Bethany забелязвам, че си доста крайно настроен/а в това няма лошо, с какво обаче ще помогне това за подобряване на положението в БЪЛГАРИЯ?Bethany написа:Защо да е лудост, като виждаш, че хората мизерстват и протестират всеки ден, за мен това е наглост и безочливост!И както е казал Сенека „Да получиш власт е случайно нещо, а да я предадеш на друг е доблест.“, но в България от край време е валидна друга поговорката „С кръв сме я взели тази власт – с кръв ще я дадем"!balhara написа: Ники аз не оспорвам мнението ти отнасно свалянето на правителството напротив, дори и аз да бях един от управляващите не бих си подал оставката само няколко месеца преди парламентарните избори. Съгласи се, това би било лудост!
Гледал съм темата с анкетата! Там вземат превес две мнения едното, от които не е никак малко и въпреки, че има последващ въпрос " КАК? " забелязал ли си, че никои не отговаря на него. Защо?
Има достатъчно млади и ерудирани хора в тази държава, които могат да седнат за един ден на кръглата маса и да си подредят исканият и по важност, и по време за изпълнение и по сферите, към които са насочени исканията ни. Никой обаче не се наема да направи това. И пак въпроса Защо!?
А уж живеем в цивилизован свят, в които войната е последният вариянт.
Все повече започвам да си мисля, че това ще изиграе лоша шега на света, които сме създали.