Кой кого не може да понася във форума?

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Заключено
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: Кой кого не може да понася във форума?

Мнение от Kristo »

Търговецът на кристал написа: Колкото до невъзможността ни да общуваме нормално - не виждам така нещата, но ти толкова убедено твърдиш, че ти се нахвърлям, че почти ме изкушаваш да ти покажа какво би означавало да ти се нахвърля истински. Няма да го направя, разбира се, защото каузата не си заслужава. Не си интересен противник. Пък и имам странното усещане, че не губя твърде много от липсата на комуникация с теб. Само моля, не ми приписвай действия, несвойствени за мен и форумното ми аз.

Странно ми е, че се чувстваш унизен в общуването си с мене. Това сАмо идва да покаже, че съм започнала да постигам целите си, още дори преди да си ги поставя като такива. И после - не съм била имала основание за високо самочувствие. Напротив, напротив...
Спеси си заплахите, ставаш смешна. От уважение ти го казвам. Иначе не се съмнявам в женската ти злоба, бил съм свидетел, не отричам, че си доста зла. Но беше време да видим и любимия ми пиниз - "ти си под нивото ми, не си струва да се занимавам с теб". Цял ден го чаках. Ето това имах предвид като говорих за високомерие. Скъпа Како Ели, с какво ти си повече от някой друг във този форум? Да точно така - с нищо. Може би си по-надута от другите, но айде, ние си те обичаме такава. Не си придавай важност, само защото някой се съмнява в това което си мислиш че си. Много си права, че нямаш полза от комуникация с мен - защото постоянно щях да те свалям на земята, и да ти показвам коя всъщност си и че не си повече от мен в никой аспект. А не като другите, които ти целуват... земята по която стъпваш. Предполагам ти е хубаво в измисления ти свят, където си над "нещата". В реалността си просто една надута фръцла. Упс, това не биваше да го казвам... :lol:

И моля те - недей ме споменавай във форума с повод и без повод, никой не обича злобните хора. Такива като теб имах предвид в един по-минал пост. Само чакат да подхвърлиш месо, за да налитат да те ядат. Успокой се малко, дишай, повтарям - дишай. Дори това че си злобарка, не ти дава право да имаш високо самочувствие, Скъпа. Говори зле само за теб, ако имаш лични нападки - пиши ми лично, ако "не е загубена кауза". За всичко друго, не ми чети постовете и за личен комфорт приеми че те винаги (дори в "Какво слушате днеска") гласят само и единствено "Ели е винаги права и никой не е по-голям от нея". Ще ти помогне много в живота, гаранция давам... :geek:
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

Айде спрете се, че всички станахте смешни. Казвам го като страничен безпристрастен наблюдател. Обикновено избягвам да се бъркам в подобни (хах) дискусии, защото ми се вижда излишно пилене на нерви, чудя се на вас защо ви харесва толкова, но както и да е. За да съм по темата ще кажа, че от подобни спорове напоследък доста форумци ми стават все по-антипатични. А настоящата тема според мен само буни духовете. Предлагам да си казвате кой кого не харесва на ЛС. Или на живо щом сте толкова отворени. И за много години, между другото.
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Ако нямахте непреодолимото желание някой да ви хареса и да ви каже колко сте оригинални с интересните си мнения, изобщо нямаше да се занимавате с тези жалки глупости.

Пак ви насрах
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

Methuselah написа:Ако нямахте непреодолимото желание някой да ви хареса и да ви каже колко сте оригинални с интересните си мнения, изобщо нямаше да се занимавате с тези жалки глупости.
Именно.
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Развалихте ми хубавата темичка, майна :cry:
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Аааабе какво се занимавате с глупости...
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Заключено

Обратно към “Хоби и Забавления”