Да, някои продължават да са в амнезия

за какви градинки, за какви цветя ставаше на въпрос...
От втората част започват да лъсват някои неща преди протеста.
Светла Петрова като дърта бичкия (тур. - трион) да не кажа другото с к... вряла и кипяла в занаята подпали интрижка. Аз не се кефя на журналистически интриги, но тази беше перфектно изиграна. Два момента:
- не прерасна ли траурното шествие в протест с искания.
Цайсмен се принуди да го признае. Разбира се, че е така. (Според мен беше единствения от взелите думата с разум и визия) После затвори устата на Кънчо (тоя ако си мисли, че е пич с тая брадичка, тръгнал леко да я пуска, лъже се или може би прическата бие върху визията му, но както и да е), като му каза - затварят се дискотеки, барове - ОК. Но не може да се иска спиране на употребата на алкохол. Как ще стане?
- След това Светлето не се изрази с общата фраза - "футболни фенове", а подчерта
на левски, същевременно излизайки чиста от водата, че е от ЦСКА и ще отиде като гражданин. Много тънък момент - видяхте левскарчето с червения пуловер как се заоправда, беше поставен в шах - трябваше да представи чисто нещата, но после се задракаха с "любимката ми" от другата страна (10-те км.).
И какво да се говори повече? Май караниците вътре в протестиращото тяло са повече отколкото извън него
Един съвет от мен: не се занимавайте с камелия (предполам момичето има с кой да си прави арното), аз - да, не се занимавайте с мен, не се занимавайте с ники и с всички, които смятат протеста за смехотворен. Вижте се първо вие по телевизията!