ТУРИЗЪМ ;)

Подфорум към Геолого-географския факултет

Модератори: peterdi, Mushmul

Публикувай отговор
Аватар
marrylin
Да живей словото
Специалност: туризъм
Курс: завършил

Re: ТУРИЗЪМ ;)

Мнение от marrylin »

KRSOne написа:Aко знаете Сарафов какъв тест ни прасна днес... :lol: Без коментар просто. Явно е решил да не освобождава никой. :clown:
Ние миналата година правихме само 1 контролна при доц. Попов, с която доста хора се освободиха.
ГГФ и доц. Пенин!!! :notworthy:
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

хаха как се оживи форумът по време на сесията;) а добре за правото някой изобщо освободи ли се??? принципно играе ли роля курсовата или теста за крайнта оценка -т.е имаш 4 или 5 и не се освободиш=> отиваш си на изпит и каквото искараш или ти се формира и част от тея 2 неща .... :roll: нищо от тва не ни разясни в крайна сметка той -каза единствено че с 5.50 се освобождаваш....
You're one in a million
You're once in a lifetime
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Курсовата би трябвало да играе роля за оценката, но не много голяма. Около 20% примерно. А тестът май няма никакво значение. На нас ни беше казал, че изпитът е важен и изкараш ли си на него хубавата оценка, твоя си е, ако ще на теста да си имал 2. :wink:
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

marrylin написа:
KRSOne написа:Aко знаете Сарафов какъв тест ни прасна днес... :lol: Без коментар просто. Явно е решил да не освобождава никой. :clown:
Ние миналата година правихме само 1 контролна при доц. Попов, с която доста хора се освободиха.
На нас ни е втора контролна. Първата беше тема. Там беше добре. Ама сега... трагедия. Толкова се надявах да се освободя, не ми се мисли как се взима изпита по ОФГ. :(
Аватар
АРМЕНКА
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от АРМЕНКА »

Колеги,моля ви за помощ !!!
Трябва ми списъка с дати за изпитите за всички предмети от 1 и 2 курс специалност ТУРИЗЪМ !!
Обаждах се неколкократно в учебен отдел,но от там ми казаха,че "студентите се не са дали още списъка с датите ".
Аз съм сега 3 курс,но тъй като никой от познатите ми от по-долните курсове не си вдига телефона,ще съм благодарна на всички тка във форума ако ми помогнат !
Трябва да се явявам на изпити от предни години и сега е времето....ама като не знам датите и не ми ги дават,става доста кофтиии...
А началото на сесията е 26.01 (тоест понеделник).

Благодаря предварително на всички !!
Изображение
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

така- аз мога да ти кажа тези за 2ри курс - на 30.01-Методи на научните изследвания , 7.02- Основи на правото , 16.02-Ресторантски операции , 18.02-Туристическо търсене и поведение ... за часове още нзнм ако имам инфо ще пиша:)

Аз имам отново въпрос за правото- освен сайта, кой учебник се ползвали за изпита? тъй като той е дал списък с няколко , но нзм дали във всичките се включват всичките теми / по специално за публично-правните и частно-правните отрасли / :?
You're one in a million
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

За първи курс: Информатика 26 януари, изпитът започва от 8:30
ОСИГ - 12 и 13 февруари - 9 часа
Основи на туризма - 20 февруари от 14 часа

За ОФГ ще разберем утре(четвъртък). От избираемите, Философия ще бъде този петък (23 януари), а за ПГ не съм сигурен, май беше на 30 януари.

Дано съм от полза. :wink:

EDIT: Изпитът по ОФГ е на 10 февруари от 10 часа. Голяма част днес се освободихме. :cheers:
Последно промяна от KRSOne на 28 Яну 2009, 12:05, променено общо 1 път.
castelo
Флъдзила

Мнение от castelo »

АРМЕНКА написа:Аз съм сега 3 курс
Така лиии? :shock:
visez написа:Аз имам отново въпрос за правото- освен сайта, кой учебник се ползвали за изпита?
Никакъв учебник не сме ползвали. Даже неговите лекции в сайта ни се струваха много дълги. :lol:
Изображение
Изображение
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

castelo написа:
АРМЕНКА написа:Аз съм сега 3 курс
Така лиии? :shock:
visez написа:Аз имам отново въпрос за правото- освен сайта, кой учебник се ползвали за изпита?
Никакъв учебник не сме ползвали. Даже неговите лекции в сайта ни се струваха много дълги. :lol:
ох да иаз така мислех - само от лекциите ама той нещо говореше някви щуротии ... амаааа в крайна сметка иаз се отказах от учебник :) в крайна сметка се оказа , че ще ги махне тея теми за отраслите:))))))))))
последно питане :oops: :oops: :oops: нещо за методите изпитА? ? ?? тест + зада4и ? на какво държи и набляга , ? изглежда ми доста взискателна ..... :x
castelo питай ти нещо за изпитите си :lol: :lol: :lol: :lol:
You're one in a million
castelo
Флъдзила

Мнение от castelo »

Е кого да питам хахах :lol:
По Методи нямам абсолютно никакъв спомен за изпита. :lol: Вчера чух Дограмаджиева да говори нещо за задачи на една нова колежка, която явно ще го държи с вас. Ако ми припомниш малко, може и да ти отговоря. :mrgreen:
Изображение
Изображение
Аватар
Mushmul
Флъдзила
Специалност: Регионално развитие и политика

Мнение от Mushmul »

Колеги, как беше философията ? :P
These are crazy days...

http://www.freerice.com
Изображение
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

Всички имали 6-ци. :lol: Така и се очакваше. :joker:
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

castelo написа:Е кого да питам хахах :lol:
По Методи нямам абсолютно никакъв спомен за изпита. :lol: Вчера чух Дограмаджиева да говори нещо за задачи на една нова колежка, която явно ще го държи с вас. Ако ми припомниш малко, може и да ти отговоря. :mrgreen:
става дума за различните методи -анкета , метод на потенциалите , прагов анализ и тн ... има доста показатели и съответно сметки с тях / за разходи , темпове на развитие , нарастване , заетост и тн..... / :? :?
You're one in a million
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Е , като сте почнали да питате, чакай и аз да се включа с въпроси относно последните ми оставащи предмети. Какво е положението с ТПП при Маринов и Количествените методи при Дограмаджиева, засега съм на етап лекции, как минават, има ли смисъл от тях, пък като гледам visez май вече пита за изпитите при тях, та да не се повтарям. :roll:
Като птичка в небесата :)
Аватар
АРМЕНКА
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от АРМЕНКА »

visez написа:
castelo написа:Е кого да питам хахах :lol:
става дума за различните методи -анкета , метод на потенциалите , прагов анализ и тн ... има доста показатели и съответно сметки с тях / за разходи , темпове на развитие , нарастване , заетост и тн..... / :? :?
Ами има ли някаква курсова работа,която Дограмата да изисква за изпита ?Защото ми се върти нещо подобно из главата....
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “ГГФ”