6 неща, които не знаеш за мен :)

Място за дискусии на протребителите на форума на СУ

Модератор: Плазмодий

Заключено
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

Специалист! :laughing6:
Хайде вече няма да отклонявам темата, макар че и това бяха "неща, които не знаеш за мен"...
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

К'фо ти пука?

Дай да флуудим! Още само седмица и нещо съм си в Ботевград...Какво да правя иначе ?! :D :D :D :lol: :lol:
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Vintersorg написа:
mushroomhead написа:Нищо кой знае какво не се е променило.само дето посещаемостта е маалко по-слаба отколкото лятото
Оооо,да бе! Малко ?! Основните форумисти вече или не влизат, или го правят супер рядко, като почти пък не пишат. Готините теми изостанаха дълбоко назад, за сметка на ултра-идиотщините от рода на "Човека над/в/под/през/пред/на баба ми в **** мен", не се пише нищо по-дълго от пет думи на кръст, появиха се нови флуудърчета с амбицията да видят промяната в ранга си ако е възможно за ден-два...
Вярно е, че вече всеки от приетите студенти си има други занимания, а пък старите кучета- още повече, но все пак ми липсва предишната атмосфера...Няма я!
Еее недей така ,аз съм често тук ,но рядко пускам теми.Нещо нямам вдъхновение...А и вярно ,че доста хора зачезнаха...Кофти, имаше интересни дебати(ей как звучи все едно сме в Народното събрание :twisted: :lol: ),ма ся вярно нещо няаа :lol:
Аватар
Otkrovena
В началото бе словото

Мнение от Otkrovena »

Най-сетне да се включа и аз. Не може само да се четат учебници. Трябва да има поне един ден почивка. :) Като че ли много съм изостанала с темата, но искам да се включа. Шест неща, които не знаете за мен:
1. Като дете почти не се усмихвах. Майка ми мислеше, че е защото носех шина на зъбите, но просто не ми беше смешно. Затова сега пък съм на противоположния полюс, усмихвам се много често и усмихнатите хора ми правят добро впечатление. Бързо се сближавам с такива.
2. От 4-10 клас носех очила и се изживявах като грозно и незабележимо дете. Не че и сега не се изживявам като незабележима...имам си комплекси, както всеки.
3. Най-много обичам да купувам книги. Сега съм на вълна Пауло Коелю (нямам много време да чета купените книжки, защото чета учебниците).
4. В средното училище започнах да обичам историята, обикнах философията. За сметка на това заради преподавател се настроих срещу литературата (по-скоро литературната критика). Следователно съм --> непоправима идеалистка и романтичка (много вредни неща, водят до големи разочарования).
5. Наскоро станах леля на бебето на втора братовчедка и съм много въодушевена. :)
6. Пиша стихове от време на време. Това лято написах първата си приказка (ако може да се нарече приказка). Просто бях обещала да разкажа приказка за лека нощ на един приятел... и му разказах. Мога да ви предложа да се пробваме с общи усилия да напишем нещо. Всеки ще добавя по нещо, следвайки логиката на написаното преди него.

Мога да кажа хиляди неща за мен, но и това е достатъчно, за да ви стане ясно, че съм странна птица. Весели празници и успех в сесията.
Като птица в небесата
ти не спирай да летиш!
Ако вържат ти крилата
помни, че можеш да вървиш!
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

1. Не се казвам Рая-Александра, а само Александра
2. Обожавам Снупи и всичко с неговия лик
3. Много лесно се влюбвам, което не винаги е добре
4. Очаквам прекалено много от хората и често се разочаровам поради тази причина
5. Събирам опаковки от шоколади и се надявам някой ден да поставя такъв рекорд за книгата на Гинес
6. Искам да посетя всички европейски столици
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

ааа и да добавя - Билярда като игра много ми харесва, ама щеките са ми много тежки и не мога да играя. Същия е случая с тениса. :(
Аватар
fatalno_f
В началото бе словото

Мнение от fatalno_f »

1.Обожавам билярда- рекорда ми е 4 часа игра нон-стоп
2.Прекалено много мечтая и обичам да си представям бъдещето
3.Лесно се влюбвам и трудно разлюбвам
4.Имам повече приятели мъже отколкото жени.Не ме разбирайте погрешно-не че не харесвам жените, просто прекалено съм си патила от женското "приятелство" и по-трудно им се доверявам, а от приятелите си от другия пол още не съм предавана. Но ми е ясно че няма гаранция това да си остане така.
5.Лесно прощавам, но винаги си оставям едно на ум
6.Щасливо влюбена сам от около 3 години

Всъщност има много неща,които не знаете за мен, защото от скоро съм във форума,но се надявам скоро да се опознаем :)
Да се обичате не значи да гледате един в друг а в една и съща посока
Аватар
Мадлен..
В началото бе словото

Мнение от Мадлен.. »

1. Името ми не е Мадлен. ;)
Просто го смятам за невероятно красиво и за това си го сложих за ник 8)
2. Въобще не мога да сдържам гнева си и когато съм ядосана - да не си край мен.... троша, врякам, ама бързо ми минава и лесно забравям :thumbleft: ..поне :oops:
3. Страшно много мразя неграмотниците. Особено тези(всеки втори вече :x ), които пишат "й", вместо "и" при мн. ч.
Е, не че и аз понякога не правя грешки..но са от невнимание и бързина;) Рядко се случва...
4. Не понасям горещината. Просто никой и по никакъв повод не може да ме изкара от нас, когато навън е над опр. темп. => не обичам лятото.
5. Книгите заемат огромна част от ежедневието ми.
6. Много ми е кеф да се разхождам из центъра(по малките улички) в късния следобед 8) Не знам защо.. но го правя винаги, когато имам време.
7. Обичам миризмата на дъжд и сено... и сняг.

Туй то :wink:
Аз умрях... да живея Аз!
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

1. искам да си купя боксови ръкавици, и аз не знам точно защо, но супер много им се кефя
2. обожавам да се разхождам
3. почти никога не се качвам в кола, когато мога да измина растоянието пеша
4. обичам да тренирам (лека атлетика)
5. мразя лицемерите
6. обожавам бисквитените торти
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
denislav83
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от denislav83 »

1/Като бях малък бях много общително дете
2/Максималист съм /към себе си главно/
3/Правя си архив със статискика от баскет мачове на Черно море ..цел - да събера данни за последните 25 сезона.
4/Искам да прекарам една ваканция в Бостън през късна есен
5/Единствените 2 групи за чиитоконцерт бих платил повече от 5 лева са Aerosmith i Manowar
6/Искам да направя нещо полезно и добро за хората
:)
Аватар
svetlinka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от svetlinka »

всъщност вие не знаете почти нищо за мен както и аз за вас така че ще сложа 6 неща който могат да предизвикат любопитство :)

1.страх ме е от големи и грозни машини напр. влакове, бетоновози, трактори, багери и т.н.

2.имам неизживяно детсво което се изразява в симпатия към кукли и детски романи и приказки и филмчетата на дисни

3.смятам че бъгс бъни има характеристиките на перфектния мъж (за съжаление има два основни недостатъка - рисуван заек е)

4.мисля че миризмата на цъфнала липа е сред най хубавите евър

5.понякога изпитвам нужда да отида на чалга дискотека :oops:

6. казвам се Светла, 1ви курс съм, българска филология и изобщо не съм убедена че това ми е призванието :)
Use Google before asking dumb questions
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

svetlinka написа:
3.смятам че бъгс бъни има характеристиките на перфектния мъж (за съжаление има два основни недостатъка - рисуван заек е)

:lol:
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

4algaaaaaaaaaaa!
svetle, v nedelq v Intriga!
Bg filologia...hmmm...poznava6 Silvia ot Dupnica? Blagovest? Maia?
See you in studentski graaaad...
Grozni ma6ini rulz!!!
Аватар
don_angelitto
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от don_angelitto »

Мадлен.. написа:3. Страшно много мразя неграмотниците.
и аз, и аз.
Аватар
Astral4o
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Astral4o »

1.Когато започнах да влизам на този форум,той тепърва се зараждаше и имаше не повече от 10 юзъра :lol: Но това беше в далечния 1ви курс 8) (вече съм 3ти :) )
2.Занимавам се със супер мн неща,но в нищо не съм супер добър,но за сметка на това ми е готино :P Сред тях са шахмат,покер,футбол,баскетбол,гейминг,белот,клубове...испански :wink:
3.И все пак не съм за подценяване и съм способен да правя изненади
4.Брат ми е по-голям гений от мен 8)
5.Мога да спукам от смях повечето хора :D :lol:
6.Срещнах любовта на живота си и съм мн щастлив 8)
Последно промяна от Astral4o на 08 Мар 2006, 16:33, променено общо 1 път.
Astral in da house...
Заключено

Обратно към “Потребители”