Какво да уча - съвети?
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- nox
- Пишете, о, братя
- Специалност: Психология
- Курс: първи
Re: Какво да уча - съвети?
Е, да, но е пълно с хора, които не знаят какво точно искат или гледат да минат по тънката лайсна.
Странно защо случаят на Шепот ми звучи адски познат х)
Странно защо случаят на Шепот ми звучи адски познат х)
ослепях от много думи, оглушах от тъмнина
-
plamy_
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: plamy
Английска филология ИЛИ Приложна лингвистика
Кое според Вас е по-добре английската филология или приложната лингвистика? Какво бихте избрали и знаете ли какво изучават, и каква е разликата м/у двете?

Smile because you can..
каде и какво да уча?
Колкото и глупаво да прозвучи искам да уча,но незнам какво и каде.Дали бихте могли да ми помогнете?Дали СУ е добро учебно заведение с добри преподаватели и скаква специалност бих могла успешно да се реализирам???

- ники
- Легендарен флуудър
- Курс: пети
Re: каде и какво да уча?
Моля те, запиши българска филология. Видимо има нужда. Твой е изборът кЪде.
Незнам защо смяташ,че една правописна грешка е критерий, по който трябва да прецениш от какво се нуждая.
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Тя да беше само една... 
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Не сте нито интересни нито забавни само немога да разбера защо сте толкова злобни и груби.Може би не сте задоволени
- ники
- Легендарен флуудър
Tanq написа:Незнам защо смяташ,че една правописна грешка е критерий, по който трябва да прецениш от какво се нуждая.
Затапен съм.Tanq написа:Не сте нито интересни нито забавни само немога да разбера защо сте толкова злобни и груби.Може би не сте задоволени
Аз просто мислех че мога да получа помощ от хора които вече са минали през тези проблеми
- ники
- Легендарен флуудър
Добре, сериозно, как очакваш ние да ти кажем, какво да учиш? Естествено, че преподавателите в СУ са добри. Това все пак е най-добрият университет в България.Tanq написа:Аз просто мислех че мога да получа помощ от хора които вече са минали през тези проблеми
Танг, съкровище,
учи за сервитьорка или за екзотични танци. Последните много ме кефят като са на пилон, например...
Наистина сме минали през тези проблеми и затова ти даваме искрен съвет, всеки според възможностите си.
учи за сервитьорка или за екзотични танци. Последните много ме кефят като са на пилон, например...
Наистина сме минали през тези проблеми и затова ти даваме искрен съвет, всеки според възможностите си.
Въпроса ми беше следния с коя специалност бих могла да се реализирам .Аз лично не смятам че каквото и да завърша имам еднакав шанс да работя по специалноста си.И се питам дали някой може да ме посъветва
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Ами айде да ти отговорим сериозно. Има два основни варианта - 1) учиш каквото ти е интересно и ти се удава 2)Учиш нещо, с което после да изкарваш пари. Има и трети вариант - комбинация от първите два. А вече за конкретни специалности не мога да те упътя - нямам представа какво ти се удава и как ги виждаш ти нещата.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
А какво учите вие ?
Наистина съм много объркана и от толкова много варианти вече и сама незнам какво искам
Последно промяна от Tanq на 11 Яну 2009, 23:19, променено общо 1 път.