1-ви курс Право (2008 - 2009)
- nikinho
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: трети
Re: 1-ви курс Право (2008 - 2009)
Искам да попитам следното. Вярно ли е, че днед проф. Пантев на лекцията си е казал, че някои въпроси и от конспекта отпадат за изпита? И ако да - то кои са те? Малко стил развален телефон се получи това и аз така разбрах ... тъпа работа, но нека все пак ако наистина има нещо такова и е сигурно нека някой, който знае да напише нещо тук, за да не се прецакваме да учим неща, които няма да ги имa 
http://www.betbul.eu - ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ
-
Bubulinka
- В началото бе словото
- Специалност: право
- Курс: първи
Здравейте на всички!
В този дух на въпроси, да попитам и аз това, що ми тежи. Днес проф. Токушев е трябвало да каже кои 5 въпроса отпадат от конспекта и тъй като поради обективни причина, аз отсъствах, бих ви била блрагодарна, ако споделите ... как всъщност да се развили обстоятелствата.

В този дух на въпроси, да попитам и аз това, що ми тежи. Днес проф. Токушев е трябвало да каже кои 5 въпроса отпадат от конспекта и тъй като поради обективни причина, аз отсъствах, бих ви била блрагодарна, ако споделите ... как всъщност да се развили обстоятелствата.
Човек е това, в което вярва!
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
На мен асистентката по МО ми обясни, че като се явяваме на изпита, професорът събира книжките и ги връща след като работите бъдат проверени и оценките - нанесени. На устен изпит е ясно как стават нещата.sellena_ написа: И може ли някой да ми каже какъв е реда със студ. книжки на писмените изпити? Например по МО? Кога трябва да ги дадем?
Идеята е, че след като книжката е заверена от асистентите, тя не се дава никъде другаде, само на професорите в деня на изпита.
По принцип за годината имаме 4 избираеми, нали така: 1 първия семестър и 3 втория. От тези 4 всеки от нас трябва да има задължително 2 взети - независимо дали ще е по един от всеки семестър или два от втория семестър. Тук вече си гледайте кой избираем предмет за коя специализация важи (ако ви интересуват конкретно спциализациите, разбира се).kapac написа:А втория семестър и трите избираеми ли ще имаме или още не се знае?
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Колеги, има дата за ППУ - 22 февруари, 13 часа, 272
Ето го източника на информацията: http://www.law.uni-sofia.bg/GS/default.aspx
Успех на всички!
Успех на всички!
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- explorer
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Ехаа, това ще бъде изпит. 300 човека в 272, пък и неделяScorpion написа:Колеги, има дата за ППУ - 22 февруари, 13 часа, 272Ето го източника на информацията: http://www.law.uni-sofia.bg/GS/default.aspx
Успех на всички!
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
- Forever Thrash
- В началото бе словото
Професор Токушев не спомена нищо конкретно днес. Просто си прочете лекцията. В самия край някой понечи да го попита за конспекта и той каза, че ще говори за него и за изпита в сряда.Bubulinka написа:Здравейте на всички!
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз съм силно скептично настроена спрямо информацията, която се публикува на сайта... Най-малкото, защото за ОТД имам 3 дати и не знам коя е вярна (ама аз ще им се обадя на ония... да ги питам...), а за ППУ ми беше известна коренно различна дата. Вече се чудя дали да не хукна да гоня професорите по коридорите, за да разбера действителните дати.
<edit> Освен това, може ли ППУ-то да е на 22-и, при положение, че сесията свършва на 21-и? Известно ми е изтеглянето на изпитите напред, но изоставането с тях?
<edit> Освен това, може ли ППУ-то да е на 22-и, при положение, че сесията свършва на 21-и? Известно ми е изтеглянето на изпитите напред, но изоставането с тях?
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- Scorpion
- Легендарен флуудър
Аз бях този, който понечи да го пита за отпадащи въпроси, ама всуе... Ще видим в срядаForever Thrash написа: Професор Токушев не спомена нищо конкретно днес. Просто си прочете лекцията. В самия край някой понечи да го попита за конспекта и той каза, че ще говори за него и за изпита в сряда.
Относно датите: аз съм склонен да се доверя на публикуваното в сайта, пък и ми изнася перфектно. Датите за изпита по ОТД на 13 и 14 група от таблото и от интернет съвпадат, така че би трябвало това да е вярна информация. Но не е излишно да се пита.
- explorer
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Информацията на сайта се състои във файловете, от които се правят разпечатките за таблото в университета. Достоверността би трябвало да е ясна 
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Имаше разлики преди два дена за ОТД между това на сайта и онова на таблото, но вероятно е било техническа грешка.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Сега погледнах, оправили са го... Преди няколко дни имаше разминавания - 13 и 14гр. бяха дадени в понеделник, на 16-и, когато на таблото пишеше 15.

-
Bubulinka
- В началото бе словото
- Специалност: право
Благодаря за отговора. Информацията тук във форума ми е изключително полезна.
Сега да попитам друго:
Вторият семестър (т.е. провеждането на лекции) откога започва? От 23-ти февруари?
Кога трябва да си презаверим книжките и платим за втория семестър?
Сега да попитам друго:
Вторият семестър (т.е. провеждането на лекции) откога започва? От 23-ти февруари?
Кога трябва да си презаверим книжките и платим за втория семестър?
Човек е това, в което вярва!
Ти първо изкарай изпитите, другото е лесно. 
- alhana_
- В началото бе словото
Добре, хора продължават да говорят за махане на въпроси от конспекта по МО. Има ли такова нещо наистина? Аз бях на последната лекция, но не чух чищо такова. Някой да помогне...
- Scorpion
- Легендарен флуудър
И аз бях, и аз нищо такова не съм чул.alhana_ написа:Добре, хора продължават да говорят за махане на въпроси от конспекта по МО. Има ли такова нещо наистина? Аз бях на последната лекция, но не чух чищо такова. Някой да помогне...