Граждански протести

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Re: 14.01 - Граждански протест срещу политическата арогантност

Мнение от Бeтон »

Дичоу написа:Наистина искам да кажат...удовлетворени ли са...
Може да са мазохисти и наистина да са удовлетворени. Тъкмо наближава 0 часа, да си говорим по-така неща :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Истината е, че се покриха! Мишоци. Арестуван бил Миро Джоканов! Дрън-дрън! Вкъщи си е, бас ловя!
Кънчо го изгонили от общежитието - дрън дрън. Сменил си е стаята, но пак заема място за 19 годишен първокурсник.
Изображение
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Дичоу написа:
pora_e_priqtel написа:Зависи кого са гонили в Борисовата. По Дарик раидо казаха, че били футболни фенове = провокатори = идиотите, които са мятали камъни и огради. Е тия са си за публично пребиване, но защо трябва другите да страдат от това? В Борисовата са арестували съвсем случайни хора, спират ги и им казват "стой тук! Гледай надолу!", след малко минава друг полицай и вика "Що гледате надолу бе? Гледайте ме в очите!"
В Борисовата бяха гонени абсолютно всички...дори и случайно седналите по пейките....защото бягащите се направиха на случайно седнали по пейките...
...друго е интересно....защо хората бяха натикани в Борисовата, където много много няма кой да види какво се случва...и как така съвсем случайно имаше още един кордон от към стадиона на ЦСКА който причакваше каквото дойде...
Защото трябваше да се освободи Цариградско шосе, което беше блокирано чак до 4-ти километър.
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

pora_e_priqtel написа: Защото трябваше да се освободи Цариградско шосе, което беше блокирано чак до 4-ти километър.
Беше блокирано до алея Яворов...ма карай..тва са дреболии
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Зависи за кой момент говориш, щото аз в 14:30 бях в такси на Цариградско точно преди моста на 4-ти километър в посока Центъра и го бяха затворили, та се наложи огромният поток от коли да се насочи към Гео Милев и Слатина. Малко преди да стигна до университета по Дарик съобщиха, че са пуснали оклите по Цариградско. Карък съм си :lol:
Аватар
Bethany
Да живей словото

Мнение от Bethany »

sientelo написа:На мен това също ми беше много чудно като го гледах, но някои си го заслужаваха, де !
Само някои, а другите? Сигурна съм, че дори в Латвия полицията не е действала с такава жестокост!
Прикачени файлове
4L6A9490.jpg
4L6A9490.jpg (61.42 KiB) Преглеждано 307 пъти
4L6A9368.jpg
4L6A9368.jpg (91.25 KiB) Преглеждано 307 пъти
4L6A9351.jpg
4L6A9351.jpg (76.8 KiB) Преглеждано 307 пъти
Обичай родината си ,не защото е силна или богата ,а защото е ТВОЯ!!!
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Ееее, за едно Цариградско ли сте? Минавайте по обходни маршрути. Аз го ползвам само през нощта.
Да гледам я лимузини, я джипове, я тунинг. Е, колкото мога да видя, де...

Сериозно ви говоря. Една вечер карам вляво, правих си илюзии, че съм бърз със 130-140, отдалеч некъф ми святка - виждам на огледалото, минавам в средата и просто оня ме подминава като малка гара :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Изображение
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Е заради такива като тебе и като тоя, дето те е изпреварил, по пътищата мре маса народ.
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

По-спокойно, моля, да не изместим темата. Аз съм си сигурен. Не че на пътя има гаранции, но предварително гарантирам ти, че преди да се изсиля съм сметнал някои неща - ускорявания, спирачен път и прочие.
А мутрата беше с SLK (мерцедесите по светещите габарити ги познавам) и нищо не е смятал. Жената нали е до него, пийнал е по 50 Тъламор, само за отскок и му бъдете публика. Колата му е с куп системи за сигурност, той и тя ще останат невредими, най-много друг да пострада. Да му мислим ние, които сме с по-скромни коли. Така чееееее...

Да минем на протеста. Горните снимки са трагедия... Пределно ми е ясно, че е гадно да пострадат пенсионери :shock: :shock: :shock: :shock: за такъв тиган ли ме вземате? Вижте стария господин на втората снимка. :(
Но за болшинството важи народната мъдрост - да би мирно седяло, не би чудо видяло!
Последно промяна от Бeтон на 15 Яну 2009, 00:05, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Тука си говорите за скъпи коли...в другата тема се чудят с какво да ги запалят...
....нещо не е както трябва в днешния ден...пожелавам утре всичко да е ОК...
...най-малкото задържаните ще ги пуснат...и ще могат да разказват колко са ги били по участъците...ТОГАВА ВЕЧЕ АКО НЕМА ОСТАВКИ...незнам
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Днеска разбрах едно- коя е най-тъпата професия у нас ( а може би и по света). Това е полицейската. Може ли да тръгнеш ти срещу беззащитни хора, които с нищо не са заслужили палки. Аз бях точно пред коня, но успях да се отърва. До преди няколко дни, когато полицайчетата си протестираха, пушейки, пиейки вода и нз си още какво те не бяха ли част от гражданското общество ? Защо днеска биха гражданите, които също като тях си търсят правата. В нашите искания имаше и тяхни такива и за благодарност .... бой по студентите !!! :shock: Радвам се, че все пак имаше доста хора и бяхме заедно. Утре пак ! ;)
Аватар
Bethany
Да живей словото

Мнение от Bethany »

G__ написа:Днеска разбрах едно- коя е най-тъпата професия у нас ( а може би и по света). Това е полицейската. Може ли да тръгнеш ти срещу беззащитни хора, които с нищо не са заслужили палки. Аз бях точно пред коня, но успях да се отърва. До преди няколко дни, когато полицайчетата си протестираха, пушейки, пиейки вода и нз си още какво те не бяха ли част от гражданското общество ? Защо днеска биха гражданите, които също като тях си търсят правата. В нашите искания имаше и тяхни такива и за благодарност .... бой по студентите !!! :shock: Радвам се, че все пак имаше доста хора и бяхме заедно. Утре пак ! ;)
Тъп, по-тъп, полицай, нямам думи за тези мизерни нещастници!
Обичай родината си ,не защото е силна или богата ,а защото е ТВОЯ!!!
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

G__ написа:бой по студентите !!! :shock:
Студентите в кавички. Аааа, по тях може! Те дефакто подпалиха цялата работа - 30 годишните дангалаци от нямане какво да правят.
Ама пенсионерите кой ги излъга да се навият на верижката? Това ще е бил долен гаден провокатор :? :? :? :? :? :? От цялата работа само за тях ми е жал. Все пак някои гонят и 80-те...
Изображение
AntWarrior
В началото бе словото
Специалност: ВО

Мнение от AntWarrior »

Единственият реален начин да се упражнява контрол върху властимащите е протестът. Кръгли маси ли? Дискусии ли? На които всеки си говори каквото иска и в крайна сметка нищо не става? Не, благодаря.
Какво всъщност искахме с днешния протест ли?
Нещо много просто. Нека знаят дебелите прасета в парламента, че повече НЯМА да правят каквото си поискат. Когато изберат поредния абсурден закон - протест! Когато се държат като малоумници и се гаврят откровено с народа - протест! Да ги е страх, да знаят, че няма да си мълчим повече. От кога в България не е имало референдум?
По цял свят са корумпирани, по цял свят са свини. Ама у нас са и нагли. А ние сме овце. Стига!
Протест, протест, ама мирен!
Какво стана днес (вече вчера). Много просто - боклуците се справиха по прекрасен начин с недоволството.
На хулиганите, дори да не са платени, присъствието е било планирано и беше много правилно използвано. Или просто са импровизирали. Ей, умни са тези свине горе, умни..
Какво става всъщност. Тълпа срещу полиция. Винаги има напрежение, винаги. Но не винаги то ескалира. Обаче сега.. лумпенчетата си свършиха прекрасно работата - надъхаха полицията яко. Ама много яко. После идва "обаждането" за бомбата, Бойко пожарникарят, иска, не иска - трябва да отмени митинга, че ако вземе наистина да гръмне нещо мамата си трака, а идват избори. Колко прекрасен повод! Отново евалата на някои умове - много хитро. И това с обявяването по мегафоните.. аз не знам някой да е чул за опразването на площада..
Дават заповедта за изтласкването и хоп - всичко от там нататък си идва на мястото. Полицията бута, тълпата не знае защо и се озлобява, псува, и тя налита, полицаите и те все по-злобни стават. Бой, бой, кръв.. Журналистите и те - половината смачкани от тълпата. Ама идеално! Журналистите са срещу тълпата, тълпата е срещу тях. Полицаите също. Всеки с всеки се хваща за гушата. Разделяй и владей!
И шопарите гледат от прозореца, пушат и се хилят. Да се хилят, умни хора им вършат работата..
После - тълпата гневна, полудяла - троши каквото види. Журналистите снимат. Полицаите бият. Тълпата псува, бяга. А от Народното вече излизат мерцедесите, щото ще си изпуснат часа при масажиста...
Тука във форума пак така - лай, лай, лай.
И онея пак ще се хилят.
Щото сме овце. И ще се избием взаимно..
Последно промяна от AntWarrior на 15 Яну 2009, 00:57, променено общо 1 път.
Симбиоза - да седнат един до друг в градския транспорт двама къпани.
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Бетоне, от всичките ти приказки, че боят е бил малко, трябвало е в пъти повече и че така ни се полагало, оставам с впечатлението, че изобщо не ти пука кои са битите!!!
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Bethany написа:Тъп, по-тъп, полицай, нямам думи за тези мизерни нещастници!
Айде пак го обърнахте срещу полицаите, кой какво прави , все полицаите му виновни. Ами хора, поставете се от другата страна на тяхно място, да не мислите че тяхната е много лесна , да се борят с банда хулигани, защото вероятно в тяхните очи множеството изглежда точно така :idea: И тяхното е професия, и то не лека, но за съжаление в тези масови безредици винаги има и невинни хора, които го отнасят покрай лумпените, навсякъде е така :idea:
Не ми се спори на тази тема ,защото е безмислено, просто изразявам мнение, това е !
Като птичка в небесата :)
Публикувай отговор

Обратно към “България”