Как какво - мисъл на Алберт Айнщайн!Joker написа:Бетани,
по темата съм напълно съгласен с теб, но какво, по дяволите си сложила в подписа си?
Турчин иска задължително носене на забрадки в БГ!
Re: Турчин иска задължително носене на забрадки в БГ!
Обичай родината си ,не защото е силна или богата ,а защото е ТВОЯ!!!
Както казва пък друг гениален: И най-умният си е малко прост!
Разбира се, нормално е да се противопоставиш на една идиотска власт в определен конкретен случай, но да поставяш себе си над всички правила, които е изработило обществото....
Разбира се, нормално е да се противопоставиш на една идиотска власт в определен конкретен случай, но да поставяш себе си над всички правила, които е изработило обществото....
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
От тук прочетеното, Бетани, дай да върнем едната партия на власт, да бутаме хората в лагери отново, всеки да порти другите за да изкарва политически облаги и да се кланяма на руските мафиоти ?
Щото аз това разбрах от мненията ти в тази тема...
Какво правят часните училиша си е тяхна работа, това не е нещо което те задължава да участваш...
Ако беше държавно училише разбирам притесненията, в случая обаче е просто поредното раздухване на различия, за да се предизвикат вътрешни междуособици...
Което само застопорява властта на управляващите..
Не е правилно.
Какво правят часните училиша си е тяхна работа, това не е нещо което те задължава да участваш...
Ако беше държавно училише разбирам притесненията, в случая обаче е просто поредното раздухване на различия, за да се предизвикат вътрешни междуособици...
Не е правилно.
My will be done!!!
При коя партия, че не разбрах? При комунизма имаше само една партия, мой човек! Не искам да връщаме каквото и да е, искам всеки да си знае мястото в тази държава. Ако си беше направил труда да прочетеш предишните ми коментари, щеше да знаеш, че ми е все тая какво правят в частните училища, стига да не застрашават националната сигурност!gogigagagagigo написа:От тук прочетеното, Бетани, дай да върнем едната партия на власт, да бутаме хората в лагери отново, всеки да порти другите за да изкарва политически облаги и да се кланяма на руските мафиоти ?
Не е правилно.
В България при комунизма е имало две партии, но системата не е била двупартийна

-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
мислех си че съм се изразил достатъчно ясно и да прочел съм ти предишните мнения, както и да е
само да повторя "едната"
само да повторя "едната"
My will be done!!!
Все ми е тая какво мислиш......gogigagagagigo написа:мислех си че съм се изразил достатъчно ясно и да прочел съм ти предишните мнения, както и да е![]()
само да повторя "едната"
- rueva
- Пишеща машина
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: четвърти
е, то дори в Турция не е задължително