САЩ - обща тема
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Re: САЩ - обща тема
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Миличкият, той... 
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt

-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
А акулата от "Челюсти" -
Оставете го Буш на мира, ред е на негъра да започне да се опозорява. А него ще е къде-къде по-весело да бъде иронизиран.

Да, ама ще те обвинят веднага в расизъм или поне в политическа некоректост! 
Пука ми. Нито ми е за пръв, нито ще ми е за последен пътJoker написа:Да, ама ще те обвинят веднага в расизъм или поне в политическа некоректост!

Никога не съм употребявал "роми", дори в саркастичен смисъл. Повече харесвам термина "циганЯ", по мотиви от песента на Седефчо и Кюмюр-1.
А "мангали", да, но аз харесвам мангала като уред за сгряване и не обичам да го обиждам без нужда.
А "мангали", да, но аз харесвам мангала като уред за сгряване и не обичам да го обиждам без нужда.

Никога не съм ползвал мангал, въпреки, че съм виждал, но са ми еднакво чужди...
Ако опитаме да се върнем на темата: Положи ли клетва? Днес едни приятели-американофили бяха в еуфория от историческия момент, русофилите коментираха иронично, а аз сутринта дори бях забравил и някои много се обидиха...
При клетвата на Медведев беше обратното, а аз пак се бъзиках и с двата лагера...
Ако опитаме да се върнем на темата: Положи ли клетва? Днес едни приятели-американофили бяха в еуфория от историческия момент, русофилите коментираха иронично, а аз сутринта дори бях забравил и някои много се обидиха...
При клетвата на Медведев беше обратното, а аз пак се бъзиках и с двата лагера...
Мда, кълна се, че ако ще мелез между негър, китаец, латиноамериканец и марсианец да си сложат за президент, U, S and A пак ще си останат една попфолк-държава. Където продават вибратори с лика на Обама, фланелки с десена на бельото на децата му и дават по телевизора как яде салам като "всеки обикновен американец", и от всичкото това хляб-и-зрелища чифтосване остава само голият факт, че нищо не се е променило, нито ще се промени.
Не и към по-добре.
Иначе японските новини и цифра празноглавци около мене от 69 дена цвилят само за това (като добра колониална администрация от типа на БТВ), ама аз тъй или иначе не ги гледам, нито слушам
Дреме ми за тях, нека се кълнат. Бог вижда.
Не и към по-добре.
Иначе японските новини и цифра празноглавци около мене от 69 дена цвилят само за това (като добра колониална администрация от типа на БТВ), ама аз тъй или иначе не ги гледам, нито слушам
Дреме ми за тях, нека се кълнат. Бог вижда.

- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
ууууу, твърде расиско, бих казАл...Boromir написа:Оставете го Буш на мира, ред е на негъра да започне да се опозорява. А него ще е къде-къде по-весело да бъде иронизиран.
не бива така, все пак те са важно звено в еволюцията...
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
И кво стана сега? Положил ли е или не е положил? И къде е станало полагането? Изиграни ли бяха десетките милиони дървеняци, които в захлас и с умиление следяха по телевизиите всяка негова дума пред Чичо Томовата кабина като Божие откровение? Не е лесно да сбъркаш два пъти в едно изречение, което знам дори и аз...
Кой му е номерът? Бил ли е Бойдън законен президент поне за един ден? Ако е бил, дали е законно свален от поста си?
Боромир позна: щом така комично започна, как ли ще продължи...
Нещо американофилите във форума се умълчаха...
Кой му е номерът? Бил ли е Бойдън законен президент поне за един ден? Ако е бил, дали е законно свален от поста си?
Боромир позна: щом така комично започна, как ли ще продължи...
Нещо американофилите във форума се умълчаха...
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Обама положи клетва за втори път, за да се презастрахова. Грешката беше на съдията, който диктуваше клетвата.