Пиарът на Герб е най- скъпият, защото е скрит- всяка медия, почти, го насажда. Вестник "Градски" е по- добър от "19 минути", който се показа доста продажен. Предпочитам коалицията с него, повече от още едно правителство на социалисти, което обаче не променя фактът за него.Дичоу написа:ДПС държат "Монитор", Телеграф", "Експрес", "Меридиан мач", ТВ7...само не зам докъде стигна сделката с в. "Марица"
БСП освен партийното си веснитче...перат пари с оная безплатна перверзия "17 минути"...та наред и с това правят силна "анти-бойко" кампания...
Кажи ми плийс кои са тия медии дето ББ ги е купил, че ми е интересно...
Ако става дума...се обзалагам че медииното и особено вестникарското поведение на всички ще е както на всеки едни избори - обединяват се срещу най-силния и го разчепкват до ноктите на краката му...
Какво мислите за Б Борисов
Re: Какво мислите за Б Борисов
Knights of the Cross
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Дичоу написа:ДПС държат ... "Меридиан мач" ...
Сериозно ли? Това е най-добрият спортен ежедневник поне за мен. Ако наистина те го държат ми се издигат една степен нагоре в очите. Евала! 7дни спорт кой го държи, че него не го харесвам толкоз?
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Tommy,
PRът на ББ не е просто скъп...той е успешен
Но за това не трябва да се сърдиш на ББ, а на всички други които нямат неговите успехи...
...медийния интерес към Бойко е чисто пазарен...в смисъл, че всяка новина за него продава вестника/списанието/сайта....това е политикът с най-висок рейтинг, който стана и политк на годината за незнам си кой път...
...Не, че за мен е кой знае каква стока...просто ти казвам, че не е насаждан, а по-скоро търсен...
Все едно днес като ни заливат с новини за Студенстки град или ивицата Газа...да кажеш, че им правят PR
Просто, човека умее с всяка своя поява било то дори в обществена тоалетна...да създава новина
Но за това не трябва да се сърдиш на ББ, а на всички други които нямат неговите успехи...
...медийния интерес към Бойко е чисто пазарен...в смисъл, че всяка новина за него продава вестника/списанието/сайта....това е политикът с най-висок рейтинг, който стана и политк на годината за незнам си кой път...
...Не, че за мен е кой знае каква стока...просто ти казвам, че не е насаждан, а по-скоро търсен...
Все едно днес като ни заливат с новини за Студенстки град или ивицата Газа...да кажеш, че им правят PR
Просто, човека умее с всяка своя поява било то дори в обществена тоалетна...да създава новина
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Търсен се прави той, с борческия си имидж, защото туй се търси. Въобще не му се сърдя, защото когато реши да прави изказване сам се задръства с простотия, като случая с досието на Иван Костов и "Седем", което публикува части от него. Също прикани него да направи същото, обаче вероятно няма да го направи. Другот е както ти казах- предпочитам го пред социалистите, защото поне знае кога не може да свърши нещо и знае кога да си потърси помощ и от кого, тъй че да не се излага.Дичоу написа:Tommy,
Knights of the Cross
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Много ясно. Нали въздигат Леци там?ники написа:Дичоу написа:ДПС държат ... "Меридиан мач" ...![]()
![]()
![]()
Сериозно ли? Това е най-добрият спортен ежедневник поне за мен. Ако наистина те го държат ми се издигат една степен нагоре в очите. Евала! 7дни спорт кой го държи, че него не го харесвам толкоз?
Стига с тия мачове. Дайте някоя певица насам.
А Бойко... Ако бях жена щях да го желая нечовешки.
За следващите избори активистите на Герб да си запазят брошурката за друг и направо да ми отмятат гласа да не се разкарвам до секцията.

- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
kristina_fan написа:Б.Б е селебрити(чалга селебрити,селски момък от банкя)пере пари,снима се в сериали и клипове и ще стане премиер....заведението му се казва ипон....тренирал е един познат...по бойно изкуства....знам къде е живял преди да натрупа парички от (дрогата)......едно сдухано блокче на улица май беше кирил и методий в банкя....вече не му е по вкуса....а иначе кръговото..на центъра..евросъюза дадоха пари за пътищата..те отделиха..мъничко да оправят неговия град(квартал на софия)и другото си разделиха и 42 винаг са новички коли..кмета е от банкя..а 102 и други линии ще карат с тип раздрънкани чавдарки...пфу..кмета...на една нова година беше с цветелина и ни потупа по рамото (мен и систъра ми)как е на площада мили граждани...избелил си е зъбките...няма лошо..живее си живота...бате..и гол по списания..дори четох,че сълзите му лекували рак..кмета е варха...бог
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ