Амааа... да не си изпросите пак проблеми с другаря ви Мушефalien_nrg написа:V otgovor na Asparuhova Gia ili tam kakto se kazva Ti nqmash pravo da kazvash koi kakuv e na protesta.Mladite hora protestirat zashtoto im e pisnalo ot vlasta koqto se e srasnala s prestapnicite.Zatova i AZ sled kato svarsha rabota v srqda otivam na 21 vi da pokaja grajdanskata si poziciq.Solidarnosta mejdu Horata e nasheto orajie sreshtu wlasta!
Всеки си знае. Предпочитам да ме арестува... нежната полиция... как се пееше
"Стой не мърдай, къде така,
говори нежна полиция -
имаш само едни права,
да си с мен докато реша."
Взех си първия изпит по перфектен начин
Идва тежка сесия, братяяяяяя...
Добре, за срядата да речем че ще се съберат хора, четвъртък, петък... И край!
На кой ще му надържи да ходи през сесията на площада? През деня ще си губи времето там, а през нощта да учи - абсурд. Това и аз не го правя. Нощта е време за други мероприятия
Бас ловя, че всичките "патриоти" от тези теми ще се покрият от събота. Разбира се с изключение на тези, които им е айляк през цялото време на годината и за тях тези мероприятия са събитието на десетилетието.
Разбира се, че след работа. В работно време ако си "изразиш" гражданската позиция, май няма да ти цепят басма и ще имаш доста свободно време за изразяване и протести.alien_nrg написа:Zatova i AZ sled kato svarsha rabota v srqda otivam na 21 vi da pokaja grajdanskata si poziciq.
Или казваш - работодателят ти е пич,но първо да си изкараш парите, че само с митИнги не се живее, па после може да се понаправиш на гражданин от активните.
Еееех, не знаете ли вие, не знаете ли... откъде духа вятърът! Много добре си знаете, ама пусто някои си търсиха медийната изява за сметка на убийство
Въпрос към историците - има ли шанс тези събития да влязат в учебниците по история след време? Сроксоса с телешкото и картофите в историята. Смях.