Граждански протести

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Re: 14.01 - Граждански протест срещу политическата арогантност

Мнение от Prudence »

хаха усмивки на децата каза.... оптимистЪ
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Целите на протеста отдавна бяха изложени. На няколко места. И те не са задето парламентът почвал работа. Но това вече съм го писала.
Не мислите ли, че прекалявате с флууда? Разбра ви се мнението, аргументирахте си го (някои - възпитано, други - не толкова, но това са подробности), ирониите с Пепа, Андреа и прочее и разсъжденията за възрастта за учене не ви ли се струва, че са лееекичък оффтопик? Спорете, обяснявайте ни колко е безсмислено това, което правим, колко са зле организаторите, колко не-знам-още-какво, щом ви доставя удовлетворение, но престанете вече с флуудовете. Моля. :|
Камелия
В началото бе словото

Мнение от Камелия »

Еее, ти пък, какво се впрегна сега? Твоя сървър ли флуудим, това да не ти е бащиния тука? Много отрано почнахте да забранявате... Нали затова е форума, за да се обменят мнения. Като не ти харесват нашите, иди на площада да викаш и да хвърляш яйца. Закъдето и си тръгнал/а де...
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

"Впрегнала се е", защото има определени правила на поведение, дори и във форум! Ако продължавате с оффтопика, темата се заключва.
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Камелия
В началото бе словото

Мнение от Камелия »

Ох, Боже, тук и псевдошефове имало, за да е още по-гротескна картинката. Ето ти един "он"-топик, по-"он"-топик ако намериш, пожелавам ти да станеш шеф в още по-голям форум (действително да раздаваш команди на подобно място си е постижение):

Когато група хора излиза да протестира "срещу политическата арогантност", какви биха били кретириите за успех на един подобен протест?

Втори въпрос:

Ако се смени правителството, както искат Кънчовците, дали няма точно арогантността да спечели?

Трети:

До каква степен, според вас, стадния принцип води хората на такива протести?

Четвърти:

Ако стадният принцип е водещ и викаме заради самото викане и щото така правят другите, кой е по-разумен тогава - този, който крещи или този, който търси решение на проблема?
Аватар
aL`
Постоянно присъствие

Мнение от aL` »

Аз бих помолил да се разчисти и заключи темата. С прекалено много глупости се напълни. Мисля, че някои от постовете са обидни за останалите участници от форума.
А на тази Камелия може да й проверите ИП-то, че с тези едва няколко поста буди доста съмнения.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
Камелия
В началото бе словото

Мнение от Камелия »

Вижте се само - като няма аргументи, да се заключва темата. Като няма какво да се каже, да се прекрати диалога. Кой е арогантния тогава...
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Що бе? Е, момичето задава 4 супер логични въпроса. Темата е за протеста. И на мен ми се струва глупав по ред причини. Нали това е идеята на дискусията - да има различни мнения.
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Камелия написа:Ох, Боже, тук и псевдошефове имало, за да е още по-гротескна картинката. Ето ти един "он"-топик, по-"он"-топик ако намериш, пожелавам ти да станеш шеф в още по-голям форум (действително да раздаваш команди на подобно място си е постижение):

Когато група хора излиза да протестира "срещу политическата арогантност", какви биха били кретириите за успех на един подобен протест?

Втори въпрос:

Ако се смени правителството, както искат Кънчовците, дали няма точно арогантността да спечели?

Трети:

До каква степен, според вас, стадния принцип води хората на такива протести?

Четвърти:

Ако стадният принцип е водещ и викаме заради самото викане и щото така правят другите, кой е по-разумен тогава - този, който крещи или този, който търси решение на проблема?
Принципно и 4рите ти въпроса са толкова безумни, колкото самата ти.
Да смяташ, че "стадният принцип" кара хората да протестират т.е. да изяват гражданското си право на несъгласие, е най-идиотското нещо, което прочетох в поста ти. "Стадният принцип" изключва гражданското самосъзнание. Следователно той е присъщ на хората, които нямат гражданско съзнание и предпочитат да правят.....нищо :) Такива като тебе-скотове (нали за стадо говорим), за които най-големият ни поет е казал :" Вий, вий сте идиоти" :)
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

ники написа:Що бе? Е, момичето задава 4 супер логични въпроса. Темата е за протеста. И на мен ми се струва глупав по ред причини. Нали това е идеята на дискусията - да има различни мнения.
Когато се говори за протести не винаги определена цел е определяща. Демонстрациите и евентуални неблагоприятни последици от тях показва на властта, че има народ. Така че дори да не падне превителството, то все пак ще се чувства една идея повече под граждански контрол. Това е простата философия, която много хора за жалост не може да разберете. Не търсете някакви велики цели, които очевидно искате да има. Не се правете и на големите дупета, за които това е вид простащина, а просто оценете реално.
Камелия
В началото бе словото

Мнение от Камелия »

Ами, аз оценям реално. Може и да бъркам,затова питам. Не получавам никакви отговори, някакви хора искат да заключат темата, което само ме навежда на мисълта,че съм права. Някой ще ми даде ли адекватен отговор какви критерии за успех би имал един протест срещу "политическата аругантност"?
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

G__ написа:
ники написа:Що бе? Е, момичето задава 4 супер логични въпроса. Темата е за протеста. И на мен ми се струва глупав по ред причини. Нали това е идеята на дискусията - да има различни мнения.
Когато се говори за протести не винаги определена цел е определяща. Демонстрациите и евентуални неблагоприятни последици от тях показва на властта, че има народ. Така че дори да не падне превителството, то все пак ще се чувства една идея повече под граждански контрол. Това е простата философия, която много хора за жалост не може да разберете. Не търсете някакви велики цели, които очевидно искате да има. Не се правете и на големите дупета, за които това е вид простащина, а просто оценете реално.
Аз пък мисля, че е обратното. Виждайки, че протестите не водят до нищо, се чувстват още по-сигурни. Кажи честно, какво спечелихте с досегашните протести? Недей да говориш за проста философия, защото от НС най-вероятно ще се изсмеят на протеста ви, а после ще кажат нещо високопарно пред медиите и до тук. Колкото повече се излагате с тия протести защото вие се излагате пред тях, толкова повече протестите ви ще губят стойност. То това си стана ежедневие. Днес протест, утре протест. В крайна сметка вече на никого не му пука. Ето ти проста философия.
Аватар
aL`
Постоянно присъствие

Мнение от aL` »

Направо съм разочарован от колегите, но какво да се прави, навсякъде си има черни овце. Все пак успявам просто да се изсмея на тези няколко хорица (които си почиват като спират да мислят и пишат глупости по форума) като гледам какво става из интернет и активността на потребителите навсякъде.

Приятно стоене на топло, колеги. http://www.vbox7.com/play:9ea5b21e
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Много тежко, наистина. Айде кажи ми, какво постигате? Безрезултатните ви протести не наливат ли вода в мелницата на правителстото? С толкова много протести не мислите ли, че скоро ще загубите доверието и на хората? Отговори ми, моля те, защото без аргументи спор не става.
Аватар
aL`
Постоянно присъствие

Мнение от aL` »

Нямам намерение да споря. Губене на време е.
Публикувай отговор

Обратно към “България”