Но най-ужасно е, когато посред нощ полусънен тръгнеш натам и в момента, когато очакваш облекчението, някой над теб започне обилно да уринира... Все едно го прави върху главата ти!
Тормозят ли ви съседите със звук(музика примерно:))
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
Re: Тормозят ли ви съседите със звук(музика примерно:))
Ха-ха, това ми се е случвало нерядко и на мен!
Но най-ужасно е, когато посред нощ полусънен тръгнеш натам и в момента, когато очакваш облекчението, някой над теб започне обилно да уринира... Все едно го прави върху главата ти!
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Ми... моите съседи имаха практиката да си правят чалга купони до 3-4 през нощта редовно веднъж седмично. Майка ми реши проблема като пусна AC/DC на max volume и обърна колонките към пода. AC/DC гърмяха цяла нощ и оттогава шумни купони няма... 
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- kRiss
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: БГ Филология
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Чичо Владо е униКат! 
цяло лято кварталчето слуша сръбсКо.....
а като си пийне - става особено весело.....
Имам си оперна певица и диригиент в съседство... освен чичо ми Владо... а до тях - заклет рокаджия..... със страшна уредба
не ми е скучно и рядКо ми е тихо на улицата! =)
цяло лято кварталчето слуша сръбсКо.....
Имам си оперна певица и диригиент в съседство... освен чичо ми Владо... а до тях - заклет рокаджия..... със страшна уредба
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"
- АРМЕНКА
- Пишеща машина
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Ох,хора,благодарете се,че поне музика слушате,каквато и да е тя !!!
Защото мене моята хазайка на видима възраст 77 години ме трови със сериали-знам ги всичките-в 13.00ч делничен ден започва турски филм "1001 нощи" по Нова телевизия,след това в 15.00ч-гръцки-"Блясък",а накрая от 16.30ч-българската помия "Забранена любов" !!!
И всичко това се гледа с най-голямо внимание и надут до край говор на телевизора,не дай си Боже дая прекъсна,докато гледа !!О,Боже...това е престъпление ! Гледа ме злобно,заостря възмутено мустак и си сваля очилата,като мазничко ми казва,че не може да намали филма,защото не чува !А АЗ ИСКАМ ДА СИ ПОДРЕМНА МАЛКО СЛЕДОБЕДНО,..... МУ !!!

Защото мене моята хазайка на видима възраст 77 години ме трови със сериали-знам ги всичките-в 13.00ч делничен ден започва турски филм "1001 нощи" по Нова телевизия,след това в 15.00ч-гръцки-"Блясък",а накрая от 16.30ч-българската помия "Забранена любов" !!!
И всичко това се гледа с най-голямо внимание и надут до край говор на телевизора,не дай си Боже дая прекъсна,докато гледа !!О,Боже...това е престъпление ! Гледа ме злобно,заостря възмутено мустак и си сваля очилата,като мазничко ми казва,че не може да намали филма,защото не чува !А АЗ ИСКАМ ДА СИ ПОДРЕМНА МАЛКО СЛЕДОБЕДНО,..... МУ !!!

-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
Тормозят ме комшийките отдолу, пускат чалга от обяд до полунощ, при това едни и същи песни ги повтарят на всеки 15 минути.
Поне научавам новите хитови в поп-фолка.
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
Ох, да ти имам проблемите. Хубава музика по 12 часа. Радвай се, че е чалга.Александър написа:Тормозят ме комшийките отдолу, пускат чалга от обяд до полунощ, при това едни и същи песни ги повтарят на всеки 15 минути.![]()
![]()
Под мен пък живее семство с 3 малки момиченца и едното пее в хор. Сутрин редовно си ме будят с някакви песнички. Ама не им се сърдя, кво толкоз.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Чу ли "Адреналин"Александър написа:Поне научавам новите хитови в поп-фолка.

- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Единият от типовете в съседната стая е У-ни-ка-лен.
По цял ден си пее чалгии, издава животински звуци, опитва се да говори на английски и говори простотии.
Ако му направят един "Биг Брадър", ще изкърти бокс-офиса.
По цял ден си пее чалгии, издава животински звуци, опитва се да говори на английски и говори простотии.
Ако му направят един "Биг Брадър", ще изкърти бокс-офиса.
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
На мен няма да ми попречи...MidwinterSun написа:Ми... моите съседи имаха практиката да си правят чалга купони до 3-4 през нощта редовно веднъж седмично. Майка ми реши проблема като пусна AC/DC на max volume и обърна колонките към пода. AC/DC гърмяха цяла нощ и оттогава шумни купони няма...
Просто на другата нощ...
Но как ще се оплаквате.

- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Обратна връзка:
Аз съм закърмена с тежка музика, така да се каже
На 6 се приспивах с уокмен и касетка на Аеросмит. И имам дива непоносимост към чалга (или поп-фолк, ако някои хора предпочитат този термин). Досега не съм обиждала този стил музика, няма и да го направя. Но въпреки всичко - чалга купон до посред нощите веднъж седмично наистина ми идваше в много =)
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
ммм, в момента аз ги тормозя
----------------
Now playing: Kaiser Chiefs - I Predict A Riot
via FoxyTunes
----------------
Now playing: Kaiser Chiefs - I Predict A Riot
via FoxyTunes
Toto-I will remember
- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
И аз такаIce_Spirit написа:ммм, в момента аз ги тормозя![]()
Купих си една колона Fender 100W и дори леко да пипна volume-то, това нещо вдига шум до небесата; добре че съседите ми са все пенсионери и сред тях няма фолк-фенове, че иначе в Студентски биха ме изселили заради рока, дето го слушам
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
А ако си в блок, бабата отдолу блъкса ли с точилката по нейния таван, когато ти надуеш музиката?
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
познатооооpink floyd написа:И аз такаIce_Spirit написа:ммм, в момента аз ги тормозя![]()
![]()
Купих си една колона Fender 100W и дори леко да пипна volume-то, това нещо вдига шум до небесата; добре че съседите ми са все пенсионери и сред тях няма фолк-фенове, че иначе в Студентски биха ме изселили заради рока, дето го слушам
----------------
Now playing: Metallica - Whiskey in the Jar
via FoxyTunes
Toto-I will remember
-
DarthDuri
- От дъжд на вятър
- Курс: първи
- Обратна връзка:
аз тормозя съседите с 6000 вата аудио система 7.1 с жица. така че аз тормоза съседите не те мен.
Iron Head!!!!