Евровизия 2009

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Публикувай отговор
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Евровизия 2009

Мнение от Boromir »

Александър написа:Понеже ме набедиха, че се занимавам основно с новини за Евровизия

Моушиуакеаримасен. Гоменнасай.

Не знаех, че толкоз са те наранили тези, дето са те набедили. Но те ти благодарят, че се обръщаш към тях в мн.ч.. Бог знае, че така е редно. :flower:

Относно песента и клипа... Мм, песента не е лоша, но клипът е СРАМ и безочливо плагиатство от поне няколко клипа на "Ера" - яздещи рицари, чернокоси дами, катакомби, малки момиченца, араби някакви и много мечове - все едно гледам компилация от клипове на "Ера" - не бива така. Сетете се за Ameno, Infanati, The Mass, Misere Mani... От този клип малко, от онзи клип малко, никой няма да забележи, както Каффе с "Лорейн", а? Ако ще и 7 000 000 да е струвал клипът, като идеите са му крадени, не върви. :roll: :roll:
Изображение
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

Аз не съм се обидил, защото смятам, че съм от малкото в България, които наистина разбират от Евровизия и я следят внимателно. Това е сериозен конкурс, просто в България не е популярен и хората имат лошо мнение за него.
А за клипа - е, хайде сега, историческият период на битки между рицари и сарацини няма с какви други кадри да се покаже. Никой не твърди, че откриваме Америка. :roll:
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Аз не говоря за историческия период. Говоря за крадене на кадри, цветово оформление, дори мини-сюжети. На когото му се гледа, да види изброените от мене клипове, всичките правени преди повече от 6 години и да преценява. Особено първата сцена с яздещата група рицари в доста сива атмосфера е буквално копирана от cцени из клипа на "The Mass" и/или "Аmeno" на Ера.
Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Боромир е прав - доста взаимстване :arrow: плагиатство!
http://www.kefche.com/video/565585/
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Песента има потенциал да е най-добрата ни за Евровизия заедно с водата. Иначе за мене тоя конкурс си е до голяма степен кич, но все пак се радвах доста на онова 5-то място.
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Абе, хора, какво беше ТОВА??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

edit: предполагам, че никой не пише в тази тема, защото всички са потресени :shock: :shock: :shock: :shock:
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Тоя клип изобщо не ми хареса. Иначе и песента не ми хареса. Ужас и безумие.

Всъщност - интересно ми е да чуя и другите парчета български.
Някой ще ми каже ли кои точно ще участват и ще се борят ? Като имена ? Че да ги потърся да ги чуя?
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Ъ? Имаш предвид представителите на другите държави ли? Щото нас ще ни излага Красимир Аврамов :roll:
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Александър написа: В същото време БНТ обяви, че тримата продуцирани певци ще бъдат Мариана Попова, Графа и Поли Генова. Песента на Мариана Попова е "Crazy", може да сте я чували, едно ново диско парче.
И понеже най-вероятно победителят ще е тя или Краси Аврамов (освен ако Графа не ни изненада), то е сигурно, че догодина България ще се представя с диско парче. 8)
ъъъ... аз от този цитат разбирам, че ще има и други. Или се бъркам?
Иначе ако вече е избрано (без изобщо даже да чуя, че е имало такова нещо, а по принцип се писка около тия неща) ще е егаси тъпото >.< Поне да видим и другите кандидати с български песни кои са и какви са. На мен лично ми е интересно.
Изображение
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Моме, снощи беше финалът. Не се ядосвай, по-добре е за теб, че си го пропуснала. ;)

Но за да добиеш все пак представа що за недоразумение ще ни представя в Москва, можеш да изгледаш клипчетата в долната част на тази статия: http://www.eurovisionary.com/node/2101
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

Да, Красимир Аврамов спечели и ще представя България на Евровизия 2009 в Москва. Кой каквото и да говори, аз лично съм доволен. Познавам добре конкурса, знам другите участници, знам какво прави Краси, и мисля, че това ще се отличи много силно от останалите в първия полуфинал (тази година България е в първия). Не знам дали ще мине на финал, но въобще няма да е такава катастрофа, каквато предвиждат. Другите песни нямаха шанс, особено баладата на Поли Генова (завърши втора), като се има предвид че тази година болшинството от песните на конкурса ще са балади.
Иначе засега се очертава да бъде доста по-професионална Евровизия от предишните. Тази година ще участват страшно известни имена: Патрисия Каас, Ендрю Лойд Уебър, Сакис Рувас, Alex C., Arash, Hadise.... Общо взето има за всекиго по нещо.
За любителите на политическия хумор Грузия ще пее песента "We don't wanna put in", макар че още не е ясно дали ще им позволят точно този текст:
http://www.youtube.com/watch?v=PJXm6fFeUDE
Моят тотален фаворит (а и не само мой, защото към момента води в агенциите за залози) се казва Alexander Rybak. Той е от Норвегия (макар че е роден в Беларус), цигулар, певец, композитор и актьор. Снощи спечели норвежкия финал със смазващите 750 000 гласа (за справка населението на Норвегия няма и 5 милиона). Песента е "Fairytale" и дано догодина сме в Норвегия:
http://www.youtube.com/watch?v=kYBTtMT8X_0
:D
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Гледах малко от шоото по интернет и ме заболя коремът. Аврамов беше трагичен, пищящ, извън всякакви ноти и октави. Музиката ли не си чуваше, пълнолуние ли бе, че виеше така, бах ли го какво му беше, но песента му е позор. Ужас. Мъка. Срам. Отново.
Изображение
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Направих си труда да изгледам всичките парчета. Харесах си 5!!, които смятам за по-готини от това, което е спечелило.Или поне ми харесаха с нещо. И се чудя как онова парче е спечелило, на фона на конкуренцията, където според мен е имало много по-добри претенденти - говоря като цялостно звучене на парчетата. Напомня ми за оная Евровизия с ужасната песен на Мариана Попова. Краси Аврамов може да е ГЛАС, но песента му не ме кефи :) Не е толкова зле - има ритъм и звучене, но ... не ми допада кой знае колко.

Ето ги и тях - песните, дето ми харесаха, ако някой иска да ги види :) Който е любопитен като мен.
Останалите можете да си ги изкопаете сами, ама на мен не ми харесаха.

Стефан Илчев - Get Up - готино е :) И мацката на клипа ме кефи хаха Отначало ми звучеше малко лигавичко, амаа после взе че ми хареса след първите няколко секундички - като дойде припева. И ми хареса доста всъщност.

Lady B .. - Chance To Love You тва парче е мноого добро :) Изтъркано звучене, ама кво от тва? Кефи ме :)

Графа - Враг - ако беше малко по-динамично, щеше да ме кефи повечко. Иначе Графа ми харесва по принцип като изпълнител. А парчето не звучи зле като цяло. ( ех, ето едно много яко негово парче - поздрав за всички "Най-щастливият човек" 8) )

Сахара - Dont Kiss For Money- не ме кефят кой знае колко ама стават. Нищо особено всъщност..

Нора - It`s Not Right Само припева ми харесва всъщност най-много, иначе като цяло не ме кефи :)
Изображение
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Абсолютен позор,въпросния Краси не пее,той вие като разгонен помияр.Зле,зле много се издразних на поредната глупост с тая Евровизия. :bounce:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика
Курс: втори

Мнение от Catherine »

Добре поне, че не само ние се излагаме :lol: Май за повечето държави важи това, ама... Поне сеир ще гледаме и тая година. :mrgreen:
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”