Размисли и страсти - Анкетка
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Размисли и страсти - Анкетка
Ако желаете, можете и да продължите да коментирате по въпроса.

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Re: Размисли и страсти - Анкетка
Добре те е научил Марков.
При подобен въпрос възможен отговор "нямам мнение" е напълно излишен и никому ненужен и само усложнява анкетката.
Иначе аз гласувах "не". Стига толкова нарцисизъм.
Иначе аз гласувах "не". Стига толкова нарцисизъм.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Обратна връзка:
camel написа:Добре те е научил Марков.При подобен въпрос възможен отговор "нямам мнение" е напълно излишен и никому ненужен и само усложнява анкетката.

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Аз ли съм поркан прекалено или има нещо гнило, щото като чета тази тема се хиля неистово... адската забавна тема...
Сериозно, сега - от една страна е въпрос на личен избор, за кого ше вотнеш, дори и за себе си - на изборите политиците гласуват за себе си...
Но от форумна гледна точка- победителя трябва да е някой, който да забавлява с отговорите си или да е непознат на масата хора. Моите извинения, но Смокинг и Ива не са ли били ли по 2 пъти в темата вече, как изобщо можем да им измислим нови въпроси, дето не ги знаем за тях? И кво ше им е интересното?
Сериозно, сега - от една страна е въпрос на личен избор, за кого ше вотнеш, дори и за себе си - на изборите политиците гласуват за себе си...
Но от форумна гледна точка- победителя трябва да е някой, който да забавлява с отговорите си или да е непознат на масата хора. Моите извинения, но Смокинг и Ива не са ли били ли по 2 пъти в темата вече, как изобщо можем да им измислим нови въпроси, дето не ги знаем за тях? И кво ше им е интересното?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Да. Щом човекът иска да отговаря, значи сигурно има какво да сподели. За да спечели,обаче, ще му трябват и други гласове.
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Тъпо е да гласуваш за себе си. Но к'во толкоз, ако имат право... 
- valandin
- Живее, за да пише
- Специалност: Политология
- Курс: втори
Kristo написа:Аз ли съм поркан прекалено или има нещо гнило, щото като чета тази тема се хиля неистово... адската забавна тема...
Има нови потребители, които не са задавали въпроси предишните два пъти, на тях/нас ще ни бъде интересно
Както казва и Пора, за да спечели някой са му нужни още гласове, един глас-бил той подаден от самия човек или от друг- рядко е решаващ. Не мисля, че имаме казус в случая. Проблем би било ако двама имат равен брой гласове и единият се гласува за себе си.
New jorney
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Не.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Е, не можеш ли да се сетиш да провериш предните 2 теми? Пък и извън тази дискусиика тука, мога сериозно да заявя, че доста форумци са преекспонирани като образи и личности, че чак е банално вече. Аз лично искам да видя други техни страни, които биха искали да ни покажат - и, да - хората, които са искали да ми покажат - са го правели и без такива теми... а другите просто си държат на форумното лице...valandin написа: Има нови потребители, които не са задавали въпроси предишните два пъти, на тях/нас ще ни бъде интересно![]()
![]()
- valandin
- Живее, за да пише
- Специалност: Политология
- Курс: втори
Мога, разбира се, и го направих. Обаче ми се струва, че много задълбаваме в идеята за ``реалния образ`` и ``форумния образ``.Kristo написа:
Е, не можеш ли да се сетиш да провериш предните 2 теми? Пък и извън тази дискусиика тука, мога сериозно да заявя, че доста форумци са преекспонирани като образи и личности, че чак е банално вече. Аз лично искам да видя други техни страни, които биха искали да ни покажат - и, да - хората, които са искали да ми покажат - са го правели и без такива теми... а другите просто си държат на форумното лице...
New jorney
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Това за образите е за друга дискусия - да не я почваме сега...valandin написа:Мога, разбира се, и го направих. Обаче ми се струва, че много задълбаваме в идеята за ``реалния образ`` и ``форумния образ``.Kristo написа:
Е, не можеш ли да се сетиш да провериш предните 2 теми? Пък и извън тази дискусиика тука, мога сериозно да заявя, че доста форумци са преекспонирани като образи и личности, че чак е банално вече. Аз лично искам да видя други техни страни, които биха искали да ни покажат - и, да - хората, които са искали да ми покажат - са го правели и без такива теми... а другите просто си държат на форумното лице...
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Ми аз не гласувам от много отдавна и даже сега с изнедада установих че оглавявам класацията
ми, тъпо е да гласуваш за себе си, щото тука гласуваш не за да станеш гъзар, ами щото някой ти е интересен и искаш да научиш повече неща за него. (аз и затова не съм гласувал - нямам никого да питам нищо, пък ако го имам го правя на лични съобщения - по-удобно е
) пък смятам, че никой няма нужда да задава въпроси на себе си, нали? (вярно, съществува евентуалната възможност да гласуваш за себе си защото искаш да те разпитват. ама това пак е малко малоумно. щото се предполага, че хората дето гласуват за тебе имат нещо да те питат. а като гласуваш сам за себе си и на тоя принцип спечелиш не би трябвало никой да ти задава въпроси - още едно безсимслие) Ама това не епричина да е забранено... не е и причина и да е разрешено от друга страна де.
аз верно съм бил 2 пъти, и други хора мисля,че са били по няколко пъти (имам предвид повече от 2), но не се чувствам особено изгъзарен. и, наистина, интересно ми е кво ще ме питат хората сега
ми, тъпо е да гласуваш за себе си, щото тука гласуваш не за да станеш гъзар, ами щото някой ти е интересен и искаш да научиш повече неща за него. (аз и затова не съм гласувал - нямам никого да питам нищо, пък ако го имам го правя на лични съобщения - по-удобно е
аз верно съм бил 2 пъти, и други хора мисля,че са били по няколко пъти (имам предвид повече от 2), но не се чувствам особено изгъзарен. и, наистина, интересно ми е кво ще ме питат хората сега
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Имаше и странен момент - като ме избраха втория път 75% от гласовете за мен бяха от Димаж, а тя самата не ме пита и 1 въпрос даже в темата... и тук идва естествената теория, че хората гласуват не само за когото искат да питат, но просто за този, дето искат да бъде разпитван, но не само от тях, но и от другите. Примерно, аз бих гласувал за някой, избран вече 2-3 пъти, защото примерно знам, че за новите хора, ще е интересно да го разпитат, а аз лично да не го питам. Ама няма такъв, който не бих питал, и такъв, който бих препоръчал на младите и бих гласувал за него заради тях....
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Да, определено е тъпо човек да гласува сам за себе си, тази опция не ми се струва логична !
Пък за самата тема изобщо, рядко може да ми привлече интереса,явно просто съм такъв характер, че общувам само с определен кръг хора. И да , повече предпочитам да чета, отколкото да задавам въпроси. То и без това в тази тема се въртят вече едни и същи хора Н-пъти на брой и малко ми е омръзнала лично на мен, но това не ми и пречи
Който както иска да гласува.
Пък за самата тема изобщо, рядко може да ми привлече интереса,явно просто съм такъв характер, че общувам само с определен кръг хора. И да , повече предпочитам да чета, отколкото да задавам въпроси. То и без това в тази тема се въртят вече едни и същи хора Н-пъти на брой и малко ми е омръзнала лично на мен, но това не ми и пречи
Като птичка в небесата