Нежелана бременност!!!
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Нежелана бременност!!!
А пък някой са родени без чувство за хумор, или направо родени възрастни, това ще спаси демографията на България вервайте ми...
Никога повече деца! Нека си правим възрастни бебета!
Никога повече деца! Нека си правим възрастни бебета!
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ако имаше повече "възрастни" в смисъла на зрели, отговорни и адекватни хора (съотнесени към хората, които от пубертета навлизат в безкритична възраст (= реверсивен пубертет, водещ към инфантилността на ранните детски години) и които използват нелепото си чувство за хумор като щит и оправдание за глупостите, които съумяват да натворят (поради безсилието да творят "умности"), ситуацията щеше да е много по-различна.
Дреме ми за демографията - каква е ползата от голяма бройка, ако качеството е ниско?
Но да не се отклоняваме от темата, че Кастело ще ни плесне през ръчичките.
Дреме ми за демографията - каква е ползата от голяма бройка, ако качеството е ниско?
Но да не се отклоняваме от темата, че Кастело ще ни плесне през ръчичките.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Скъпа, не можеш да лепиш етикети на хората, и да ги съдиш за това което са. Още повече, че не си перфектна и никога няма да бъдеш. Никой не ползва щитове, темата просто премина в лигня от поста на Ники насам. Не сме ти виновни за гадното настроение, черногледството, липсата на чувство за хумор, или каквото там преживяваш.
Не искам да съм остър с теб, но ако се замислиш, ще видиш, че качеството е ниско, заедно с теб, а не въпреки теб, защото, видиш ли "си зряла и интелигентна", което далеч не е критерии за държание и сериозност. Не ни разваляй темата, защото "искаш да ми кажеш нещо на въпреки", не съм ти виновен, че си, каквато си и каквато си мислиш, че си...
И нека се върнем на бременността... имам да повдигна 1 важен въпрос - четох, че след 5 години ше раждат и мъжете, за какво ще ползваме жените, колеги мои?
Не искам да съм остър с теб, но ако се замислиш, ще видиш, че качеството е ниско, заедно с теб, а не въпреки теб, защото, видиш ли "си зряла и интелигентна", което далеч не е критерии за държание и сериозност. Не ни разваляй темата, защото "искаш да ми кажеш нещо на въпреки", не съм ти виновен, че си, каквато си и каквато си мислиш, че си...
И нека се върнем на бременността... имам да повдигна 1 важен въпрос - четох, че след 5 години ше раждат и мъжете, за какво ще ползваме жените, колеги мои?
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
За щастие. Хората, "виновни" за това, съм ги признала отдавна.Kristo написа:не съм ти виновен, че си, каквато си
Колкото до другото, само трябва да се разберете кой ще е пасивният, и кой - активният.
Готиното е, че и сега жените нямат нужда от мъже, за да родят - поне не и от постоянни мъже край себе си. Банка за сперма, донор по каталог и ей ти го първолачето.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Ааа, ами като се развали вкъщи фурната, кой ще я оправи?Търговецът на кристал написа: Колкото до другото, само трябва да се разберете кой ще е пасивният, и кой - активният.Ние ще се оттеглим с кайпириня на някой плаж. Вибраторите не създават проблеми.
Готиното е, че и сега жените нямат нужда от мъже, за да родят - поне не и от постоянни мъже край себе си. Банка за сперма, донор по каталог и ей ти го първолачето.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
То щото мъжете много разбират от тая работа, мани...
И аз мога да питам кой ще ви готви, пере, чисти и т.н.т., но това са доволно остарели хващания.
Както вие можете да си хванете домашна помощница, така и ние може да си извикаме майстор за фурната... Их, бе, Ники, що не пита за водопроводна тръба... тогава щях да ти дам пример с някой секси водопроводчик... Хем няма да му готвиш, переш, чистиш и т.н.т.
И аз мога да питам кой ще ви готви, пере, чисти и т.н.т., но това са доволно остарели хващания.
Както вие можете да си хванете домашна помощница, така и ние може да си извикаме майстор за фурната... Их, бе, Ники, що не пита за водопроводна тръба... тогава щях да ти дам пример с някой секси водопроводчик... Хем няма да му готвиш, переш, чистиш и т.н.т.
В края на ноември
В края на ноември
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Всеки мъж може да пере, чисти, готви, пуска пералня, да плете дори знам хора...
Но коя жена може да ремонтира, да пренася тежки предмети, да оправя ел. уреди. и канализация...
Ако мъжете наистина почнат да раждат, ще видим кой кого...
Но коя жена може да ремонтира, да пренася тежки предмети, да оправя ел. уреди. и канализация...
Ако мъжете наистина почнат да раждат, ще видим кой кого...
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Всяка жена може да го прави.Kristo написа:Всеки мъж може да пере, чисти, готви, пуска пералня, да плете дори знам хора...
А тва да пренасят тежки предмети го правят няколко жени едновременно, така че тия номера че мъжете могат некви извънземни неща , за които жените могат само да си мечтаят да умеят, на мен не ми минават.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не исках да съм груб, Дж, ама ти явно ше ме накараш да ти го кажа - Коя жена може да кара кола? или Коя жена може да режисира филми? или Коя жена разбира от футбол, политика и жени? (ха-ха-ха...)JudyRamone написа:Всяка жена може да го прави.Kristo написа:Всеки мъж може да пере, чисти, готви, пуска пералня, да плете дори знам хора...
А тва да пренасят тежки предмети го правят няколко жени едновременно, така че тия номера че мъжете могат некви извънземни неща , за които жените могат само да си мечтаят да умеят, на мен не ми минават.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Пак ти се губи същината на проблема - всички мъже си вярват, когато твърдят, че разбират от футбол, политика и жени. Единици са онези, които разбират от едно от трите - а за трите заедно дори и не говорим. Ролята на жените е да поддържат заблудата, защото трагичното осъзнаване на реалността води до депресии, които са крайно нежелателни, тъй като могат да доведат дори до еректилни дисфункции - а това вече се превръща в двойна трагедия.Kristo написа:Коя жена разбира от футбол, политика и жени? (ха-ха-ха...)
Казано накратко, това е все едно жените да твърдят, че разбират от мъже. Невъзможно.
Последно промяна от Търговецът на кристал на 28 Яну 2009, 19:53, променено общо 2 пъти.
В края на ноември
В края на ноември
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Това беше сарказъм, но как да е - от него само мъжете разбират...Търговецът на кристал написа:Пак ти се губи същината на проблема - всички мъже си вярват, когато твърдят, че разбират от футбол, политика и жени. Единици са онези, които разбират от едно от трите - а за трите заедно дори и не говорим.Kristo написа:Коя жена разбира от футбол, политика и жени? (ха-ха-ха...)
Това е все едно жените да твърдят, че разбират от мъже. Невъзможно.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ето, разбрахме се.
В края на ноември
В края на ноември
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Тц, моя лаф за "футбол, политика и жени" беше сарказъм.
Твоето беше ненужни обяснение, как не е вярно, това което казвам... изтъркано...
Твоето беше ненужни обяснение, как не е вярно, това което казвам... изтъркано...
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Като стана дума за жени, футбол и политика, ние мъжете сме обобщили всичко свързано с тях в едно изречение:
"Това топка, жена и политика никога незнаеш, накъде ще се завърти!"
Е, деца не можем да раждаме, но такива правим страхотни, направо гениални изовди за живота.
Иначе в един американски филм настоящият губернатор на Калифорния беше забременял, че и роди накрая.
"Това топка, жена и политика никога незнаеш, накъде ще се завърти!"
Е, деца не можем да раждаме, но такива правим страхотни, направо гениални изовди за живота.
Иначе в един американски филм настоящият губернатор на Калифорния беше забременял, че и роди накрая.
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Ахахах, "Дж"Kristo написа:Не исках да съм груб, Дж, ама ти явно ше ме накараш да ти го кажа - Коя жена може да кара кола? или Коя жена може да режисира филми? или Коя жена разбира от футбол, политика и жени? (ха-ха-ха...)JudyRamone написа:Всяка жена може да го прави.Kristo написа:Всеки мъж може да пере, чисти, готви, пуска пералня, да плете дори знам хора...
Абе я къш с тия тъпи "аргументи"....
Искаш конкретни примери? ОК:
Коя жена може да кара кола - майка ми - не питай кви неща е преживявала.
Коя жена разбира от футбол - братовчедка ми - дълго време работеше в Еврофутбол.
Коя жена разбира от жени - една от моя клас, дето реши да стане гримьорка и маникюристка.
Аре са ме питай нещо друго.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com