Хайде и аз да се включа в тази тема. Здравей, Никс
Здрасти, радвам се, че се разписа.
1. Кога последно каза, че обичаш... и към кого?
Преди няколко дена, когато сестра ми беше вкъщи с мъжа си и племениците ми. На малкия, голям мъж на 4 години, му казвам редовно, че го обичам, а той ми казва същото и звучи толкова искрено и толкова готино
2. От какво не си доволен в живота си?
Много съм нерешителен, наистина много. Винаги искам повече и винаги трябва да съм сигурен, преди да направя нещо важно.
3. Най-незабравим момент в живота ти?
Ооо, много са. Няма да забравя, когато като малък си играех на село с приятели и влизахме по чуждите къщи, екскурзиите с приятели насам - натам, рождени дни, бал. Като конкретни моменти - когато се запознах с най-добрия ми приятел, първата ми приятелка. Първият секс сигурно също никога не се забравя
4. Какво искаш от живота?
Това съм си го мислил много пъти и в крайна сметка съм стигнал до извода, че един ден искам да имам хубаво семейство с деца, кариера като юрист и ... всщност това май е най-важното.
5. Кой е бил най-тежкия ти период в живота ти и как го преодоля...?
Беше ми гадно след 7ми клас, когато от италианския лицей се преместих в смг и се забравихме с огромна част от приятелите ми. Преодолях го като си намерих нови приятели, а с най-добрите подържах връзка.
6. Най-големия ти страх?
Не искам да оставам сам.
7. А колко пъти си се влюбвал? И какво място заема любовта в живота ти?
Истински - два пъти. Любовта е супер, когато е споделена. Естествено, че когато я има, заема огромно място.
8. Как определяш живота си - щастлив, нещастен, безсмислен.....?
Щастлив, но винаги може още
9. Имало ли е случаи, когато си се чувствал безпомощен и как го преодоляваш?
Рядко, ама е имало. Когато ме заряза бившата ми приятелка бяха ред сълзи, ред сополи, ама накрая ми мина.
10. Имаш ли нещо в живота, което би искал да върнеш и промениш?
Това е същото като номер 2. Има и друго, ама то вече е твърде лично за форума
11. Кое е нещото, с което се гордееш?
Имам най-добрите приятели и успях да сбъдна нещо, за което съм си мечтал от малък - да вляза право.
12. Коя е най-голямата жертва, която си направил през живота си?
А, де? Тука ме затапи. За брат ми съм правил много жертви, за приятели също, за семейството като цяло, ама не се сещам за нещо, което да изпъква над другите.
13. Най-неудобното положение, в което си изпадал?
Оу, много е лично и много ме е срам.
14. Кои твои отрицателни черти и слабости околните не виждат, нито усещат?
Понякога съм много инат, понякога неестествен, дори лицемерен, но рядко.
15. Какво те е научил живота?
Еми, аз да си гледам напред и да правя, каквото трябва, пък те нещата си се нареждат някакси.
16. Променил ли си нещо в себе си, заради някого?
Много работи. Преди бях по-срамежлив, даже по-необщителен, бях като кон с капаци, много консервативен. Променям се главно заради приятелите.
17. Ревнив ли си? Ако е да - защо? Ако ли не - пак защо?
Ревнив съм. Как така защо, просто съм си ревнив. Може би просто се страхувам да не си загубя приятелката, но в момента съм сам, така че проблемът с ревността не е актуален
18. Какво правиш, когато чувстваш самота, а гняв?
Мразя самотата. Правя стандартните работи - инстинктивно търся варианти за комуникация. При гняв съм доста сдържан, макар че ако мина някаква определена граница направо си ме избива на агресиа.
19. Какъв ти е девиз или мото?
Нямам такова. "Прави каквото трябва, пък да става, каквото ще" е готино, ама много банално.
20.Щуротията, която още не си направил?
Сещам се за няколко вида щуротии, ама по-личните няма да ги споделям

Много искам един ден да скоча от самолет, ама ме е тооолкова шубе, че думи нямам.
Мерси предварително за отговорите
Еее, пак заповядай.