Абре научаваш рекурентните и булевите функции и средно 3-ри все ще имаш.
Но това,че сме на групи не ми харесва,предпочитам да сме една сега ще има прецакани и аз ще съм от тях,ще ми с паднат"Комбинатони конфигурации в частично наредените множества" + теория,а на други само Включването......Ама ко да се прави дано Дичката ги направи равностойни. Толкова се страми всички да сме в равно положение,да не се преписва, да сядаме на произволен прницип, пък ако се изложи с въпросите не знам.
Дискретни Структури 1?
Модератори: Methuselah, thegirl
- kriskata
- Пишете, о, братя
- Специалност: Софтуерно инженерство
- Обратна връзка:
Re: Дискретни Структури 1?
ако пишем само по единия въпрос сигурно пак ше имаме 3..дано,ако стигна до писмен, ми се паднат графи или дървета.иначе тва, с което не се съобразяват е,че се пак има и хора,които не сме от математически и нямаме кой знае кво математическо мислене.как се очакваше да измисля 3-та задача от оня ден при условие,че не бяхме решавали такава на упражнения 
- Abele*
- Постоянно присъствие
2Xelian написа: До сега по колко групи са били на устния?
la consolation des arts...
- Xelian
- От дъжд на вятър
- Специалност: СУ - СИ
- Обратна връзка:
Да ,ама сте били към 40-т човека ,а сега сме 100 и сте били през 3-ри реда, а сега ще сме само през едни както казва Дичев:
"Зала 210 в Химическия е малка ,да сте само една група"
Трябва да отидем в Ректората 272 северното крило там ще сме през 5-т реда.
ПП Това не е нападката към скъпата ни колежка Abele*,а просто простест срещу системата на Дичев за учвличаване на броя групи.
ППП Мерси за отговора.
ПП Това не е нападката към скъпата ни колежка Abele*,а просто простест срещу системата на Дичев за учвличаване на броя групи.
ППП Мерси за отговора.
- Abele*
- Постоянно присъствие
Втори курс СИ съм и потокът ни е от 100 човека. Колегите от 3 курс са на половина по-малко. На ДС1 изпита бяхме на 2 групи. За ДС2 не помня. На септември бяхме 1 група и по 1 на чин.Xelian написа:Да ,ама сте били към 40-т човека ,а сега сме 100 и сте били през 3-ри реда, а сега ще сме само през едни както казва Дичев:
ППП Мерси за отговора.
la consolation des arts...
- kriskata
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
офф да ви кажа едно 3.25 ме устройва идеално,но и на 3 ше се зарадвам де хаха 
- Xelian
- От дъжд на вятър
- Специалност: СУ - СИ
- Обратна връзка:
Е Дичката ни избудалка 2-ве групи ,
1-та Релации и Принцип за включването и изключването,
2-ра група Крайни,изброими и неизброими множества и Основни понятия в теорията за крайните графи.
За съжаление неравностойни групи ,като им казаха въпроса 2-ра група ревнаха от кеф и имаше предали на 10-та минута с всичко написано,а нашите графи цели 80 мин се мъчихме да си им спомним инапишем всичките свойства и понятията свързани с тях.
Оказах се отново прав,че няма да са равностойни.Жалко.
1-та Релации и Принцип за включването и изключването,
2-ра група Крайни,изброими и неизброими множества и Основни понятия в теорията за крайните графи.
За съжаление неравностойни групи ,като им казаха въпроса 2-ра група ревнаха от кеф и имаше предали на 10-та минута с всичко написано,а нашите графи цели 80 мин се мъчихме да си им спомним инапишем всичките свойства и понятията свързани с тях.
- Sla-Mori
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Малко си обърнал групите
Е, аз бях в богоизбраните
Но! Принципът си е немалка разправия и според мен тези, които се изнасяха, не бяха тези, които са го написали... При положение, че ми беше съвсем ясен и най-исканият въпрос, за 10 минути не можах да го възпроизведа на листа.. А въпросът за графите-като съдържание не беше особено труден, проблемът беше в нестандартното задание, не беше като въпроса от конспекта, т.е. бая хора се бяха видяли в чудо какви точно твърдения да пишат, според мен малко хора са седнали да учат точка по точка какво влиза във всеки въпрос...
- kriskata
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
еми 2-ри вариант беше по-лесен ,но шанс.на множествата имам 2 ,а на графите 5.50
,ако бях 2-ри сигурно щях да мина с 5..е минах с 4,но голямото важно..дори на толкова не смеех и да се надявам
.