Ако беше по-голям, щях да си помисля, че си скачал преди 20 години. А лично според мен през 97-ма година като си вдигнал байрака като на манифестация, спокойно си минал под масата и никой не те е видял. Сега ти е първия протест, много си надъхан да сереш квалификации.maioneza написа:На първо място, лумпен е онзи, който 20 години сере и пикае (с извинение) на главите на българския народ. После лумпен е самият български народ, защото позволява 20 години да му серат и пикаят на главата и си трае.
а пък ако алтернативата на борба за същия някой лев да е на площада - не, мерси.maioneza написа:Само да вземете някой лев...
Вместо да хвърлям огради си насочвам енергията другаде и през нощта
Не мисля, че може да се сложи знак за равенствоmaioneza написа:Защото заради такива като тая културоложката България загива и няма активно гражданско общество.
хвърлям огради = аз съм от активното гражданско общество
Такива смешковци адски радват. Като нямат с какво друго да се аргументират, вмъкват тоя изтъркания лаф.maioneza написа:слушате чалга
И знаете ли, кои образи се "аргументират" с това? Имам наблюдения - тези с нарушена полова потентност. Сериозно. Понеже в чалгата нали само нечисти помисли има, химии, ще те спечеля, шумно ли го правя...
И като не могат шумно да го правят, го правят шумно през деня на площада, хвърляйки огради, подвикват "ше ви... в ... майна", те по друг начин не могат да направят това... Някак си като го кажат и си вярват
Ето - аз си ги обясних нещата, така че такива постове вече не ме учудват.
Демографския прираст е отрицателен, заради горните причини. Активното гражданско общество мята две огради през деня, понаправя тройното замразяване (понеже още играе на SEGA и MORTAL KOMBAT 2, рядко 3, мисли че ULTIMATE-а предстои да излезе, а SONY PLAYSTATION е машина на бъдещето), вечерта си взема един плакат с мацки от онея с 256 цвята - героини от SEGA игрите, бие си чекийки сам, свършва в сифона в банята и бъдещите активни граждани отиват у канало.maioneza написа:На мен обаче ми пука.
Много ясно, че ще останем смотаняците.