За Python и аз съм чувала хубави работи, но пък курсовете по ООП си Структури от данни са малко след първия семестър
Офф: Това с иконките да не е бъг?
Модератори: Methuselah, thegirl
Там се учи Български език - правопис, грешки при изгозаряне на думи. Учат как се пишат реферати и др текстове на професионално ниво. Струва ми се полезно и мисля да го запишаshayne написа:А някой знае ли какво означава тази "Езикова култура"? Друг път провеждала ли се е тази дисциплина?
И аз прочетох анотацията и много ми допада, но съм приготвил и още три сериозни изборни от "Математика", плюс практикум по УП и не знам дали ще смогна, за да запиша и езиковата култура.innamorata написа:Там се учи Български език - правопис, грешки при изгозаряне на думи. Учат как се пишат реферати и др текстове на професионално ниво. Струва ми се полезно и мисля да го запиша![]()
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Анотации има на сайта. Комбинаторна теория на пръстените не се е чела през последните няколко години (не знам преди това), тъй че никой няма да ти каже впечатленията си (поне никой, който е слушал изборни след 2004-та). Аз мисля да го запиша този курс, анотацията ми изглежда интересна. Ако смяташ да го записваш се подготви за доста сериозна математикаNedyalko написа:Още не са излезнали анотациите, но ми е интересно какво мислят хора, които са посещавали вече някои от следните дисциплини:
Комбинаторна теория на пръстените
...
http://www.fmi.uni-sofia.bg/education/b ... 7-08-table --> най-отдолуМинимален брой избираеми дисциплини, които студентите задължително трябва да положат за целия период на обучение по групи
Общ брой кредити от избираеми дисциплини по учебен план 78,5
N Група избираеми дисциплини Минимален брой
избираеми дисциплини
1 Основи на компютърните науки (CSF) 3
2 Ядро на компютърните науки (CSC) 3
3 Основи на компютърните науки (CSF) & Ядро на компютърните науки (CSC)-
по избор 2
4 Практическо усвояване на компютърните науки (CSP) 2
5 Приложна математика (APM) 1
6 Математика (МАТ) 1
7 Семинари 1
8 Хуманитарни (вкл. Спорт) 1
Общо 14
Забележка: Разликата от общия брой кредити от избираеми дисциплини по учебен план и минималния брой избираеми дисциплини студентите могат да покрият от коя да е група по тяхно желание. От група "Хуманирарни" на студентите се признават не повече от 6 кредита.
Учебният план е в сила за студентите, приети през 2008/2009 учебна година.