За общежитията?

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

hunt3r написа:Аз пък искам да попитам дали правят проблем хората , които носят отговорност за общежитията, ако се внася доста алкохол или , ако се слуша музика силно до късно !?
Ахахахаааа!!! До късно? Може би имаш предвид до рано ?!
Ми не...не правят! Можеш да си влезеш с една каса бутилки и да си я изпиеш пред асансьора! Никакъв проблем! Само те карат после да си изнесеш празните шишета, а една лелка премита плюнките, къмшотовете, калта и алкохола от коридора....
Аватар
hunt3r
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от hunt3r »

а така , тогава там смее ;)
Аватар
ThuG`GirL
В началото бе словото

Мнение от ThuG`GirL »

А Как стоят нещата точно с наемането на общежитие ?
Аватар
bazunek
От дъжд на вятър

Мнение от bazunek »

В началото на всяка учебна година има класиране за общежитията за новоприетите студенти - по бал и по факултети. Ако сте изкарали хубави оценки на изпитите, нямате проблем - ще получите стая в Студентски град. По принцип не се дават стаи в семейните общежития на първокурсници - поне аз не съм чувала.

Ако сте се класирали, през септември ще трябва да се настаните официално в стаята си и от този момент започвате да плащате наем + консумативи (в зависимост от типа на стаята и броя на съквартирантите).

Enjoy Studentski grad! :lol:
Аватар
peterdi
Легендарен флуудър
Специалност: ГИСК
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от peterdi »

Не си спомням кой ме питаше за смяна на общежитие по време на годината, но ето отговора от ПСБО:

Привет и извинения за закъснелия отговор !!!

Ако и двете сте настанени в контингента на СУ в момента няма никакъв проблем да се преместите (стига да има налична стая разбира се-след сесията би трябвало да има със сигурност!) ОСВЕН АКО :

1)Сте първи курс, пък искате да се преместите на семейно.
2)Сте горен курс и успехът ви е недостатъчен за първа класация, пък искате да се преместите на семейно.

За несемейните общежития няма друга спънка освен наличието на места.

Успех на сесията !!!!
НЕ НА АПАТИЯТА
Изображение
Аватар
united_colors
От дъжд на вятър
Курс: четвърти

Мнение от united_colors »

Vintersorg написа:Еми да ти кажа, издържа се. Аз свикнах вече. Пък и моят коридор е такъв изолиран от шума, макар че съм на най-купонджийския етаж.
Все си мислех, че е моят - 3ти хихихих
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

Общежитията стават за всичко друго освен за учене... от личен опит знам. Така че студенто, които имат сериозно намерение да се готвят за сесии, не е препоръчително да припарват до Студград!!! :lol:
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”