Граждански протести

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Re: 14.01 - Граждански протест срещу политическата арогантност

Мнение от Бeтон »

Аз се радвам, че се появи човек като Камелия и понеже е нова, мен ще оставите и ще скочите всички отгоре й, да тръгнете да я убеждавате :lol: :lol: :lol:

С такива клипчета от господари на ефира може ли да се надъха човек, ми кажете

Смешка е цялата работа. И с изгорелия влак се спекулира. Айдееее...

С пътищата в страната. Лелееее...
Мога да ви кажа, че миналата седмица главните пътища бяха перфектни при зимни условия! Ама кой е видял? Говори се наизуст. И отзивите народа ги събира от новините изпълнени с прокоби или от "супер драйвъри", които при 5 см. сняг на шосето дават твърдо мнение - много тежка обстановка, непочистено, ужас.
Не може да имаме само магистрали, не сме Белгия и Холандия, но на крива ракета космоса й е крив.
Изображение
Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Бетоне, как виждаш да я убеждавам таз госпожица в каквото и да било? Коментарът на ^PrincessA^ относно постовете й е предостатъчен.
Разбира се, бих могла да изпиша много редове, в които да обяснявам на всички какви според мен не са нещата, какви са, кой какъв е и какво защо прави и т.н. и т.н. и т.н. Но не виждам смисъл да го правя, затова и няма да го направя.
Ако на някой му се занимава с такива хора - моля. (:

Иначе, като го подкарахме на клипчета, ето една интересна дискусия по темата от днешния "Сеизмограф", за съжаление, качена донякъде:

Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Даам, и аз го гледах това предаване и много добро впечатление ми направи позицията на Боби, евала на такива хора като него.
Като птичка в небесата :)
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Мишоци. :lol: :lol: :lol: :lol:
Нямало библиотека в СГ и трябвало да пътува тая 10 км. до Ректората. Бреееееййййй, суууууупер проблем. Аре на протест. За ваша информация някои пътуват толкова, че и повече за стоки от първа необходимост, ама не с 280, а с магаренцето или пеш по разни джендеми. Ама кой ги пита тях?
Всъщност са 9 км и 200-300 метра от 54-ти блок по Цариградското. С колата засякох един път.
Цайсмена обаче правилно каза - "има интернет, има библиотеки, има заведения, всеки си избира". Нещо такова, смисъла абсолютен.

Тоя от унсс-то... Смях. Как се изкараха всички... сякаш нон-стоп кълват читанката... :lol: :lol: :lol: :lol: то преувеличения, преувеличения, ама съвсем на търмък тръгнаха да лъжат народа и по-точно себе си, защото само те си вярват. :lol: :lol: :lol: :lol:

Сега отивам да гледам втората част, че да я коментирам.
Изображение
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Ех, Бетоне иронията ти много ми харесва, тук си много прав, за билиотеките и аз съм съгласна, в други страни библиотеките също не са им в близост до общижитията.Не е лошо като идея да има, но човек има ли желание, всичко може да постигне, обаче хване ли го мързела, лошоооооо или май им е по-комфортно да си запиват в някоя квартална кръчма, отколкото да се поразходят малко :twisted: :lol:
кой повика кой почука
Драскач

Мнение от кой повика кой почука »

относно по-горните клипчета, казвал съм го преди казвам го и сега - продажни жърналисти!
на относни камелия, мога само да я посъветвам да си хване приятел да я "успокои" малко че да не вземе да глътне клавиатурата :roll:
Изображение
Изображение
Камелия
В началото бе словото

Мнение от Камелия »

Гледах предаването сега. Кънчо беше тотално неадекватен, гласът му трепереше през цялото време, ужасна картинка :( Залитат тези момчета към някакъв национал-популизъм,ама като ги гледам не са дорасли и до там още. Почти всички вече са прихванали гордостта и идеята за "ние, организаторите", което в перспектива ще им изяде главата. Не се разбра за какво се борят, какво искат реално. Само видях как исканията им са се променили за 2 седмици, пак като следствие на грандоманщина. Ужас, положенето е по-зле, отколкото си мислех.
Знаете ли, сега, след като ги видях какви са им треперещи гласчетата, почвам да ги съжалявам. Дано не стане някаква беля на 14-ти (инцидент имам предвид), че тогава тия 4 момченца ще се прочуят наистина,ама за лошо.
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Да, някои продължават да са в амнезия :lol: :lol: за какви градинки, за какви цветя ставаше на въпрос...
От втората част започват да лъсват някои неща преди протеста.
Светла Петрова като дърта бичкия (тур. - трион) да не кажа другото с к... вряла и кипяла в занаята подпали интрижка. Аз не се кефя на журналистически интриги, но тази беше перфектно изиграна. Два момента:
- не прерасна ли траурното шествие в протест с искания.
Цайсмен се принуди да го признае. Разбира се, че е така. (Според мен беше единствения от взелите думата с разум и визия) После затвори устата на Кънчо (тоя ако си мисли, че е пич с тая брадичка, тръгнал леко да я пуска, лъже се или може би прическата бие върху визията му, но както и да е), като му каза - затварят се дискотеки, барове - ОК. Но не може да се иска спиране на употребата на алкохол. Как ще стане?
- След това Светлето не се изрази с общата фраза - "футболни фенове", а подчерта на левски, същевременно излизайки чиста от водата, че е от ЦСКА и ще отиде като гражданин. Много тънък момент - видяхте левскарчето с червения пуловер как се заоправда, беше поставен в шах - трябваше да представи чисто нещата, но после се задракаха с "любимката ми" от другата страна (10-те км.).

И какво да се говори повече? Май караниците вътре в протестиращото тяло са повече отколкото извън него :lol: :lol: :lol:
Един съвет от мен: не се занимавайте с камелия (предполам момичето има с кой да си прави арното), аз - да, не се занимавайте с мен, не се занимавайте с ники и с всички, които смятат протеста за смехотворен. Вижте се първо вие по телевизията!
Изображение
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Отдавна не съм викал "червени боклуци". Сега е моментът. :twisted:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Камелия написа:Гледах предаването сега. Кънчо беше тотално неадекватен, гласът му трепереше през цялото време, ужасна картинка :( Залитат тези момчета към някакъв национал-популизъм,ама като ги гледам не са дорасли и до там още. Почти всички вече са прихванали гордостта и идеята за "ние, организаторите", което в перспектива ще им изяде главата. Не се разбра за какво се борят, какво искат реално. Само видях как исканията им са се променили за 2 седмици, пак като следствие на грандоманщина. Ужас, положенето е по-зле, отколкото си мислех.
Знаете ли, сега, след като ги видях какви са им треперещи гласчетата, почвам да ги съжалявам. Дано не стане някаква беля на 14-ти (инцидент имам предвид), че тогава тия 4 момченца ще се прочуят наистина,ама за лошо.
И какво като стане инцидент ??? Краят на света ли ще е това. Ти не проумяваш ли, че без "инциденти" никой няма да те чуе, когато отидеш да протестираш ??? Много е групаво навсякъде в медиите да се тиражират страхове от това какво може да стане и че едва ли не иде погром.... Хубаво ще е да има погром, но по НС ! От това ли се страхуваш, защото обикновеният гражданин не би трябвало. Хвала на тези момчета ! Властта взема адекватни мерки, само когато ножът опре до кокала. Омръзна ми от мишки като тебе. :cyclopsani:
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

G__ написа:И какво като стане инцидент ??? Краят на света ли ще е това. Ти не проумяваш ли, че без "инциденти" никой няма да те чуе
Някой те хлопне с паве. И какво от това? Наистина никой няма да те чуе после. Черен хумор, ама сам приказваш такива неща.

Аман от пораснали само на ръст, не и на акъл с намалена полова потентност, избиващи комплекси на площада.
Видяхме кои са мишоците. Няма нужда от протест. Още едно предаване като Сеизмограф и ще се утепете от караници.
Изображение
Камелия
В началото бе словото

Мнение от Камелия »

Викането, псуването и маймунските звуци на площада едва ли ще те направят по-малко мишка. Погледни му очичките на Кънчо по телевизията и ще видиш, за малко да се разплаче, клетника...
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Хора, я се успокойте малко, какво сте се зачепкали помежду си, просто тук всеки изразява своята гледна точка и позиция, не е нужно да се избивате и обиждате помежду си заради това. Няма еднакви хора и слава богу, лично аз виждам някаква степен на правота в мненията на всеки един от вас, поне според моите лични разбирания, но това вероятно защото съм по-либерална, явно :roll: Изказвайте си позициите и толкова, много е тъпо когато един се опитва да наложи мнението си над друг и цялата дискусия става безмислена :idea:
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Бeтон написа:
G__ написа:И какво като стане инцидент ??? Краят на света ли ще е това. Ти не проумяваш ли, че без "инциденти" никой няма да те чуе
Някой те хлопне с паве. И какво от това? Наистина никой няма да те чуе после. Черен хумор, ама сам приказваш такива неща.

Аман от пораснали само на ръст, не и на акъл с намалена полова потентност, избиващи комплекси на площада.
Видяхме кои са мишоците. Няма нужда от протест. Още едно предаване като Сеизмограф и ще се утепете от караници.
Павето няма да е по мене или по тебе, а към бялата сграда. Ти ходи се кефи на някоя чалга дива в 33 , докато се мислиш за изключително израснал и ни остави нас приматите да се погрижим за бъдещето си.

А що се отнася до тебе, Камелия, поне на въпросния човек му видяхме очите, а на тебе какво ти се вижда ? Страхът или комплексите ? И на двамата с Бетон развитието ви е спряло някъде много, много назад във времето и там си е останало. Навсякъде по нормалния свят, част от който вие не сте, подкретя такива граждански инициативи, защото това е начинът обществото да заживее по-добре. А вие както правите- защитавате управлявашите. Брей, че щом толкова ви харесват, значи си заслужавате мизерното същестувание.
Последно промяна от G__ на 10 Яну 2009, 23:56, променено общо 1 път.
Камелия
В началото бе словото

Мнение от Камелия »

Поне си призна, че си маймуна. Имаш някакъв напредък, все пак. Скоро ще осъзнаеш,че всички площадни недоразумения сте от един и същ генезис - дребна, скоклива маймунка.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... opburi.JPG
Публикувай отговор

Обратно към “България”