Zeitgeist- филма

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
VolTeN
В началото бе словото
Специалност: st.tehnik

Re: Zeitgeist- филма

Мнение от VolTeN »

hora mai izobshto ne ste vlezli vav smisala na filma edni govorqt 4e se pravi sre6to nekoi si , ami razbirase gledaite i vtorata 4ast i 6te razberete za6to monetarnata sistema e takava edni sa na varha a vsi4ki ostanali robi.za6to kogato tazi planeta e na vsi4ki edni se oblagodetelstvat ot resursite i za smetka na vsi4ki ostanali 6to se otnasq do religiqta zaradi takiva zabludeni kato boromir 6te sme si veno robi za6toto tq e v danoto na ne6tata nqma ako da govora prasto izgledaite vnimatelno i dvata filma i precenete sami

http://www.thezeitgeistmovement.com za tezi koito me razbirat

boromire ne priemai tova kato obida za6toto ti dori ne si pojelal da glda6 filma do krai kamoli i vtoriq.ne iskam da te obida a prosto da ti kaja 4e hora s tvoito mislene moga da ti kaja dori kakvo si si pomislil (4e tova e nqkakva si sekta) sa hora koito sa sas prekaleno promit mozak i ne 4e nejelaqt da go otpusnat a prosto im mnogo trudno da go napravqt pomisli nad tova.za6toto tvoito mislene e stradanie za cqlostnoto naselenie na tazi planeta i lo6oto e 4e horata kato teb koito sa mnozinstvoto pri4inqvat s tova si mislene kato davat vazmojnosta na nqkoi da se vaspolzvat ot tova cqloto stradanie nesamo nasegashnite jiteli na planetata no i na mnogo pokoleniq napred.
samo mi e 4udno za6to kogato moje da pogledne6 ne6tata ot druga gledna to4ka i sam da re6i6 kakvo iska6 teb te strah bogohulstva6 nqma da otide6 v ada spoko hahahaha

Сливам ти трите мнения. Следващите ти постове на латиница ще бъдат трити. Don Horhe
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Във форума има кирилизатор. Пиши на кирилица, моля.
Ужасно противно е да се налага на някой да чете дълги мнения на латиница.
:evil:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Чудя се какво да отговарям на това по-горното, като немалка част от чуденето ми идва от пълната неграмотност на автора, която, заедно с латиницата, убива всякакъв смисъл в това забележително творение. Тъй че няма да отговарям. Иначе трябва да бъда груб, а току-що гледах едно много забавно филмче и съм благоразположен. Бъди в мир, писачо, и си научи родния език. После, след много години, като го поовладееш малко, ти разрешавам да се обърнеш пак към мен, но по-учтиво.

И за да не става съвсем оф-топик - гледах и втората част и я намерих дори по-слаба от първата. Забележително.
Изображение
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Този път удържа ли 10 мин. или стигна само до началните надписи? :roll:
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Колкото и възхитително да е това, което имаш вместо остроумие, не ме впечатляваш.
Ти не беше ли зает да помагаш на гръцките си "другари" да свалят правителството? Или ти мина ентусиазмът и пак си висиш в интернет с цел забавни шегички? Ха. Ха.
Изображение
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Ама колко си лесен :lol:
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Новият Цайтгайст е боклук.
VolTeN
В началото бе словото

Мнение от VolTeN »

boromire тук не става въпрос за това кой колко е грамотен , но с отговора си ще ти дам още едно доказателство колко е ограничен човешкият мозък благодарение на религията която е в основата на монетарната система и всички институцйи.Ако според теб в училище трябва да се изучава определена и до определено ниво професия за да можеш след това с това познание да изкарваш стотинки за да се прехранваш просто ми е жал за теб.Защото образователните системи повярваи са създадени точно за това а нетрябва да е така.Гледаи филма What The Bleep Do We Know в които са обяснени някои работи за мозъка но за съжаляние никога неможем да достигнем това ниво на развитие докато съществува монетарната система защото мозъка ни е препълнен и много ангажиран с това да ходим на работа и как да изкарваме стотинки на което те учат в училище.Е какво говорим за неграмотност когато и образователната система е направена не да те научи а да ти промие мозъка.Що се отнася до моита неграмотност аз не крия че имам проблеми с правописа но аз съм учил по сендовската система и за това правописа ми куца за разлика от математиката(образователна система) :pukeleft: Е преди да пишеш следващия коментар помисли добре за какво ще се заяждаш защото ще те оборя и докажа че не си прав.Пак ти казвам аз не се заяждам с теб не се обиждаи просто искам да ти помогна да не си кон с капаци.
Оделен въпрос е ако си мазохист и искаш да си мачкан ,тъпкан ,използван с брутално отношение към теб ,тогава успех
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Изгледах първия филм и не видях особен смисъл. Нека се 'просвещават' хората... Все пак никой не е казал кое трябва да научим първо - правописа или световната конспирация :mrgreen:
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
VolTeN
В началото бе словото

Мнение от VolTeN »

не става въпрос за това кое да научим, филма има огромен смисъл състоящ се в това ,че иска да подтикне човешкото съштество да мисли правилно да повярва в истината ,че всеки един от нас е много , че е нещо ,че е важен ,че има право на това което имат всички.За да може да изберем правилното не твърда че тяхното е правилното както е казано в втория филм за икономика спрямо ресурсите на планетата въпреки че е добра идея просто съм против монетарната система която принуждава да работим за дребни стотинки и с тях да плащаме това което ни се полага и в краина сметка определени индивиди да се облагодетелстват от това.
питам защо плаштаме вода когато тя е на всички.отговорете.Ако продължаваме така ще доиде време в което ще плащаме за това че сме се родили за това че дишаме.За жалост няма какво друго да изредя че маи само това още не плащаме
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

VolTeN написа:Не става въпрос за това кое да научим, филм ЪТ има огромен смисъл, състоящ се в това ,че иска да подтикне човешкото същество да мисли правилно, да повярва в истината ,че всеки един от нас е много , че е нещо ,че е важен ,че има право на това, което имат всички.За да може да изберем правилното не твърдЯ, че тяхното е правилното, както е казано вЪВ втория филм за икономика спрямо ресурсите на планетата, въпреки че е добра идея просто съм против монетарната система, която принуждава да работим за дребни стотинки и с тях да плащаме това, което ни се полага и в крайна сметка определени индивиди да се облагодетелстват от това.
Питам защо плаЩаме вода, когато тя е на всички. Отговорете.Ако продължаваме така, ще доЙде време, в което ще плащаме за това, че сме се родили, за това, че дишаме. За жалост няма какво друго да изредя, че маЙ само това още не плащаме

Граматика: Слаб 2
Пунктуация: Слаб 2
Правопис: Слаб 2

СУважение: Камел
Последно промяна от camel на 06 Яну 2009, 17:08, променено общо 2 пъти.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
VolTeN
В началото бе словото

Мнение от VolTeN »

:lol: :lol: :lol: незнаех че сме в час по български
това сте хората ами нямам каво да кажа просто се надявах на разговори и коментари по тази тема но явно въпреки че каза за този проблем с правописа няма да обяснявам отново просто чао от мен
продалжаваите да бъдете заблудени роби успех

веднага отконявате въпроса и атакувате зашто?е да истината е страшна но недеите да бягате от нея хаиде говорете си исе заблуждаваите.аз ви оставям ще го пратя да учи български а аз ще опитам да се развивам в тази насока която ме вълнува и забавлявам.пожелавам ви много 6 в училище

опитвах се да ви кажа че в тази система умните тъпаци живеят добре благодарение на обучените умници
защото ако имам нужда от правилно написан текст аз ще ви платя жълти стотинки за да ми го напишете но цялата изгода от текста ше взема АЗ 4ао :salute:

В случай, че не си разбрал... Писането на последователни мнения е нежелателно. Don Horhe
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Смешник...
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Втората част на филма определено подтиква към повече размисли от първата,поставя повече проблеми и най-вече предлага решение.Никой не ви кара да вярвате в нищо,такива филми просто би трябвало да дават повод за разсъждения,а не за прегръщане на идеята.

Волтен си написа,че няма добър правопис???

Боромире чудя се дали и в реалния живот си такава шушумига :bounce:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

ъъ изгледах го малко с мъка, трябва да призная, че има добри моменти като монолога на джордж карлин за религията и карикатурата с динозаврите, които питат "which way to the arc?", но като цяло ми стана леко обидно от подценяването на зрителя, просто някои от фактите не са точно така, да не говорим, че източниците, от които е почерпен част от сценария ми се струват меко казано несериозни. не че американците са цвете, но и това не е нищо повече от пропаганда, просто друга страна.

иначе що се отнася до религиите, наскоро гледах един филм на комика Bill Maher Redigulous (от religion и ridiculous), който също е леко тенденциозен, но пък има доста хумор и ми допадна.
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Мнения”