Граждански протести
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Re: 14.01 - Граждански протест срещу политическата арогантност
Ще повторя думите си от миналата тема за миналия протест...чийто изход и "успех" видяхте всички...
когато става дума за протест или демонстрация....съм ЗА...почти винаги съм ЗА...
Но когато е стъпил на релностите...а не на желанието протсто да се протестира...
Имам странното чуство че самите управляващи задкулистно подкрепят тоя протест...защото накрая той ще се превърне в емблема на безсилието на противниците на тази власт...
На бас: че мега надъханите ще викат разните крилати фрази "Всеки ден ще е така...до победата" и т.н...
Но колко от тях ще останат и за вечерта например...колко ще откажат да си тръгнат докато правителството не падне...
Жалко, жалко, че го направихте в Сряда, ще си каже протестиращия..."Точно тогава е ретрото в Строежа, Пепа Секса в Плаза...Амет в Син Сити...и т.н"
когато става дума за протест или демонстрация....съм ЗА...почти винаги съм ЗА...
Но когато е стъпил на релностите...а не на желанието протсто да се протестира...
Имам странното чуство че самите управляващи задкулистно подкрепят тоя протест...защото накрая той ще се превърне в емблема на безсилието на противниците на тази власт...
На бас: че мега надъханите ще викат разните крилати фрази "Всеки ден ще е така...до победата" и т.н...
Но колко от тях ще останат и за вечерта например...колко ще откажат да си тръгнат докато правителството не падне...
Жалко, жалко, че го направихте в Сряда, ще си каже протестиращия..."Точно тогава е ретрото в Строежа, Пепа Секса в Плаза...Амет в Син Сити...и т.н"
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
жалко, че е от 11
а не следобед
работещите няма да могат да дойдат 

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Абе, сега се замислих. Не е ли нормално да си студент между 19 и 23 (приблизително). Кънчо кара 30-така (поне)??? Другото момче, с шала, и то имаше бели косми...? Аз ли бъркам нещо или...?
Това мнение ми прозвуча някак ограничено.
чл.4. (1) Гражданите имат право на образование. Те могат да повишават непрекъснато своето образование и квалификация.
чл.4. (1) Гражданите имат право на образование. Те могат да повишават непрекъснато своето образование и квалификация.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Само заяждания на дребно в тази тема.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Аз съм втори курс, а съм на 21 навършени - не ме приеха първата година. Възнамерявам, ако имам съответния успех, след като завърша бакалавърска степен (4 години), да пробвам да карам и магистратура (2 години). Това означава, че ако евентуално се случи, ако наистина ме приемат магистратура и то веднага, да завърша някъде на 26. Някои хора, освен това, прекъсват следване за половин, една година, че понякога и по две - заради бременност, болест на близки и т.н. и така се губи още време. Или пък успяват да влязат да учат чак на 24-5 годишна възраст по какви ли не причини - семейни, финансови и прочее. Други пък са в специалности, които се изучават по-дълго - стоматология се учи 6 или 7 години, защото си е доста трудна и специализирана. Не ти се иска някой полунеграмотен зъболекар да ти бърника в устата, нали? Не знам на каква възраст за въпросните хора, нито по каква причина кога и защо учат. Но не мисля и, че ми - ни - влиза в работата. 
aL` - да, така е.
aL` - да, така е.
~ Кътчето ~
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Дядо ми на 60? ли колко там ходеше да слуша лекции.... не записа, просто щото вече нямаше смисъл от дипломата. Няма значение на колко си - за ученето възраст няма! ... И изобщо ... кво значение има на колко години си ако учиш?! о.О
Камелия, толкова ли няма за кво друго да се хванеш, че се хващаш за квото ти скимне, било то и най-голямата тъпотия?!
Камелия, толкова ли няма за кво друго да се хванеш, че се хващаш за квото ти скимне, било то и най-голямата тъпотия?!

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
-
кой повика кой почука
- Драскач
не знам дали си чувала но има хора които карат второ висше, представяш ли сиКамелия написа:Абе, сега се замислих. Не е ли нормално да си студент между 19 и 23 (приблизително). Кънчо кара 30-така (поне)??? Другото момче, с шала, и то имаше бели косми...? Аз ли бъркам нещо или...?
а на хората след 23г. спира да им работи мозъка ли?
ти май си объркала темата, форума и всичко останало

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Стига си се правил на занесен, толкова разбираш от дати.Дичоу написа:Жалко, жалко, че го направихте в Сряда, ще си каже протестиращия..."Точно тогава е ретрото в Строежа, Пепа Секса в Плаза...Амет в Син Сити...и т.н"
Пепа тази вечер е в Плаза! В сряда е любимката на pich - Андреа.
Ахххх, как ме изнерви тая Пепа... гледа ли снощи горещо? Тръгнала да ми говори, че Теодора се "звездеела"... тя щото е кака от маалата и играе на "гоненка без къщи".
Вземете прочетете малко психология, книжки по дидактика да видите кога е активната възраст - до 26 години. Човек се учи докато е жив, но не се обучава. Обучението е организационното единство между учене и преподаване. Правете разлика. Едно е да повишаваш квалификацията, но съвършено друго е да се правиш на второкурсник на 30 години... Смешно е... ромите на тази възраст вече внуци иматPrudence написа:Това мнение ми прозвуча някак ограничено.

Просто исках да покажа по закон как стоят нещата. Не съм ги измислила аз.
Трябва да има толерантност. Всеки има правото на избор.
Трябва да има толерантност. Всеки има правото на избор.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Всъщност е ТеодораДичоу написа:Жалко, жалко, че го направихте в Сряда, ще си каже протестиращия..."Точно тогава е ...Амет в Син Сити...и т.н"
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Да е, верно. Ние отписахме срядата и затова ми се изпари. Входа май стана 20 лв.?
Толкова давам и аз - 2-3 часа! А посещаемост - около коня, но колкото да се запуши цар Освободител. На предишния митинг имаше невъобразимо за обед задръстване по Джеймс Баучер.
Толкова давам и аз - 2-3 часа! А посещаемост - около коня, но колкото да се запуши цар Освободител. На предишния митинг имаше невъобразимо за обед задръстване по Джеймс Баучер.

а, нищо, питам си само, лаф да става. нали трябва да сме будни граждани, трябва да знаем кой ни води... Кънчо става, аз съм зад него, само с поглед смразява корумпираното съзнание на всеки клет държавен чиновник. А като заговори, ооо, като заговори... Как разгромява вербално мишоците в парламента, как громи от телевизията всичко низко и долно в тази държава! Да, добри времена идват. Кънчови времена! Нова България - без корупция, с качествено образование - Кънчова България!!!
А дано!Камелия написа:а, нищо, питам си само, лаф да става. нали трябва да сме будни граждани, трябва да знаем кой ни води... Кънчо става, аз съм зад него, само с поглед смразява корумпираното съзнание на всеки клет държавен чиновник. А като заговори, ооо, като заговори... Как разгромява вербално мишоците в парламента, как громи от телевизията всичко низко и долно в тази държава! Да, добри времена идват. Кънчови времена! Нова България - без корупция, с качествено образование - Кънчова България!!!
Как няма да е качествено, след като ще ставам педагог!
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
И аз и аз. Ама не в държавно училище! Разлика има!
Важно е да знаеш за какво излизаш, в държавното само усмивките на децата някак не стигат за живеене. Сещате ли се? Какво да правим, като това е положението.
Важно е да знаеш за какво излизаш, в държавното само усмивките на децата някак не стигат за живеене. Сещате ли се? Какво да правим, като това е положението.