в подобни излагации.
А как да си изкарат яко в дискотека без "кръгчета", както ги нарекоха в предаването (било то колко са модерни, забавни...) мога да им говоря много по въпроса. Тук вече казвам, че имам значителен стаж

Бeтон написа:Ти па даже измисли предмет сексология.
Бeтон написа:И горе не говорих за некой сдуханяк самия той с проблеми в полово отношение или не стъпвал в нито една дискотека, който ще им изведе академична лекция по избрани теми, о боже - ползата ще бъде същата със и без нея, а да се говорят неща на практика.
А тая практика може да я придобие всеки, стига да иска и да не е дефектен, да чукна на дърво.
Бeтон написа:Но не ми се спори с хора, които са далеч от педагогиката и се изказват само на база обща култура. Защо трябва да има отделен предмет, като учениците споделят толкова неща... само трябва някой да им влезе в техния им свят, да заживее с проблемите им и може да им даде удачни съвети.