Граждански протести
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Re: 14.01 - Граждански протест срещу политическата арогантност
Не е мисля, че са уместни. Онея вътре не са толкова чувствителни. Татяна Дончева и Лютви Места чухте ли ги по ББТ?
Защо не се добави - любвеобвилни, приятни, приветливи, симпатични, привлекателни, благи, добродушни, очарователни, обаятелни, весели...
Като ще се пише, да се пише.
Гледайте сега "Часът на Милен Цветков".
Защо не се добави - любвеобвилни, приятни, приветливи, симпатични, привлекателни, благи, добродушни, очарователни, обаятелни, весели...
Като ще се пише, да се пише.
Гледайте сега "Часът на Милен Цветков".

- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Преди малко един приятел ми прати ей този клип. Нека сега погледнем от веселата страна на нещата, че и без това вече се изчерпахме. Обърнете внимание и на плаката. Останалото е култово
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Тцтцтц...
Как лесно се манипулира народа...и то от какви хора само...
Как лесно се манипулира народа...и то от какви хора само...
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Какво "а", писах ви вече това в темата, за Мирослав Джоканов става въпрос.Дичоу написа:...а?peterdi написа:
Дичоу, съмнявам се, че човека който пусна клипчетата, му е много до този форум сега, понеже го арестуваха, докато се разправял с полицията за друг демонстрант, който закопчали. По-нататък човека може и да се появи и да напише някакво мнение по темата.
Що се отнася до пропускателния режим, минах към 1 часът (не влязох на протеста, защото закъснявах) и видях как две момчета тръгнаха да влизат на протеста, няколко полицаи с каски ги спряха и започнаха да ги пребъркват. Не останах да гледам какво става, но после чух по някоя от телевизиите (re:tv май беше, но не съм сигурна вече), че проверявали лични карти.
Ще ги видим утре.
Бтв, дали може още някой, който е бил на протеста да разкаже по-подробно?
~ Кътчето ~
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
При наличието на толкова полицаи (3 пъти, че и повече от протестиращите към 15 и нещо), как така са отменили пропускателния режим? Тогава не може ли пак да се внесат самоделки, задействащи се с амониева селитра?
По нито едни новини не съм чул, че Джоканов е в ареста. А той го раздава патрон.
По нито едни новини не съм чул, че Джоканов е в ареста. А той го раздава патрон.

- Methuselah
- Легендарен флуудър
Тия про тестис е оказаха голям ташак.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аз, като един дипломиран журналист, ще мина само да метна един линк, с надеждата, че не е публикуван по-рано (поне в последните няколко страници "новината" липсва).
Имаме особено отличил се "форумец" на протеста: http://news.pressclub.bg/bulgaria/article,3370.html
(Ей сега ще се появи отнякъде и ще ми обясни как ще ме съди...)
Имаме особено отличил се "форумец" на протеста: http://news.pressclub.bg/bulgaria/article,3370.html
(Ей сега ще се появи отнякъде и ще ми обясни как ще ме съди...)
Последно промяна от Търговецът на кристал на 15 Яну 2009, 19:06, променено общо 1 път.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
"Междувременно от ведомството уточниха, че възрастен мъж, който е починал тази нощ в сградата на Четвърто РПУ в София, няма нищо общо с протеста. 60-годишният е бил повикан в РУ вчера през деня във връзка с водено срещу него досъдебно производство. Има заявителски материали за обсебване и измами със седем автомобила в няколко столични управления и в ОДМВР-Варна. С идването му той е бил задържан за 24 часа, като очакването на полицаите е било мярката му за задържане днес да бъде удължена на 72 часа. Той не имал оплаквания и не е искал медицинска помощ. Към 1.30 часа тази нощ дежурният по РУ го е посетил и установил, че задържаният се чувства зле. Веднага е извикан екип на спешна помощ, но въпреки усилията на лекарите, мъжът е починал. По първоначалните данни от съдебния лекар смъртта му е настъпила след инфаркт."
Не е ли малко странно това?
Не е ли малко странно това?
Обичай родината си ,не защото е силна или богата ,а защото е ТВОЯ!!!
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Абе, тоя Мирослав нали беше арестуван? Защо в момента го интервюират на живо по БТВ пред НС?
- jordanoff
- От дъжд на вятър
За 24 часа го бяха арестували.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Потърсете го през нощта по дискотеките, аз ви казвам!
А бат Кънчо Дангалака не е арестуван според никоя медия. Къде се покри? В новата си стая в Студентски ли?
Ами да не ги е подстрекавал.
А бат Кънчо Дангалака не е арестуван според никоя медия. Къде се покри? В новата си стая в Студентски ли?
Това "футболно съдийче" от В зоналните групи си е помислило, че ръководи мач като "Гара Бов - Сливнишки герой"Търговецът на кристал написа:Имаме особено отличил се "форумец" на протеста: http://news.pressclub.bg/bulgaria/article,3370.html![]()
Ами да не ги е подстрекавал.

- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Не....просто се чудя защо това нещо е адресирано към мен...като не съм засягал тема за клипчета..видео и азията-сървайвърШепот написа:Какво "а", писах ви вече това в темата, за Мирослав Джоканов става въпрос.Дичоу написа:...а?peterdi написа:
Дичоу, съмнявам се, че човека който пусна клипчетата, му е много до този форум сега, понеже го арестуваха, докато се разправял с полицията за друг демонстрант, който закопчали. По-нататък човека може и да се появи и да напише някакво мнение по темата.
Що се отнася до пропускателния режим, минах към 1 часът (не влязох на протеста, защото закъснявах) и видях как две момчета тръгнаха да влизат на протеста, няколко полицаи с каски ги спряха и започнаха да ги пребъркват. Не останах да гледам какво става, но после чух по някоя от телевизиите (re:tv май беше, но не съм сигурна вече), че проверявали лични карти.
Ще ги видим утре.
Бтв, дали може още някой, който е бил на протеста да разкаже по-подробно?
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
В 15:00 протестът беше на практика свършил...към 13-14 часа бяхме около 2000 души може би.
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Фантазия. Към 2 без 5 бях до стълбите на Ректората и хвърлих едно око към площада. Да имаше два, три пъти повече от 3 и нещо.

-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Дичо, май за това ти изказване става въпрос, в отговор на което ти се казва, че Мирослав е бил арестуванДичоу написа: и 2ро...забелязвам, че хората, които се пишеха за организатори+тези които най - върло подпрепяха протеста с различни постове-клипчета и взевъзможни ПризивиточкаОръГъ...сега ги няма...
Наистина искам да кажат...удовлетворени ли са...недоволни ли са...какви са...казах го преди 20 страници...и още чакам...
Май си забравил за това ти изказване
Последно промяна от Pisobella на 15 Яну 2009, 21:49, променено общо 1 път.

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63