Неблагодарници ли сме?

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Re: Неблагодарници ли сме?

Мнение от Дичоу »

Tommy, ако всеки сам се справи с наличните му проблеми...значи няма да има смисъл държавата да ни ги оправя...и светът ще е хубав и розов...
Ако всеки се стреми да се погрижи за себе си...и успее....значи всичко е ОК :)
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
Bethany
Да живей словото

Мнение от Bethany »

ники написа:Това, че щастието е нещо относително и абстрактно до известна степен е ясно. Мисълта ми е, че българите вечно са недоволни от нещо. За нас няма реално значение, дали страната просперира или не. Това важи за огромната част от масата де. По моите скромни наблюдения в България почти никой не оценява напредъка. Вечно всички се оплакват от сума ти неща. Ама да се недоволства и протестира е най-лесното, а ние лесните неща ги владеем.
Къде го видя ти напредъка? :shock: :cyclopsani: :shock:
Обичай родината си ,не защото е силна или богата ,а защото е ТВОЯ!!!
Аватар
peterdi
Легендарен флуудър
Специалност: ГИСК
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от peterdi »

Е - все някакъв частичен има... но се губи на фона на останалото.
НЕ НА АПАТИЯТА
Изображение
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Bethany написа:
ники написа:Това, че щастието е нещо относително и абстрактно до известна степен е ясно. Мисълта ми е, че българите вечно са недоволни от нещо. За нас няма реално значение, дали страната просперира или не. Това важи за огромната част от масата де. По моите скромни наблюдения в България почти никой не оценява напредъка. Вечно всички се оплакват от сума ти неща. Ама да се недоволства и протестира е най-лесното, а ние лесните неща ги владеем.
Къде го видя ти напредъка? :shock: :cyclopsani: :shock:
Радвам се, че доказа написаното от мен.
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

:roll: Ех, като заговорите всички за статистики... Неудовлетвореността често движи прогреса (не, не ме изяждайте още). Защото то е лесно да си един добър, щастлив кон с капаци, надянал розовите очила, да виждаш прекрасното и невероятното навсякъде и твоята държавица да си е най-добрата и най-напредналата и най-невероятната на света. Можеш да си казваш всеки ден, че това, което се прави за теб, е най-доброто и да гласуваш цял живот за същата партия, за същите хора и т.н. Ами ако искаш нещо повече? Ами ако постигнатото от тези преди теб не ти се вижда достатъчно добро, защото мислиш, че можеш да го направиш по-добро? Ако личното ти щастие се основа на протеста и недоволството? Не знам защо решихте, че е невъзможно човек да си недоволства и пак да си е относително добре в същото време. Всяка революция в света е била основана на масов протест на многото неблагодарници. И ще има още, и още. Защото това е пътят на човечеството. В Зимбабве като са толкова щастливи до къде са я докарали? Колко души изобщо знаят къде е на картата и за колко известни хора от Зимбабве сте чували? Аз не съм. Но кой ли го е грижа за мнението на моето малко нещастно неблагодарно съзнание :lol:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Мнение от gogigagagagigo »

не но ще го използвам като предтекст да си поиграя с камшика :lol:
My will be done!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”