По повод на протестите

Модератори: Don Horhe, Lord

Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Re: По повод на протестите

Мнение от Don Horhe »

Joker написа:Аз имам едно въпросче към модовете по повод на протеста. Доста се изписа за това как ченгетата наблюдават и активно участват във форумите, за да манипулират организацията на протеста и за разни други работи... :wink:
Във форума обикновено, когато модовете модифицират някой пост :) обясняват защо и как с червено. Така всичко си става ясно.
Забелязах, обаче няколко изтрити поста, които си ги спомням доста ясно, и това беше без тези червени ремарки... Не ми пука за изтритото, но ми пука дали и нашият форум, като вероятно най-големият за студенти, е бил следен от ченгетата на Мишето Михов...
Ушев.... :salute:
От раздел ,,Мнения" съм трил само на Бетона и на Prudence едни глупости, нямащи абсолютно нищо общо с темите, в които бяха писани.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

The_Guide_Of_The_Student написа:Мутресковците нямат много мозък и ще преживеят тежко, че някой се е изгаврил
с тяхната любима... лимузина.
Аз те съветвам да пробваш, защото до сутринта да ти говоря, ти нямаш толкова акъл, че да се вразумиш. После ще те извадят от миша дупка и милион пъти ще съжалиш. Мишок.
Тея момчетаааа... трябва да си наркоман, че да пробваш каквито и да е ебавки с тях! И на шеги не носят!!! И те не се ебават, ама никак. Много тежка дума имат и винаги си изпълняват закани или каквото и да е, изречено от техните уста. Не говоря наизуст като всички ви, които въобще не познавате дори една личност от въпросните "мутри", но им приписвате разни качеста, позволете ми да съм имал честта да съм стоял на едно сепаре с големи патрони.

В студентски град много баровци не съм видял. Да, хубави коли съм виждал, но почти всички собственици на тези возила са от типа:
- Как ще платите - в брой, по електронен път... - предложила опциите служителката в шоуруума.
- Ааааа, тука са парите - полюшвайки торбичката от "Билла" председателят на ТКЗС-то.

Не е виц, истински случай е!
Изображение
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

balhara написа:
pora_e_priqtel написа:Аз поне не знам да има полицейско "присъствие" във форума. Е разбира се може да са го посещавали хора от МВР, но нямам информация такива да са оказвали каквото и да е влияние върху работата на модераторите. Силно се съмнявам да има такова нещо.

Жокер, ако се сещаш какви мнения точно са били изтрити, може и да успеем да ги изнамерим.
Не казвам, а и не си и помислям, че би могло да има влияние над модераторите от този и други форуми. Пък и как ти можеш да разбереш, че няма хора от МВР в този форум???
Ами ако има просто не са си признали :mrgreen:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Еми изтрито е едно мое мнение, поради което забелязах :mrgreen: , но и свързаното с него мнение на Дон Хорхе, ли беше, на Смокинга ли, не си спомням много точно...
Въобще не говоря, че ченгетата влияят на модовете, а дали направо не трият? :roll:
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Като по чудо модовете си вършат ПЕРФЕКТНО работата!
Много съм доволен от тях покрай този протест. Доказаха, че когато искат, могат да работят както трябва. Коренна промяна от това, което беше в "Музика и концерти" преди време. Там се отличиха с много "справедливи" намеси. Както и да е. Пу, да не ги урочасам, да издържат до края на протеста.

А ченгетата може да четат форумите из Интернет, даже е НАЛОЖИТЕЛНО, да видят какво се подготвя, кой скача и тн. :!:
Изображение
Аватар
Bethany
Да живей словото

Мнение от Bethany »

balhara написа:
pora_e_priqtel написа:Аз поне не знам да има полицейско "присъствие" във форума. Е разбира се може да са го посещавали хора от МВР, но нямам информация такива да са оказвали каквото и да е влияние върху работата на модераторите. Силно се съмнявам да има такова нещо.

Жокер, ако се сещаш какви мнения точно са били изтрити, може и да успеем да ги изнамерим.
Не казвам, а и не си и помислям, че би могло да има влияние над модераторите от този и други форуми. Пък и как ти можеш да разбереш, че няма хора от МВР в този форум???
И да има хора, какво? Някой да не би да се притесни от нещо което е казал тук?
Обичай родината си ,не защото е силна или богата ,а защото е ТВОЯ!!!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Не и аз!
Щом протеста продължава до събота, тогава ли се чака подкрепа от Пловдив? Аз подочух такива работи от братчедите там... :P
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Bethany написа: И да има хора, какво? Някой да не би да се притесни от нещо което е казал тук?
Aз ни най-малко...за мен това е най-омразната прослойка...
Мощен среден за всикчи ушеви!!!
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

The_Guide_Of_The_Student написа: Студентите искат да се оттърват от мутрите.
оТърват. аз от никого не искам да се отървавам,защото никой не ми пречи."мутрите" (демек тия,които визирате в Студентски град) нямат общо със студентите,а само със малоумните селянки по клубовете... някой се напива,друг започва да се ежи,гледат се лошо и после се смелят някъде. а на тия с "лимузините" (не знам къде ги видя тез лимузини) им е през **** за студентите и за Студентски град.
според мен просто трябва да има повече полицейски контрол и полицаите да си изпълняват задълженията. и всички да внимават къде ходят,защото не случайно именно по тия скапани клубове се случват неприятни неща.....
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

renesanz написа:не случайно именно по тия скапани клубове се случват неприятни неща.....
Който си го търси, просто си го намира :!:
Изображение
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

е, добре, признавам си. разкрихте ме. аз съм агент на държавна сигурност. даже за да е по-добра маскировката ме пратиха в италия и от там ви следя ;)

кодовото ми име е "чернокрилия паток"
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Това има ли нещо общо с черните ризи? :? :wink:
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

не. ама затова толкова съм наблегнал на червения цвят в профила си. че ако шефовете проверят и видят синьо ще си имаме проблеми :P
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Май проблемите ти ще се увеличат през втората половина на годината... :wink:
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

Точно това с полицейския контрол трудно ще стане, понеже Ушев винаги ще го мързи. Но да, може да се направи Студентски град охранявана зона под контрол, както беше предложено преди протеста на 14.01, и да си живеем по оруеловски. А бардаците да си останат(не че някой ще тръгне да ги маха де).
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Публикувай отговор

Обратно към “България”