КСК 2009 - История
Re: КСК 2009 - История
Учебниците на Образователните са перфектният вариант, но има и друг момент, защото си спомням, че в края на моето пребиваване там въведоха новите учебници, в които на определени места беше написано "Дискусии" и там преподавателят трябва да ви дава отделно материали, т.е. отделни части от темите бяха отрязани с цел да се предотврати злоупотребата(ксерокопирането, без да ходиш на уроци при тях). За щастие се вредих да си взема от готините.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
-
desssy
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
И сега ги има
Само че не от преподавателя или в учебника, ами в сайта им - за дистанционно обучение. И тестове има, всичко. Само желание да има от наша страна. 
Just Smile!
:):)
Е, друго си е да ти е всичко в една книжчица и да не си правиш труда да четеш от други места!
Чух, че предварителния ще е на 26 април, вярно ли е?
Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
Тези много не ги вярвайте. Едва ли някой дори от ректорското ръководство знае кога ще е даден предварителен. Такива приказки имаше и миналата година,ама някъде към средата март май разбрахме дата за предварителния.
-
desssy
- Пишете, о, братя
То и със сигурност да знаем отсега, надали ще повлияе на подготовката, настроението или на каквото и да било. Ясно, че не е краен резултат, но друго си е като имаме някаква, несигурна (много добре осъзнаваме) информация.
Just Smile!
Е да,залъгалки винаги ще си имате. И да ви кажа да не се шашкате покрай тези изпити, няма да се получи. Само живейте с мисълта, че ще става по-трудно след тях.
Оптимистично,а? 
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Хубаво е да се знае. В случая е добре, като няма сигурна информация, да допуснете, че ще е най-ранният вариант - края на април, и да се готвите за тогава. Аз така допуснах миналата година, че ще е началото на май и от март почнах със специална програма за преговор, която всъщност беше преговор и паралелно учене на нова история, в резултат на което новата история остана ненаучена, но пък средновековието и възраждането бяха на макс. 
По-вероятно е от двете споменати дати да е 27 април. Предварителните на СУ са винаги в неделя.
По-вероятно е от двете споменати дати да е 27 април. Предварителните на СУ са винаги в неделя.
Последно промяна от Scorpion на 23 Яну 2009, 00:13, променено общо 1 път.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Ако питаш мен, Новата история остана ненаучена и на редовния. 
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
На мен не ми се наложи редовен. 
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
-
desssy
- Пишете, о, братя
О да, непоправим оптимист, който дава страхотни съвети на кандидат -студенти! Много ме стимулираш, ей!
Честно казано не ми пука кой знае колко. Вярно, ще има изпит, уча достатъчно, вървя добре с материала и мисля, че ще се справя.
Поне знам, че след няколко години няма да убивам желанието на кандидатчетата, голяма част от които са притеснени най-малко.
Sorry оффтопика.
Честно казано не ми пука кой знае колко. Вярно, ще има изпит, уча достатъчно, вървя добре с материала и мисля, че ще се справя.
Поне знам, че след няколко години няма да убивам желанието на кандидатчетата, голяма част от които са притеснени най-малко.
Sorry оффтопика.
Just Smile!
Аз пък тъкмо там доказах кой съм и за к'во се боря.
Целта ми беше да ти кажа, че може да е много по-трудно, отколкото си мислиш,че ти е сега, но ще го разбереш по-късно.desssy написа:О да, непоправим оптимист, който дава страхотни съвети на кандидат -студенти! Много ме стимулираш, ей!![]()
Sorry оффтопика.