1-ви курс Право (2008 - 2009)

Архив на всички останали категории.
Заключено
Аватар
nikinho
От дъжд на вятър
Специалност: Право
Курс: трети

Re: 1-ви курс Право (2008 - 2009)

Мнение от nikinho »

Искам да попитам следното. Вярно ли е, че днед проф. Пантев на лекцията си е казал, че някои въпроси и от конспекта отпадат за изпита? И ако да - то кои са те? Малко стил развален телефон се получи това и аз така разбрах ... тъпа работа, но нека все пак ако наистина има нещо такова и е сигурно нека някой, който знае да напише нещо тук, за да не се прецакваме да учим неща, които няма да ги имa :)
http://www.betbul.eu - ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ
Bubulinka
В началото бе словото
Специалност: право
Курс: първи

Мнение от Bubulinka »

Здравейте на всички!

В този дух на въпроси, да попитам и аз това, що ми тежи. Днес проф. Токушев е трябвало да каже кои 5 въпроса отпадат от конспекта и тъй като поради обективни причина, аз отсъствах, бих ви била блрагодарна, ако споделите ... как всъщност да се развили обстоятелствата.

:D
Човек е това, в което вярва!
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

sellena_ написа: И може ли някой да ми каже какъв е реда със студ. книжки на писмените изпити? Например по МО? Кога трябва да ги дадем?
На мен асистентката по МО ми обясни, че като се явяваме на изпита, професорът събира книжките и ги връща след като работите бъдат проверени и оценките - нанесени. На устен изпит е ясно как стават нещата.
Идеята е, че след като книжката е заверена от асистентите, тя не се дава никъде другаде, само на професорите в деня на изпита.
kapac написа:А втория семестър и трите избираеми ли ще имаме или още не се знае?
По принцип за годината имаме 4 избираеми, нали така: 1 първия семестър и 3 втория. От тези 4 всеки от нас трябва да има задължително 2 взети - независимо дали ще е по един от всеки семестър или два от втория семестър. Тук вече си гледайте кой избираем предмет за коя специализация важи (ако ви интересуват конкретно спциализациите, разбира се).
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

Колеги, има дата за ППУ - 22 февруари, 13 часа, 272 :D Ето го източника на информацията: http://www.law.uni-sofia.bg/GS/default.aspx
Успех на всички! :D
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
explorer
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от explorer »

Scorpion написа:Колеги, има дата за ППУ - 22 февруари, 13 часа, 272 :D Ето го източника на информацията: http://www.law.uni-sofia.bg/GS/default.aspx
Успех на всички! :D
Ехаа, това ще бъде изпит. 300 човека в 272, пък и неделя :) Успех и от мен!
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Аватар
Forever Thrash
В началото бе словото

Мнение от Forever Thrash »

Bubulinka написа:Здравейте на всички!

В този дух на въпроси, да попитам и аз това, що ми тежи. Днес проф. Токушев е трябвало да каже кои 5 въпроса отпадат от конспекта и тъй като поради обективни причина, аз отсъствах, бих ви била блрагодарна, ако споделите ... как всъщност да се развили обстоятелствата.

:D
Професор Токушев не спомена нищо конкретно днес. Просто си прочете лекцията. В самия край някой понечи да го попита за конспекта и той каза, че ще говори за него и за изпита в сряда.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Аз съм силно скептично настроена спрямо информацията, която се публикува на сайта... Най-малкото, защото за ОТД имам 3 дати и не знам коя е вярна (ама аз ще им се обадя на ония... да ги питам...), а за ППУ ми беше известна коренно различна дата. Вече се чудя дали да не хукна да гоня професорите по коридорите, за да разбера действителните дати.

<edit> Освен това, може ли ППУ-то да е на 22-и, при положение, че сесията свършва на 21-и? Известно ми е изтеглянето на изпитите напред, но изоставането с тях?
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Изображение
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър

Мнение от Scorpion »

Forever Thrash написа: Професор Токушев не спомена нищо конкретно днес. Просто си прочете лекцията. В самия край някой понечи да го попита за конспекта и той каза, че ще говори за него и за изпита в сряда.
Аз бях този, който понечи да го пита за отпадащи въпроси, ама всуе... Ще видим в сряда :D
Относно датите: аз съм склонен да се доверя на публикуваното в сайта, пък и ми изнася перфектно. Датите за изпита по ОТД на 13 и 14 група от таблото и от интернет съвпадат, така че би трябвало това да е вярна информация. Но не е излишно да се пита.
Аватар
explorer
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от explorer »

Информацията на сайта се състои във файловете, от които се правят разпечатките за таблото в университета. Достоверността би трябвало да е ясна ;)
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър

Мнение от Scorpion »

Имаше разлики преди два дена за ОТД между това на сайта и онова на таблото, но вероятно е било техническа грешка.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Сега погледнах, оправили са го... Преди няколко дни имаше разминавания - 13 и 14гр. бяха дадени в понеделник, на 16-и, когато на таблото пишеше 15.
Изображение
Bubulinka
В началото бе словото
Специалност: право

Мнение от Bubulinka »

Благодаря за отговора. Информацията тук във форума ми е изключително полезна.
Сега да попитам друго:
Вторият семестър (т.е. провеждането на лекции) откога започва? От 23-ти февруари?
Кога трябва да си презаверим книжките и платим за втория семестър? :|
Човек е това, в което вярва!
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Ти първо изкарай изпитите, другото е лесно. :)
Аватар
alhana_
В началото бе словото

Мнение от alhana_ »

Добре, хора продължават да говорят за махане на въпроси от конспекта по МО. Има ли такова нещо наистина? Аз бях на последната лекция, но не чух чищо такова. Някой да помогне...
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър

Мнение от Scorpion »

alhana_ написа:Добре, хора продължават да говорят за махане на въпроси от конспекта по МО. Има ли такова нещо наистина? Аз бях на последната лекция, но не чух чищо такова. Някой да помогне...
И аз бях, и аз нищо такова не съм чул.
Заключено

Обратно към “Други”