Дичоу написа:peterdi
Напълно разбирам гнева ти, той е основателен.
Но не ме (ни) разбирай погрешно...например...днес не седях вкъщи и най-малкото приемам себе си за овца, защото не подкрепям пролетарските революции...
Ще ти разкажа как премина моя ден...Цял ден работих по скапания протест...
В 1...1 и нещо пристигна първия фотограф...ПРЕБИТ...човек, който аз съм пратил там...
...човек, чийто рани по лицето трябваше да превържа...човек, баща на малко прекрасно детенце на 1 годинка...а аз го пратих буквално в ада...а той въпреки всичко си свърши работата безупречно...
Та целия ни екип се погрижи утре този малоумен акт да получи медийния отклик, за който всички мечтахте...
За пръв път през живота си...почувствах симпатии към МВР........му...изгледах целия протест все едно бях там...как некви лупмени ги замерят с метални огради, плюят ги...ритат ги...
Естествено, че жандармерията разпердошини всичко...тя така е обучена...но защо се стигна до нея... защо трябваше този протест да се състои по този начин....защо 1 седмица се афишира открито че София-Запад ще са на протеста и ще правят зулуми...защо никой не взе мерки...
...защо трябваше да объркате хора с 3000 искания към правителството...а всеки който отиваше там си мислеше че променя света към по-добро...а в крайна сметка се бори за изплащането на годишните субсидий за тон преработена оборска тор...
Не знам...не ме разбирай погрешно..знам че всеки използва думата робство...и прави аналогии с турците...
нека ти направя и аз... За мен вие сте хайдуците...вие сте хората, които носят колкото добро толкова и зло...
А има и други течения...други хора които се стремят към същото, към което и вие...но по други начини...е..извниявай...НЕ НИ НАРИЧАЙ ОВЦИ!!!
И представи си днешния протест беше победил....бяхте влезнали в парламента..."Изхвърлили боклука"...кеф радост...и what next???? Правителство на тройната коалиция "Скинари, кежуали и ултраси" с широко представителство на лаута хуулс, София-запад...и естествено 5 независими дилъри на хероин...
Евала!