СТАРОТО ИЛИ НОВО ПРАВИТЕЛСТВО
СТАРОТО ИЛИ НОВО ПРАВИТЕЛСТВО
Мислите ли, че всички от сегашното правителство трябвада напуснат и да се създаде ново?
И какви трябва дабъдат новите управляващи?
И какви трябва дабъдат новите управляващи?
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Re: СТАРОТО ИЛИ НОВО ПРАВИТЕЛСТВО
Е, то е ясно, че трябва да напуснат, питай Бетани. Едни си тръгват, други идват. Те болшинството са все същата работа, ама до този момент всяко правителство е една степен по-добро от предното, така че съм оптимист. На изборите ще си отидат, ама не заради смешните протести, а въпреки тях 
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
ники написа:Е, то е ясно, че трябва да напуснат, питай Бетани. Едни си тръгват, други идват. Те болшинството са все същата работа, ама до този момент всяко правителство е една степен по-добро от предното, така че съм оптимист. На изборите ще си отидат, ама не заради смешните протести, а въпреки тях
Според мен е точно обратното. След правителството на Костов останалите бяха по - зле, докато стигнахме до положението, до което ни доведе Дмитриевич.
Що се отнася до новото правителство - според мен Н. Василев най - накрая си намери нужното министерство и си мисля, че ще е хубаво ако си запази мястото. Другите според мен трябва да бъдат сменени.
Станишев да си върви в Русия, а Доган - в Турция. Царя да избира между Испания и имотите си в България.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- DADO
- Легендарен флуудър
А Костов да си върви в Столипиново. А малоумното Наде да престане да пилее парите си за пластични операции, че клепачите й вече на нищо не приличат.camel написа:ники написа:Е, то е ясно, че трябва да напуснат, питай Бетани. Едни си тръгват, други идват. Те болшинството са все същата работа, ама до този момент всяко правителство е една степен по-добро от предното, така че съм оптимист. На изборите ще си отидат, ама не заради смешните протести, а въпреки тях
Според мен е точно обратното. След правителството на Костов останалите бяха по - зле, докато стигнахме до положението, до което ни доведе Дмитриевич.
Що се отнася до новото правителство - според мен Н. Василев най - накрая си намери нужното министерство и си мисля, че ще е хубаво ако си запази мястото. Другите според мен трябва да бъдат сменени.
Станишев да си върви в Русия, а Доган - в Турция. Царя да избира между Испания и имотите си в България.
Ibiza DJ
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Това мнение продукт на черен ПР и ненавист ли е или на доказателства и доводи за евентуалните и така и недоказани "престъпления" на човека, който изправи държавата на крака след некадърното управление на същата партия, която сега бие хората по площадите и нарича това признак на държавност. 
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- Of course not!
- DADO
- Легендарен флуудър
Какъв черен ПР? Кой е "изправил държавата на крака"? Кабинетът Костов бе най-корумпираният, най-недемократичният, с най-фашистски начин на управление. Забрави ли вече, как по абсолютно същия начин са бунтували срещу СДС?camel написа:Това мнение продукт на черен ПР и ненавист ли е или на доказателства и доводи за евентуалните и така и недоказани "престъпления" на човека, който изправи държавата на крака след некадърното управление на същата партия, която сега бие хората по площадите и нарича това признак на държавност.
Ibiza DJ
Много моля да запазим добрия тон и да престанеш да ме цитираш! Обещававам повече да не се държа гадно с теб и да те апострофирам непрекъснато, което правя макар и несъзнателно. Нещата са по-сериозни от колкото си мислиш.ники написа:Е, то е ясно, че трябва да напуснат, питай Бетани. Едни си тръгват, други идват. Те болшинството са все същата работа, ама до този момент всяко правителство е една степен по-добро от предното, така че съм оптимист. На изборите ще си отидат, ама не заради смешните протести, а въпреки тях
Обичай родината си ,не защото е силна или богата ,а защото е ТВОЯ!!!
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Добре интересно ми е да разбера кой е изправил държавата на крака? Жан, Първан, Доган или Дмитриевич? А....може да е Беров?DADO написа:Какъв черен ПР? Кой е "изправил държавата на крака"? Кабинетът Костов бе най-корумпираният, най-недемократичният, с най-фашистски начин на управление. Забрави ли вече, как по абсолютно същия начин са бунтували срещу СДС?camel написа:Това мнение продукт на черен ПР и ненавист ли е или на доказателства и доводи за евентуалните и така и недоказани "престъпления" на човека, който изправи държавата на крака след некадърното управление на същата партия, която сега бие хората по площадите и нарича това признак на държавност.
Я кажи колко беше инфлацията по времето на Жанчо и БСП...кой пееше песни в парламента от страх да не влезе тълпата и да порути и избие всичко живо? После ми дай доказателства за корупция в кабинета на Костов? Ама искам да ми дадеш доказателства, а не празни приказки.
Никой не е палил парламента по време на управлението на кое и да е правителство на ОДС нито са се организирали 4 -5 дена протести пред парламента. Както казах - всичко по време на Костов беше черен ПР от хора, които не искаха и не можеха да признаят фактите, а те са, че Костов пое една банкрутирала и държава и колкото и да ви се ще да признаете Я ИЗПРАВИ НА КРАКА, за да започне преговори с ЕС и НАТО, за да дойде Дмитриевич и да направи така, че да ни спрат парите...
Що се отнася до демокрацията. Понякога именно такъв човек е нужен, за да оправи една съсипана държава с хиперинфлация, кредитни милионери, фалирали банки, гладуващ народ и т.н. и т.н. Имали сме един голям държавник - Стамболов, който ако се замислиш също не е бил съвсем блага и демократична натура.
- Of course not!
- ники
- Легендарен флуудър
- Курс: пети
Бетани, през фара ми е, как се държиш с мен и дали ме апострофирашBethany написа:Много моля да запазим добрия тон и да престанеш да ме цитираш! Обещававам повече да не се държа гадно с теб и да те апострофирам непрекъснато, което правя макар и несъзнателно. Нещата са по-сериозни от колкото си мислиш.ники написа:Е, то е ясно, че трябва да напуснат, питай Бетани. Едни си тръгват, други идват. Те болшинството са все същата работа, ама до този момент всяко правителство е една степен по-добро от предното, така че съм оптимист. На изборите ще си отидат, ама не заради смешните протести, а въпреки тях
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Така е - Серго ще стегне куфарчетата от МС. 
- Of course not!
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
камеле, това, че изпарви държавата на крака не му попречи да бъде прекалено корумпиран. не казвам че следващите не са корумпирани, просто той не е различен. и прекрасно знаеш, че доказателства по тоя повод няма, ама на същия принцип няма и доказателства, че Румен Петков беше корумпиран. щото ако имаше такива до сега някой от двамата щеше да езад решетките.
впрочем поправи ме ако греша, ама надежда михайлова няма ли си хотел в момента? И наскоро мъжът й откри един нов в студентски град. или второто не беше хотел, а беше някакво студие в хотела. не помня.
а това с фашизма по принци е така, ама когато се обслужват държавни, а не лични интереси. е го е примерно хитлер - обслужвал държавни интереси и с фашзима си оправил германия
впрочем поправи ме ако греша, ама надежда михайлова няма ли си хотел в момента? И наскоро мъжът й откри един нов в студентски град. или второто не беше хотел, а беше някакво студие в хотела. не помня.
а това с фашизма по принци е така, ама когато се обслужват държавни, а не лични интереси. е го е примерно хитлер - обслужвал държавни интереси и с фашзима си оправил германия
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Последният отговор е изключително тъп! Нали на Серго това му е първата службица
млад и компетентен... 
По моите спомени нещата тръгнаха добре от служебния кабинет на Софиянски и вървяха добре до последната година на Костов. Не си спомням да имаше някакви протести през 2000 - 2001 г. Всички бяха в плен на еуфорията на милениума... и хипнотизирани от завръщането на джедая Мони....УфсЕ!
По моите спомени нещата тръгнаха добре от служебния кабинет на Софиянски и вървяха добре до последната година на Костов. Не си спомням да имаше някакви протести през 2000 - 2001 г. Всички бяха в плен на еуфорията на милениума... и хипнотизирани от завръщането на джедая Мони....УфсЕ!
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Само че Румен Петков го хванаха "в крачка", нали? Милен Велчеев също беше щракнат?Smoking Mirror написа:камеле, това, че изпарви държавата на крака не му попречи да бъде прекалено корумпиран. не казвам че следващите не са корумпирани, просто той не е различен. и прекрасно знаеш, че доказателства по тоя повод няма, ама на същия принцип няма и доказателства, че Румен Петков беше корумпиран. щото ако имаше такива до сега някой от двамата щеше да езад решетките.
И още нещо - нека Костов да е корумпиран, обаче той е направил НЕЩО. Защото още си спомням как всеки ден на студа съм ходил по митинги и на леда съм скачал, викайки "кой не скача е червен", а също така си спомням как дядо ми ставаше в 5 сутринта с номерче, за да се реди за сирене, а също така си спомням и опашките пред банките, а също така си спомням едни наглеци, които за малко да бъдат пребити от народа в НС. Какво се случи после ние всички знаем. Затова всичко, което се опитвам да кажа е, че Костов е единственият ни държавник след 1990г., който пое държавата от едно изключително лошо състояние и след края на мандата си я предаде в едно значително по - добро положение. Нещо, което Дмитриевич няма, а и не може да направи с всичките негови "експерти".
- Of course not!
О Кемълчо,
скачащата демокрация те е увлякла... Споко, и аз бях така, но вече не! Е, ще бъда на бойния си пост само ако усетя, че нещата наистина отиват към щурм!
скачащата демокрация те е увлякла... Споко, и аз бях така, но вече не! Е, ще бъда на бойния си пост само ако усетя, че нещата наистина отиват към щурм!
Кажи този един глас "за" твой ли е?ники написа:Бетани, през фара ми е, как се държиш с мен и дали ме апострофирашBethany написа:Много моля да запазим добрия тон и да престанеш да ме цитираш! Обещававам повече да не се държа гадно с теб и да те апострофирам непрекъснато, което правя макар и несъзнателно. Нещата са по-сериозни от колкото си мислиш.ники написа:Е, то е ясно, че трябва да напуснат, питай Бетани. Едни си тръгват, други идват. Те болшинството са все същата работа, ама до този момент всяко правителство е една степен по-добро от предното, така че съм оптимист. На изборите ще си отидат, ама не заради смешните протести, а въпреки тяхТова е форум и идеята му е именно да обменяме мнения. След няколко дена протестът ви ще е история и никой няма да си спомня за него. На изборите е ясно, какво ще стане.
Обичай родината си ,не защото е силна или богата ,а защото е ТВОЯ!!!