Ако си говорим честно вие ме надъхахте още повече, като споря с трима човека едновременно няма как да не се надъхам...Scorpion написа:Човече, ти си страшно надъхан! Дано тая енергия да я насочиш в правилната посока...
Граждански протести
Re: 14.01 - Граждански протест срещу политическата арогантност
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Аз винаги съм бил за дискусията, още повече ако тя доведе до осъзнаване и преосмисляне на собствените позиции, а не до разкритикуване на чуждите. Но съм такъв човек, че за да участвам в протест или друга инициатива, трябва да съм вътрешно убеден в каузата, а не просто да присъствам ей така. Ти очевидно си убеден и знаеш какво искаш и срещу какво протестираш. Нека всички протестиращи утре са като теб.
И аз пожелавам успех на протеста, в крайна сметка може единствено да е от полза. Искрено се надявам той да си остане инициатива на Гражданското общество, а не политизирана опозиционна акция.
И аз пожелавам успех на протеста, в крайна сметка може единствено да е от полза. Искрено се надявам той да си остане инициатива на Гражданското общество, а не политизирана опозиционна акция.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Колеги, последно какво става с парите?
Това поредната инсинуация ли е или действително има нещо такова. Хайде, вие сте в кухнята на нещата, информирайте ме.
Това поредната инсинуация ли е или действително има нещо такова. Хайде, вие сте в кухнята на нещата, информирайте ме.

Кои от всичките пари, че то пари много 
Ако става дума за фокус - не знам да има такова нещо, предполагам пак е дело на някой от тия, дето искат да компрометират протеста
Ако става дума за фокус - не знам да има такова нещо, предполагам пак е дело на някой от тия, дето искат да компрометират протеста
- ники
- Легендарен флуудър
- Курс: пети
Ахахаха. Бил юрист първи курс? И какво от това?rkk написа:Подразбрал, че гадая, откъде бе! Говориш с юрист било то и първи курс!
Аз преди да правя каквото и да е било, първо чета правилата, ако вие не сте така, съжалявам за вас
Вече имам някаква култура на това, когато става дума за подобни мероприятия какво да прочета преди да правя, каквото и да било
Ти ако я нямаш, колега, си е лично твой проблем
Да я наречем юридическа култура....
- ники
- Легендарен флуудър
- Курс: пети
Че и аз съм първи курс право, ама това на този етап от обучението ни нищо не значи.
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
rkk, те мнозинството от депутатите също са юристи, само че са много след първи курс... 
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Много добре ми е ясно, аз научих за правото много повече засега покрай протеста и документите, които четох, отколкото от лекции примерноники написа:Че и аз съм първи курс право, ама това на този етап от обучението ни нищо не значи.
rkk написа:Вече имам някаква култура на това, когато става дума за подобни мероприятия какво да прочета преди да правя, каквото и да билоТи ако я нямаш, колега, си е лично твой проблем
Да я наречем юридическа култура....
Подкретям те колега !
Ама peterdi чухте ли го какво каза... 
Еми да оградили се с решетки... как искам да ни гледат през решетки някои от тях, ама на едно друго място 
http://ivanbedrov.blogspot.com/2009/01/ ... st_13.html
http://ivanbedrov.blogspot.com/2009/01/ ... st_13.html
"КНСБ твърди, че протестната акция не е подготвена и аргументирана добре за постигане на конкретен резултат и поражда съмнение за политическо влияние, за допускане на инциденти и агресия, а употребяването на гражданското недоволство без да е насочено в конкретна прагматична посока на практика представлява изгърмяни куршуми нахалос.
От КТ "Подкрепа" обявиха, че научили от медиите за шествието на студенти и други граждански организации в София под надслов "Да изметем боклука! Да започнем годината на чисто!". Според експертите на д-р Константин Тренчев не е ясно кой предлага промяната, каква е алтернативата и как ще се реализира."
Това все едно аз съм го казвала...
От КТ "Подкрепа" обявиха, че научили от медиите за шествието на студенти и други граждански организации в София под надслов "Да изметем боклука! Да започнем годината на чисто!". Според експертите на д-р Константин Тренчев не е ясно кой предлага промяната, каква е алтернативата и как ще се реализира."
Това все едно аз съм го казвала...
Естествено, че поражда съмнения, за тъпаците, които не могат да се организират сами... или мислят, че някои ни плаща, за да излезем като граждани на Република България....
То и че Слънцето изгрява от Изток поражда съмнения,.... че японците са му платили, за да могат те да са страната на изгряващото слънце
http://forum.unwe.acad.bg/viewtopic.php?f=8&t=7314
То и че Слънцето изгрява от Изток поражда съмнения,.... че японците са му платили, за да могат те да са страната на изгряващото слънце
http://forum.unwe.acad.bg/viewtopic.php?f=8&t=7314
1. Очевадно критериите на "модераторите" на форума не са еднакви,щом позволяват вече няколко пъти да бъдем наричани "тъпаци" и т.н.
2. Само като отговор - абе, келеш вчерашен, какво си организирал през живота си,че ми дрънкаш бе, дангалак нещастен? Кво се правиш на голям мъж и на голяма работа, мислиш ли,че си нещо повече от едно безмозъчно мекотело, което върши работа на други? Идете ти и цялата ви олигофренясала дружинка "за граждански котрол" да си пушите тревата и да си пиете ракията някъде и не ме занимавай повече със своята несъстоятелност, келеш.

Лични обиди няма да се търпят! Едно е да обиждаш някого конкретно, както ти правиш в момента, съвсем друго е да се говори по принцип, като не се посочва точно определен човек. Don Horhe
2. Само като отговор - абе, келеш вчерашен, какво си организирал през живота си,че ми дрънкаш бе, дангалак нещастен? Кво се правиш на голям мъж и на голяма работа, мислиш ли,че си нещо повече от едно безмозъчно мекотело, което върши работа на други? Идете ти и цялата ви олигофренясала дружинка "за граждански котрол" да си пушите тревата и да си пиете ракията някъде и не ме занимавай повече със своята несъстоятелност, келеш.
Лични обиди няма да се търпят! Едно е да обиждаш някого конкретно, както ти правиш в момента, съвсем друго е да се говори по принцип, като не се посочва точно определен човек. Don Horhe